Parintele Argatu ne invata o rugaciune care dezleaga in 9 zile tot ce a fost legat.

Parintele Argatu ne invata o rugaciune care dezleaga in 9 zile tot ce a fost legat.

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2020 in RugaciuniSpiritualitate

Pentru aceasta trebuie sa fii pregatit, adica spovedit de pacate. In timpul celor 9 zile, daca esti femeie nu trebuie sa ai ciclu. Daca iti vine, trebuie sa reiei cind nu ai.

Se posteste 9 zile, tinandu-se post negru luni, miercuri si vineri, pina la ora 24. In fiecare zi se fac urmatoarele rugaciuni:

Ziua se fac 40 de metanii, plus rugaciunile tale zilnice sau Tatal Nostru spus cit mai des. Seara, dupa ora 22, mai bine spre ora 24, faci rugaciune. Se face Acatistul Mantuitorului si se aprind 9 lumanari, asezate in forma de cruce. Daca nu ai Acatistier spui Tatal nostru astfel: 3 metanii plus Tatal nostru plus Rugaciunea de cerere si repeti aceasta pana faci 40 de metanii.

Atentie:

-Cine nu poate duce postul pana la ora 24, il poate opri la ora 18 sau la ora 21 si poate mânca DOAR O MASA DE POST. Daca ai mancat de 2 ori, ti-a furat diavolul postul.

-In cursul zilei sau cu 2 ore inainte de masa, iei o bucatica de Anafura plus un paharel mic de aghiazma facuta cu molitfele sfantului Vasile.

-Lumanarile pe care le aprinzi se lipesc pe o tava sau o placa de faianta sau caramida. Ele TREBUIE SA ARDA COMPLET.

Aceasta este important.

Rugaciune de cerere:

Dezleaga Doamne toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine robul tau (numele) apara-ma.

Vei vedea cum incep sa se nelinisteasca anumite persoane dintre cunostinte, chiar si rude. Cei care devin nelinistiti vor neaparat sa vina la tine. Uneori iti cer socotela: pentru ce li se intampla lor necazuri? Vrajitorii in timpul rugaciunilor isi primesc fiecare ce a trimis. Vezi pe cei nelinstiti-acestia sunt vrajitorii. Nu le spui nimic, dar ii pomenesti in rugaciune.

Zici:

Dezleaga Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu(numele), dezleaga-le. Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele) iarta-ma.

In timpul rugaciunii, cere:

Dezleaga Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca:

priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor, etc (tot ce crezi ca ti-a fost legat).

AMIN!

“Sfintilor Arhangheli Mihail si Gabriel, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiti din neamurile noastre, ale mosilor si stramosilor pana la al noualea neam si-mi daruiti mie implinirea dorintei mele (spui dorinta)”.

DIN CARTEA PARACLISUL SI CÂTEVA DINTRE INVATATURILE PREACUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU ILARION ARGATUDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide