Ora Diavolului – ora patru dimineața. De ce se trezește omul tocmai la această oră?

Ora Diavolului – ora patru dimineața. De ce se trezește omul tocmai la această oră?

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 June 2023 in SpiritualitateSuperstitii

Încă din vremurile străvechi, noaptea a fost considerată drept perioada în care puterile malefice sunt cele mai active, timpul de vârf al vrăjitoarelor și vrăjitorilor. Cu toate acestea, strămoșii noștri se temeau în special de intervalul dintre 3 noaptea și 4 dimineața, numindu-l Ora Diavolului.

Se credea că în această perioadă există un mare risc de a fi afectat de blesteme sau de nenorociri trimise de alte persoane și există numeroase mărturii despre acest lucru în folclorul și scrierile multor popoare.

În lumea modernă, aceasta pare a fi o superstiție simplă, dar conform statisticilor, în această fereastră de timp se înregistrează cel mai mare număr de coșmaruri și atacuri de panică.

Conform credințelor populare, Ora Diavolului este perioada în care puterile malefice sunt deosebit de active între 3 noaptea și 4 dimineața. A fi treaz în această perioadă era considerat un semn clar că cineva se ocupă de vrăjitorie și că prin forțele întunecate îți trimite răul.

Ora Diavolului provoca groază în rândul strămoșilor noștri, această perioadă înfricoșătoare dura până la prima cântare a cocoșilor iar nașterea unui copil în acest timp era considerată un semn rău, oamenii credeau că acea persoană va fi condamnată la suferințe veșnice, iar singurul mod de a-i atenua soarta era prin botez.

Se crede că în această perioadă se deschide granița către lumea de dincolo și de aici profită vrăjitoarele și vrăjitorii. Ritualurile făcute în acest interval de timp sunt considerate deosebit de puternice, oferind cel mai mare efect, iar în majoritatea cărților vechi acest interval de timp este menționat ca fiind cel mai potrivit pentru a lucra cu magia.

În această perioadă, dacă o persoană nu doarme sau se trezește, poate manifesta nervozitate, anxietate, frică inconștientă și tristețe, de cele mai multe ori trezirea are loc ca urmare a coșmarurilor și declanșează o criză de frică sau chiar panică. Dacă se întâmplă acest lucru, se recomandă să se efectueze un ritual de curățare și să se stabilească o protecție magică, deoarece aceasta este o dovadă clară că cineva încearcă să pătrundă cu forță în corpul tău energetic și să lege blesteme.

În cazul trezirilor regulate, este necesar un ritual repetat, deoarece experții consideră că aceasta este o tentativă de a prelua voința ta și de a-ți afecta viața.

De asemenea, trezirea la ora patru dimineața poate indica încercări de a intra în contact cu tine spirite din lumea celor decedați, pentru a-ți transmite informații importante. În afară de rude și prieteni, pot comunica cu tine și alte entități care îți pot oferi cunoștințe veridice. Din păcate, nu se poate distinge cu exactitate spiritul bun de cel rău, dar oricum ar fi, este bine să notezi undeva mesajul după trezire pentru al putea analiza.

Ce nu trebuie făcut în Ora Diavolului dacă nu poți dormi în această perioadă din cauza muncii sau insomniei.

1. Nu te uita pe geam. Puterile demonice vor profita cu bucurie de această situație. Oamenii nu dispar la această oră din întâmplare.

2. Nu face baie. Contactul cu apa în această oră poate duce la pierderea fericirii și a norocului, iar consecințele pot fi boala și sărăcia.

3. Nu trebuie să lucrezi fizic, adică nu trebuie să speli podele, să faci curățenie, să speli vasele sau să speli rufe. Încălcarea acestei reguli poate duce la pierderea bunăstării și a sănătății. Astfel, îți speli de pe tine și de la casă protecția.

Te trezești des în acest interval orar?

Ai observat ceva neobișnuit în acest interval orar?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!