Orice primiți gratuit, orice gest, orice fapta bună pe care ți-o face cineva îți crește datoria față de Univers.

Orice primiți gratuit, orice gest, orice fapta bună pe care ți-o face cineva îți crește datoria față de Univers.

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 September 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Ține cont că nimic nu este gratis în această lume și că nimeni nu pleacă până nu plătește tot. Dacă îți dorești ceva sau ceri de la Univers, va trebui să întorci fapta. Nu poți rămâne dator Universului mult timp, pentru că vei începe să pierzi. Nu putem păcăli soarta.

Această datorie este o anumită cantitate de energie pe care va trebui să o întoarceți în Univers. Aceasta este legea naturii, deci nu o putem înșela. Oricum ar fi, trebuie să plătim toate datoriile.

Însă nu suntem capabili să știm ce formă va lua energia noastră. Achitarea datoriei în bani ar fi cea mai ușoară și mai ușoară cale.

Din acest motiv, dacă oferi mereu și faci bine celorlalți, energia pe care ai cheltuit-o, Universul ți-o returnează. Oamenii care oferă au un anumit avantaj față de cei care primesc. Aceștia din urmă vor trebui să plătească, dar nu știu când, în ce circumstanțe și cum se va întâmpla acest lucru.

Iată regulile de bază care decurg din legea echilibrului energetic:

Nu fura energie în niciun fel și în nicio formă. Dacă azi te bucuri de un leu, mâine vei pierde 1000.

Trebuie să plătiți pentru orice ați primit. Nu aștepta ca datoria să crească, daca cineva ți-a făcut un bine, fă și tu mai departe un bine alte-i persoane.

Nu oferiți și nu acceptați „cadouri” nemeritate. Atunci când cineva greșește sau îți oferă mai mult decât meriți, nu trebuie să accepți, pentru că nu faceți decât să vă înzeciți datoria, și în același rând, nu oferiți mai mult decât trebuie, pentru că în final, îi puteți face mai mult rău decât bine.

Nu faceți „bine” altora decât dacă vi se solicită acest lucru. Atunci când faci un bine unei persoane, aceasta rămâne datoare Universului, dar dacă nu realizează acest lucru, în viitor e posibil să ajungă și mai rău.

Nu împrumuta și nu te împrumuta. Atunci când vrei să te împrumuți asigură-te că poți respecta termenul de restituire, altfel datoria va crește, la fel și când împrumuți, trebuie să știi dacă omul are capacitatea să-ți returneze banii.

Trebuie să îți echilibrezi energic toate acțiunile. Tot ce faci, bine, rău, are o valoare în Univers, și trebuie să menținem balanța în echilibru mereu.

Nu este necesar să urmăm cu strictețe toate aceste principii. Dar, când le încalci, trebuie să-ți amintești că trebuie să plătești datoriile Universului la un moment dat.

Dacă ați pierdut ceva, cel mai probabil s-a întâmplat deoarece nu ați dat înapoi încă datoria pentru ceea ce ați primit la un moment dat.

De asemenea, Universul nu va ignora greșelile din trecut. De exemplu, pentru răul pe care l-ați cauzat altei persoane, puteți răspunde prin boală.

Pierderea de bunuri sau alte economii pot apărea din cauza furtului pe care l-ați comis în trecut.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!