Oricat ai suferit, invata sa iubesti din nou, sufletul tau merita asta!

Oricat ai suferit, invata sa iubesti din nou, sufletul tau merita asta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2020 in De SufletRelatii

“Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.” Gabriel Garcia Marquez

Ai suferit sau ai obosit iubind pe cine nu merita, iar acum simti ca ai sufletul gol si ca nu te vei mai indragosti niciodata. Cu totii trecem prin aceasta etapa a vietii cand simtim ca nimic nu mai merita, ca toti posibilii parteneri or sa fie la fel. Nu gasesti niciun punct de sprijin, nicio adiere de speranta care sa-ti aline dezamagirea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi prada sentimentelor negative si sa uiti ca in lume mai exista si lucruri bune, oameni buni.

Desi tanjesti dupa dragoste, ceva acolo in sufletul tau face ca totul sa fie dificil. Teama de a iubi sau o inima care se opune cu incapatanare, refuzand sa se deschida pentru a primi din nou caldura dragostei? Este posibil ca ambele motive sa te faca sa iti refuzi dreptul la iubire pentru ca nu mai crezi in nimic, ai fost neglijata si dezamagita de prea multe ori, astfel ca nu mai crezi ca poate exista cineva care sa te completeze asa cum iti doresti. Insa, persoana pe care o astepti poate ca nu va aparea peste noapte, poate ca nu va fi chiar asa cum visezi si nu va arata asa cum iti doresti, insa vei simti ca ea este cea potrivita. Inima iti va spune ca este partenerul pentru care merita sa lupti pentru a trai impreuna.

Important este sa ai rabdare pentru ca intr-o zi te vei indragosti din nou si vei aprecia mai mult ceea ce ai. Uita de relatiile in care nu te-ai regasit, cand a trebuit sa faci compromisuri pentru persoane nepotrivite. Invata din ele doar ceea ce merita pastrat pentru viitor. Ai avut nevoie de ele pentru a acumula experienta. Nu te uri pe tine pentru ca te-ai daruit, nu ii detesta pe ei pentru ca nu te-au apreciat. Toate lucrurile astea te transforma intr-o alta persoana care nu se va bucura de viata.

Iti va fi mai greu sa te implici intr-o alta relatie, sa iubesti din suflet alt chip, insa lasa sentimentele sa vina treptat de la sine. Bucura-te de un nou inceput, chiar daca nu te indragostesti peste noapte asa cum iti doreai inca din copilarie. Meriti sa fii iubita si rasfatata. Pastreaza langa tine doar persoane care te fac sa te simti speciala, implinita, frumoasa. Oameni de care nu-ti este frica sa te indragostesti, care stiu sa te cucereasca si sa puna pe primul plan relatia voastra.

Viorica Ghinea

“Cea mai mare parte a suferintei oamenilor este inutila. Este creata chiar de dumneavoastra, atat timp cat viata va este condusa de mintea care nu este supusa observarii. Durerea pe care o creati acum este intotdeauna o forma de neacceptare, o forma de rezistenta inconstienta fata de ceea ce este.”

“Cauza principala a nefericirii nu este aproape niciodata situatia in sine, ci gandurile legate de ea. Fiti constienti de gandurile pe care le ganditi! Separati-le de imprejurari, care sunt intotdeauna neutre!”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!