Pisica neagră în casă: 12 superstiții

Pisica neagră în casă: 12 superstiții

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 March 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Pisicile negre, ca să spunem sincer, nu au cea mai bună reputație în rândul oamenilor. Motivul care a dus la acest lucru este acea superstiție negativă care nici măcar nu s-a dovedit ca fiind adevărată.

Se spune că dacă o pisică neagră îți traversează calea, atunci acest lucru îți poate aduce ghinion. Aceasta este singura superstiție negativă dintre toate cele cunoscute, dar chiar și acesta poate fi neutralizată. Într-un articol anterior am vorbit despre cum să faci din „o pisică neagră care taie calea” un simbol al norocului, trebuie doar să îți impui în minte că ți se va întâmpla ceva bun.

În realitate, se pare că pisica neagră este un talisman foarte bun pentru casă.

Superstiții despre pisicile negre:

1. Potrivit superstițiilor, o pisică neagră este un talisman protector minunat pentru casă. Ea îți va ridica instantaneu moralul, făcând ca gândurile tale negative să rămână în afara ușii când te întorci acasă. Pisica este un adevărat vindecător spiritual care ar trebui să fie prezent în fiecare casă.

2. Un motan negru ferește casa de necazuri, dar mai ales un apartament, deci este puțin probabil să existe un incendiu sau o explozie de gaz. Pisicile negre îi fac pe oameni mai atenți, astfel încât probabilitatea de a lăsa aragazul deschis sau fierul de călcat în priză sunt aproape inexistente.

3. De asemenea, o pisică neagră protejează casa de hoți energetici și de spiritele rele. Mulți consideră că pisicile negre și motanii sunt animalele vrăjitoarelor, dar de fapt ele servesc la protejarea casei de persoanele asociate cu magia neagră.

4. Pisicile negre calmează durerea, tratează oamenii de suferința mentală, reduc nervozitatea și calmează bebelușii. De asemenea, tratează multe afecțiuni osoase la persoanele cu vârsta înaintată.

5. Pisicile negre ajută la depășirea fricilor, scapă oamenii de coșmaruri și, de asemenea, te feresc de ochii răi și de blesteme.

6. Pisicile negre te pot ajuta la curățarea karmei. Mai ales dacă ai adoptat o pisică neagră fără adăpost de pe stradă.

7. Pisica neagră aduce bogăție în casă. Ea aduce prosperitate și ajută la gestionarea corectă a banilor.

8. O pisică neagră îi ajută pe cei singuri să-și găsească un suflet pereche și să devină mai fericiți din punct de vedere romantic. Acest animal întărește căsătoria și relațiile și ajută la o împăcare mai rapidă, în caz de ceartă.

9. Dacă o pisică neagră intră singură în casă, acesta este un semn bun. Dacă o pisică neagră a decis să te urmărească și vrea să rămână în casă, atunci cel mai bine este să nu te opui. Dacă nu vrei să o păstrezi, ar trebui să îi găsești o casă, dar în niciun caz să nu o dai afară în stradă.

10. În Roma antică, acest animal era considerat un simbol divin . Se crede încă că orice pisică, inclusiv una neagră, aduce doar cele mai bune lucruri în viața unei persoane.

11. Celții considerau pisica neagră un semn al bogăției și al unei viitoare vânătoare de succes. Un talisman deosebit de puternic era o pisică neagră cu o pată albă pe spate.

12. Pisicile negre absorb energie negativă, apoi o transformă în energie pozitivă. Acesta este un adevărat ajutor atunci când te simți trist.

Aveți acasă o pisică neagră?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!