Pisica este o sursă de vitalitate și sănătate pozitive

Pisica este o sursă de vitalitate și sănătate pozitive

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2021 in SpiritualitateSuperstitiiViata

Pisicile sunt probabil unele dintre cele mai inteligente animale pe care le cunoaștem. Numai că noi nu vedem nici măcar 50% din calitățile unei pisici, sau poate că nu vrem să vedem.

Acolo unde există o pisică, te simți întotdeauna mai liniștit, mai ales dacă pisicile văd că ești bun cu ele și le iubești. Pur și simplu, ele simt energiile pe care oamenii le emană. Putem spune că îți pot simți intențiile, pot simți dacă acestea sunt bune sau rele, iar comportamentul lor va fi influențat de aceste simțuri.

În timpul vieții, dar chiar și pe parcurs de o zi, o persoană poate primi energie vitală (Alive, Prana, Qi, Ki, Khi) și o poate pierde în același timp. Atât în ​​primul caz, cât și în al doilea, transferul de energie se face absolut spontan și ambele opțiuni sunt influențate de factori externi. Din păcate, cel mai des avem parte de a doua variantă, ca rezultat la evenimentelor din viața noastră.

Ca urmare a pierderii de energie, o persoană poate începe să se simtă din ce în ce mai rău. Apare slăbiciunea, problemele vechi se fac simțite, apar iritații, anxietate și nervozitate. De multe ori încercăm să extragem energia din mediul înconjurător sau de la oamenii apropiați. Probabil că toți mai facem acest lucru ocazional, dar asta ne transformă în vampiri energetici, ceea ce nu este bine. Așadar, trebuie să ne căutăm propria noastră sursă de energie, iar in cazul nostru, cea mai bună sursă este energia animalelor.

De fapt, încă nu este sigur dacă ne putem încărca cu suficientă energie și de la alte animale, în afară de pisici. Animalele precum câinii, hamsterii, papagalii vor fi surse prea slabe de energie pentru unele persoane. Desigur, ei vă vor încărca cu o anumită cantitate de energie pozitivă, dar în momentele în care ne pierdem energia, această cantitate nu va fi de ajuns ca să ne revenim. Pisica, în astfel de cazuri, vine de la sine la noi, de îndată ce simte că avem nevoie de energia ei.

Sfaturi pentru stăpânii de pisici:

1. Nu îți lua o pisică doar pentru a te încărca cu energie. Dacă pisica simte că iubirea ta este falsă, s-ar putea să nu mai primești nicio energie de la ea. Pisica trebuie să simtă că o iubești cu adevărat, trebuie să aibă încredere în tine ca să îți poată transfera din energia ei.

2. Nu există o procedură anume pentru a te încărca cu energia pisicii, trebuie doar să stai lângă ea sau să o mângâi. Mai mult, de cele mai multe ori pisica va simți că ai nevoie de ea și va veni singură ca să te ajute.

3. Trebuie să te comporți frumos cu pisica ta. Dacă simte iubire din partea ta atunci îți va oferi tot ce are mai bun. Dacă te comporți urât, acest lucru îți va aduce ghinion.

4. Pentru ca tu și pisica să aveți o relație de reciprocă de ajutorare, nu uita să ai grijă de ea și de sănătatea ei, să o duci la veterinar. Nu trebuie să ne gândim doar la nivelul de energie, ci și la binele ei.

Specialiștii cred că pisicile au un biocâmp atât de puternic încât acoperă atât persoana, cât și casa în care acesta locuiește, deoarece pisica o consideră teritoriul său.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!