„Orașul de 15 minute” sau cum monedele digitale pregătesc capcana lumii… Prognoza viitorului apropiat.

„Orașul de 15 minute” sau cum monedele digitale pregătesc capcana lumii… Prognoza viitorului apropiat.

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 March 2023 in CuriozitățiDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieViata

Ai văzut filmul „In Time”? Îți amintești cum orașul era împărțit în zone? Când nu era permis să treci de la o zonă la alta fără îndeplinirea unor condiții specifice, care erau practic imposibil de realizat. Cu toții am privit filmul ca pe o fantezie și am crezut că este doar o poveste. Dar nu este așa, și nu este nici o fantezie.

Idee acestui proiect este că tot ce este necesar pentru supraviețuirea umană este situat la o distanță de 15 minute: infrastructura, instituțiile educaționale, medicale și altele. Asta înseamnă că în 15 minute oamenii pot parcurge întreaga zonă și pot rezolva orice probleme, pot face cumpărături, pot primi servicii și așa mai departe. E grozav, nu-i așa? Ce părere ai?

Dar acum la esența. Este grozav și convenabil, dar! Nu ai voie să ieși din această zonă. Ca în filmul „In Time”. Toată viața ta se petrece în această limită de 15 minute de mers pe jos. Iată acum citatul lor: „În 2030, nu vei avea nimic și vei fi fericit” devine mai clar. De ce să ai o mașină, de exemplu, dacă poți merge oricând oriunde, pe jos?

„Nu-mi pasă, voi merge oriunde vreau”, va spune cineva. Dar vreau să-ți amintesc de primăvara anului 2020. Cât de departe s-a ajuns atunci, când li s-a spus tuturor să stea acasă? Repetiția a mers foarte bine. S-a întâmplat totul mult mai bine decât se aștepta. Dacă cei care s-au ocupat de controale cred că nu vor fi afectați, sunt și naivi. Ei vor fi necesari doar pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi vor fi înlocuiți de un sistem robotizat, care va dezactiva cipul dacă ieși din zonă și atât.

De ce această legătură cu monedele digitale?

Pentru a face oamenii să accepte ceea ce inițial nu vor să accepte, trebuie să le iei ceva important. Banii, de exemplu, sau alimentele sau accesul la resurse. Poți să organizezi, de exemplu, o criză financiară grandioasă și, de preferință, mondială, unde totul se prăbușește cu zgomot și nu poate fi refăcut. Apoi, haosul poate fi intensificat cu un alt eveniment grandios, de preferință înfricoșător. Și apoi să ofere o soluție pentru această “durere”. Este o mișcare pur de marketing: să creeze probleme și să ofere soluția. Oamenii nu ar alege asta fără probleme, dar cu probleme – alegerea va veni de la sine. Și am văzut asta deja cu propriii noștri ochi …

Apoi oamenilor li se va spune: “Aici aveți ‘pâinea cerească’: bani digitali, pe care îi veți primi acum pur și simplu! În virtutea nașterii sau în virtutea altui drept. Veți primi această sumă lunar fără nicio condiție.

Acesta va fi unul dintre primele pași. Unii oameni vor alerga imediat după beneficiile gratuite, iar alții vor fi puțin sceptici și vor decide să aștepte …

Apoi haosul va fi intensificat puțin câte puțin și li se va spune ceva de genul:

“La astfel de probleme mondiale, doar întreaga lume poate face față împreună: acum aveți un guvern mondial unic, o monedă mondială unică, o singură religie (care deja a fost aprobată), și reguli unice … “

Dar! Acum, pentru a continua să primiți aceleași plăți gratuite, trebuie să faceți asta …

Conceptul numit “semnul fiarei“. Toate granițele lumii vor fi inițial complet deschise. ID unic, document mondial unic cu toată biometria ta (care nu poate fi modificată) iar tu ești “liber ca pasărea cerului, zboară în orice țară fără vize și probleme inutile, îndeplinește anumite cerințe, cum ar fi cele medicale, și zboară unde vrei tu …”

Apoi … au zburat puțin și gata …

Cipul înseamnă un dispozitiv introdus în interiorul corpului, care conține și documentul principal, portofelul, cardul medical și în general toate detaliile, chiar și datele genetice. Și, de asemenea, brevetul de proprietate înregistrat pe cel care este acum stăpânul acestei persoane anterioare, care a fost de acord să-l primească. Acest lucru înseamnă că stăpânul poate să includă sau să excludă pe cineva, să influențeze gândurile sau sentimentele, sau doar să observe 24/7. “Internetul corpului” după “internetul lucrurilor” se referă exact la asta …

Și toți cei care acceptă asta vor fi la discreția celor care au inițiat toată acest joc. Orwell se odihnește, pentru că totul este planificat încă “și mai bine”.

Iar ăsta este rezultatul: poți merge doar într-un perimetru de 15 minute, nu poți ieși în afara lui, dacă încalci ceva, ratingul social scade, portofelul se dezactivează și chiar te pot dezactiva prin acel dispozitiv … dar asta nu e totul.

Conștientizați-vă responsabilitatea față de generațiile viitoare, pentru că cei care cresc dintr-o astfel de sistem, fără să știe că a fost altfel, vor rămâne în sclavie pentru totdeauna … mai ales că acel sistem nu presupune creșterea noilor generații în interiorul familiei. În principiu, nici măcar nu există conceptul de familie.

Și acum puneți-vă creierul la treabă, nu puteți ieși în afara perimetrului de 15 minute, dar orice poate fi luat de la voi sau oricine poate fi luat de la voi … perspective frumoase, nu?

Majoritatea oamenilor nu văd, nu înțeleg și nu vor să știe nimic din toate acestea. Viitorul lor este deja predestinat, alții decid întotdeauna totul pentru ei. Nu ei sunt cei care mă miră, ci cei care văd toate acestea, știu, dar consideră că este suficient să “mediteze și să-și creeze propria realitate mentală și să o atragă”. Așa, dar nu și așa. Pentru că este destul de probabil ca și pe “Titanic” să fi fost pasageri care și-au creat mental propria lor realitate și au visat la visele lor, în timp ce nava se îndrepta spre icebergul fatal … ”

Nu vreau să sperii pe nimeni, în niciun caz. Acest articol nu este despre asta. NU ALEGE CEEA CE VOR SĂ ÎȚI OFERE GRATIS LA PRIMELE ETAPTE A ACESTUI PLAN – doar acest lucru poate afecta faptul că un astfel de plan nu poate fi realizat.

Este important să vă asumați responsabilitatea pentru decizie și propria voință. Până când acest joc nu se dezvoltă în stadiul final, nimeni nu poate încălca libertatea de voință a unei persoane!

Alegeți o altă realitate și nu fiți de acord cu ceea ce vi se oferă. Iar dacă sunteți de acord, atunci uitați-vă din nou la filmul “In Time” cu Timberlake și această imagine sub titlu și mai puteți să vedeți și filmul “Divergent”, acolo este exact despre asta.

Așa cum este prezentat viitorul în aceste filme, vrei să trăiești viața? Sau totuși nu?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!