Pasta de miere și usturoi: Doar o lingură pe stomacul gol va întări vasele de sânge și va îmbunătăți circulația!

Pasta de miere și usturoi: Doar o lingură pe stomacul gol va întări vasele de sânge și va îmbunătăți circulația!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 July 2023 in Remedii NaturisteSanatate

Usturoiul în combinație cu condimentele îmbunătățește calitatea gustului mâncărurilor. Este utilizat în aproape toate bucătăriile din lume. Usturoiul a fost considerat unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva diferitelor afecțiuni încă din antichitate, iar beneficiile maxime pentru organism sunt aduse de consumul de usturoi pe stomacul gol în combinație cu miere.

Usturoiul are o multitudine de proprietăți benefice, în special antioxidante și antiinflamatorii. În compoziția sa se găsește un component util numit alicină, care ajută la normalizarea nivelului de colesterol din sânge, stabilizarea tensiunii arteriale, întărirea vaselor de sânge și îmbunătățirea funcționării inimii.

Usturoiul ajută la combaterea afecțiunilor respiratorii, a infecțiilor, a inflamațiilor, a problemelor gastro-intestinale, a artritei, a diabetului. Specialiștii în nutriție recomandă consumul de usturoi în stare crudă. De asemenea, se poate pregăti din el un remediu eficient din punct de vedere medicinal.

Cum se pregătește amestecul vindecător:

Mierea amplifică proprietățile benefice ale usturoiului. Consumând miere cu usturoi pe stomacul gol timp de o săptămână, vă veți îmbunătăți semnificativ starea de sănătate. Pentru a pregăti acest amestec, utilizați doar produse naturale: miere de albine (o cană) și usturoi (10 căței). Veți avea nevoie și de un mic recipient din sticlă cu capac.

1. Mărunțiți usturoiul într-un blender.

2. Turnați mierea în recipient și adăugați usturoiul în ea.

3. Închideți recipientul cu capacul și lăsați-l într-un loc răcoros timp de o săptămână.

Puteți lua acest remediu în fiecare zi timp de o săptămână, o lingură pe stomacul gol, sau puteți dilua amestecul cu apă dacă doriți. Apoi, faceți o pauză de câteva săptămâni și reluați administrarea remediului. Pentru a evita cristalizarea amestecului, depozitați-l la temperatura camerei.

Ce beneficii aduce mierea cu usturoi?

Consumul acestui amestec ajută la:

  • – îmbunătățirea circulației sanguine;
  • – normalizarea tensiunii arteriale;
  • – scăderea nivelului de colesterol “rău” din sânge;
  • – reducerea inflamației;
  • – întărirea sistemului imunitar;
  • – ameliorarea tusei;
  • – ușurarea stării în caz de răceală sau gripă.

Rezultatele depind de starea specifică a fiecărei persoane și de stilul său de viață. Acest remediu va aduce beneficii organismului dacă, în timpul administrării sale, eliminați din dietă zahărul, grăsimile și fast-food-ul.

Ați încercat în trecut această combinație? Ce părere aveți? Lăsați-ne părerea dumneavăastră în comentariii!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!