Pe cine nu ar trebui să inviți niciodată în casa ta

Pe cine nu ar trebui să inviți niciodată în casa ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 October 2023 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Semnele de avertizare de la bunică găsesc confirmare în învățăturile despre bioenergetica omului. Există oameni cu care, după o singură conversație, simți o senzație neplăcută în suflet, amărăciune și disconfort. Din exterior, nu poți niciodată să înțelegi ce poartă în interior. Înțelegerea vine doar după despărțirea de acea persoană. V-ați întâlnit, ați vorbit, v-ați despărțit, dar ați rămas cu senzații neplăcute.

Imaginați-vă ce s-ar întâmpla cu casa voastră dacă ați permite intrarea unei astfel de persoane, măcar pentru 5 minute. Acești oameni vă fură energia, se hrănesc cu ea. Puteți identifica astfel de persoane. Cum? Vă voi dezvălui mai târziu. Înainte de asta, să vorbim mai mult despre cine sunt ei și ce rău aduc cu ei.

Când bunica mi-a spus pe cine nu ar trebui să las în casă, am fost profund surprins. Cuvintele ei găsesc confirmare în învățăturile despre energia biologică a omului.

Ce este energia internă a omului?

Este una dintre cele mai importante surse de viață. Fiecare om are propria sa energie individuală. Nu se potrivește niciunei alte persoane. Însă cei care o risipesc inutil și încearcă să o refacă pe seama altora nu știu asta. Prin urmare, suferă amândoi: cel căruia i s-a furat și hoțul însuși.

Energia internă se acumulează atunci când oamenii se preocupă de ei înșiși, de viața lor, se îndreaptă către viitor și nu se concentrează asupra trecutului. Imaginați-vă ce se întâmplă cu cei care trăiesc altfel. Au nevoie de surse suplimentare, de aceea sunt mereu în căutarea lor.

Oamenii cu o energie bună se disting imediat. Strălucesc în privire, fac treburi cu succes și chiar când sunt bolnavi, încearcă să zâmbească. În schimb, oamenii cu o energie rea nu pot fi întotdeauna identificați la prima vedere. În cazul unora se poate face asta. Zâmbetul lor este fals, încearcă să-și ascundă ochii, iar în conversații se simte invidia și nemulțumirea față de viață.

Dar acestea nu sunt singurele semne.

Cine ar trebui să nu fie invitat în casă pentru a păstra energia bună și binele

1. Bârfitorii – cei care vorbesc mereu despre alți oameni. Caută mereu bârfe. Acești oameni vă vor povesti despre reușitele și problemele altora, fără ca voi să câștigați ceva. Asta devine vizibil când bârfa părăsește casa voastră.

2. Oamenii posaci și lipsiți de bucurie. Parcă nu știu să zâmbească deloc. Și, Doamne ferește, să-i întrebați cum se simt!

3. Cei care se consideră cei mai deștepți, talentați și cei mai buni. Și consideră că și copiii lor sunt la fel. Ei pur și simplu nu pot să se realizeze, pentru că mereu cineva le stă în cale: oameni invidioși, statul, colegii, părinții, copiii.

4. Cei care invidiază în mod ascuns sau deschis. Consideră că nu este corect să aveți ceea ce ei nu au. Pentru că ei sunt mai buni decât voi. Dar viața trebuie să fie în echilibru. Astfel de oameni pot face rău intenționat.

5. Cei care iubesc poveștile înfricoșătoare și negativul. Aceștia primesc energie de la voi când vă mirați de ceva ce s-a întâmplat sau când vă speriați de ce ați auzit. Ei încearcă să șocheze oamenii cu poveștile lor.

Când petreceți mult timp cu astfel de oameni, armonia fericirii și a prosperității familiei este distrusă. În fiecare zi, aceștia vă fură puțin din energia voastră. Până când nu vă-o iau pe toată.

Atunci când se află în casa voastră, ei aduc doar negativitate, vă iau prosperitatea. Cei care doresc fericirea altora fără a avea remușcări distrug familii, îi atrag pe soți sau soții în afara relației. Acest tip de oameni subminează respectul părintesc atunci când vă fac mustrări în fața copiilor sau vorbesc despre voi în rău, ca și cum ar fi o glumă.

Nu permiteți acestor oameni să intre în casa voastră. Chiar dacă cineva pare bun, sincer și plăcut la prima vedere, aveți încredere în sentimentele voastre interioare. După ce interacționați cu ei, veți simți întotdeauna golul, murdăria și dezgustul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!