Personalitatea omului se poate caracteriza si prin culoarea favorita! Iata care sunt tipurile de personalitate pentru principalele culori!

Personalitatea omului se poate caracteriza si prin culoarea favorita! Iata care sunt tipurile de personalitate pentru principalele culori!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 June 2020 in Dezvoltare Personala

“Fiţi cât se poate de conştienţi de faptul că momentul prezent este tot ce aveţi.” – Eckhart Tolle

Culoarea aduce magie in viata noastra. Culoarea aduce entuziasm, fericire, stare de beatitudine, relaxare. Sa ne imaginam doar cum ar arata lumea in care traim daca nu ne-am bucura de frumoasele flori, pasari sau de cerul albastru. Este greu sa ne imaginam o viata in tonuri de gri, pentru ca nu suntem construiti astfel incat sa putem sa o suportam.

Trebuie sa fim constienti de faptul ca, in general, culoarea nu doar insenineaza viata noastra, ci poate si sa scoata la iveala lucruri inedite despre personalitatea pe care o posedam. Ce spune culoarea ta preferata despre tine?

Personalitatea in functie de culoarea preferata:

Culoarea Rosu

Culoarea rosu semnifica romantismul, curajul, competitivitatea, dar este si un simbol pentru regalitate. Daca o persoana are ca si culoare preferata pe cea rosie, inseamna ca este o fire romantica ce nu se rusineaza sa isi exprime in public afectiunea pentru persoana iubita. Mai mult, ea este un caracter plin de viata ce se bucura de atentia tuturor celor din jur si are curajul sa iasa in evidenta in orice situatie. Iubitorii culorii rosu au numeroase hobby-uri, doresc sa fie cei mai buni in ceea ce fac si sunt atrasi de lux.

Culoarea Albastru

Culoarea albastru este un simbol regal al calmului. Astfel, personalitatea celui care o prefera este una calda si asezata. Daca iubesti aceasta culoare inseamna ca esti o fire amuzanta si entuziasta ce traieste clipa si nu isi face griji pentru viitor. Totusi, gandindu-ne la faptul ca albastrul reprezinta de secole intregi aristocratia (oamenii cu sange albastru), putem spune despre o persoana ce alege aceasta culoare ca poate detine si un caracter temperamental si sofisticat. Cu alte cuvinte, o persoana ce apreciaza culoarea albastru poate detine trasaturi contrastante, fiind pragmatici, sofisticati, sau un amestec intre cele doua.

Culoarea Verde

Culoarea verde este un simbol al determinarii. Daca o persoana indrageste aceasta culoare, inseamna ca ea este un caracter ambitios, curajos, muncitor, insa, de multe ori, si incapatanat. Astfel, odata ce isi pune in cap sa faca un anumit lucru, nimeni si nimic nu ii poate sta in cale. Mai mult, iubitorul culorii verde este o fire ce nu se teme sa se exprima liber indiferent de situatie si va avea intotdeauna ultimul cuvant intr-o discutie.

Culoarea Galben

Culoarea galben este un simbol al razelor de soare. Daca o persoana iubeste aceasta culoare, inseamna ca detine puterea de a lumina viata celor dragi prin dispozitia optimista si prietenoasa. Alaturi de o persoana ce indrageste galbenul viata este mereu frumoasa! Iubitor din fire, individul ce alege aceasta culoare isi face prieteni extrem de usor. La fel, este un caracter loial, intelegator si nemaintalnit de creativ.

Culoarea Portocaliu

Portocaliu este culoarea simbol a energiei, a pasiunii. Este o nuanta masculina ce semnifica puterea si autoritatea. La fel, ea reprezinta spiritul competitiv al luptatorului. Oamenii ce iubesc aceasta culoare sunt curajosi si insetati de cunoastere. Cel mai rau lucru care poate sa li se intample este sa piarda o oportunitate. Ca si fire, ei au abilitatea de a influenta pozitiv oamenii din viata lor prin sfaturi si incurajari.

Culoarea Purpuriu

Culoarea purpuriu este perceputa ca fiind o culoare a regalitatii. Cei inclinati spre culoarea purpuriu sunt persoane spirituale cu o fire extrem de creativa. Mai mult, ei sunt cei care gasesc intotdeauna solutii si idei inedite, indiferent de situatie. Un caracter ce iubeste aceasta culoare are totusi tendinta ca in anumite momente din viata sa se considere superior celor din jur.

Culoarea alb

Culoarea alb semnifica puritatea, compasiunea si este un simbol al pacii. Persoana care indrageste aceasta culoare este buna si blanda. In combinatie cu alte culori, albul se imbina intotdeauna perfect. La fel, oamenii care poarta culoarea alb se adapteaza usor la orice situatie sau mediu. Mai mult, persoana care prefera culoarea alb are tendinta sa se sacrifice pentru cei din jur, punandu-i intotdeauna pe primul plan.

Spre deosebire de culoarea negru, culoarea alb semnifica optimism.

Culoarea negru

Se spune despre culoarea negru ca este una negativa, fiind preferata in general de persoanele pesimiste. Un individ care prefera aceasta culoare nu isi asuma aproape niciodata riscuri si evita sa fie in centrul atentiei. Totusi, negrul este o culoare extrem de puternica, atunci cand este combinat cu alte culori dominandu-le. Astfel, o persoana ce indrageste culoarea negru poseda abilitati de conducator. Desi poate fi de multe ori rusinoasa, atunci cand reuseste sa iasa din propria cochilie, toti cei din jurul sau vor ramane uimiti!

Culoarea preferata nu face doar sa ne scoata la iveala personalitatea si trasaturile pregnante, ci ne ajuta si sa ne schimbam viitorul in viata. Descoperind prin culoare ce fire avem, putem sa ne imbunatatim slabiciunile, sa ne schimbam comportamentul si sa ne construim un viitor frumos!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!