Oricât de grea ar fi viața, să nu uităm să fim recunoscători pentru ceea ce avem!

Oricât de grea ar fi viața, să nu uităm să fim recunoscători pentru ceea ce avem!

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 November 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaPsihologieRevista Sufletului

Nimic nu este ușor. Viața poate este uneori foarte dificilă. Uneori ne confruntăm cu obstacole greu de trecut, iar acest lucru ne trică toată buna dispoziție. Nu pentru că aceste dificultăți sunt atât de grele, ci pentru că observăm doar greutățile din viața noastră,

Să fim recunoscători este foarte important.

Fii recunoscător că ești aici în această lume. Însăși existența ta este deja un lucru minunat.

Fii recunoscător oamenilor care au trecut prin greutăți alături de tine.

Fii recunoscător familiei tale, care te-a iubit de la bun început, prietenilor lor care te-au susținut și ți-au împărtășit cele mai personale secrete, acelor oameni care te-au rănit, dar te-au făcut mai puternic. Dacă nu ar fi fost ei, astăzi nu ați fi fost la fel de puternic.

Fii recunoscător pentru cicatricile pe care le-ai primit în această luptă a vieții. Deoarece aceste cicatrici demonstrează cât de puternic ești, și că nu te-ai lăsat la pamânt.

Fii recunoscător pentru toate lucrurile mărunte din viață. Cât de îngrijită este camera ta sau cât de plăcute sunt razele soarelui pe pielea ta sau cum te trezești dimineața; pentru că aceste lucruri fac ca fiecare zi să fie specială, oricât de mici ar fi.

S-ar putea să nu le observați, dar ele contează.

Fii recunoscător pentru greșelile și eșecurile pe care le-ai făcut, pentru că fără să faci greșeli nu poți învăța să fii mai bun. În această lume a regretului, fii recunoscător pentru momentele pe care le-ai pierdut.

Viața nu înseamnă doar a fi la înălțime; viața este mai mult decât dorințele pământești,

Adevărata fericire nu poate fi găsită doar în lucruri, ea vine din interior.

Vrem să vă reamintim că, oricât de dificil ar fi pentru voi acum, Dumnezeu are un plan pentru voi. El nu te va pune niciodată într-o situație în care nu te poți descurca.

Fii mereu recunoscător pentru viața ta, nu te opri asupra regretelor. Vor veni vremuri mai bune, fii sigur!

Tu pentru ce ești recunoscător astăzi?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!