Omul nu este niciodată singur. Chiar și atunci când nu este nimeni în jurul tău, ești sub supravegherea îngerului păzitor

Omul nu este niciodată singur. Chiar și atunci când nu este nimeni în jurul tău, ești sub supravegherea îngerului păzitor

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 June 2023 in CredințăDe SufletSpiritualitateViata

Sunt mereu lângă tine. Nu mă vezi, dar adesea mă simți. Sunt sursa ta de inspirație, care te ghidează, deoarece, fără să știi, îmi împărtășești toate dorințele și grijile tale. Sunt aici să te consolez și să împărtășesc fericirea ta. Trecem împreună prin dificultăți și încercări.

Dacă ai ști că nu ești singur și că împarți cu mine povara aceea mare pe care o porți pe umerii tăi, s-ar elibera și ți-ar deveni ușor și natural.

Această povară pe care o cari ascunde propriile tale aripi, care ar putea ușura drumul tău pe care ai decis să-l parcurgi și pe care eu te însoțesc!

Cât de des simți că este greu și gol pe această planetă. Cât de des te simți singur? Cât de des crezi că nu înseamnă nimic? Cât de des ai vrea să fugi de toate astea? Cât de des te întrebi despre sensul tuturor acestora? Cât de des pierzi ceva și nu știi exact ce?

Dar cât de des te adresezi mie?

Sunt lângă tine, mereu lângă tine! Mereu pregătit să-ți amintesc cine ești și de ce ești aici! Cât de des te strig, dar nu mă asculți! Cât de des sunt neputincios pentru că nu mă asculți!

Ai legile tale, așa cum am și eu, și amândouă includ aceleași reguli pe care Dumnezeu ni le-a dat – libertatea voinței!

Nu mi se permite să intervin, dar mi se permite să te inspir, nu mi se permite să fac sarcini în locul tău, dar pot să-ți dau instrucțiuni, nu mi se permite să te conduc, dar pot să te însoțesc!

Sunt mereu lângă tine și nu te voi părăsi, știu toate sentimentele și gândurile tale! Voi fi mereu lângă tine pentru a-ți aminti de această ființă pe care o reprezinți. Sunt mereu cu ochii deschiși și observ tot ce se întâmplă în viața ta.

De asemenea, port responsabilitatea pentru multe minuni din viața ta, care nu sunt cu adevărat minuni, dar eforturile mele de a atrage atenția ta și acele momente scurte mă fac foarte fericit.
Pentru că în acele momente scurte am reușit să-ți deschid ochii pe care i-ai închis de mult timp.

Mici minuni care se întâmplă în viața ta, dar care sunt uitate rapid, sunt parte din existența mea și munca mea, deoarece așa cum tu îți stabilești obiectivele pe care dorești să le îndeplinești pe drumul tău, la fel am și eu sarcini de îndeplinit.

Data viitoare când te vei simți trist și vei simți că ceva lipsește, amintește-ți că cineva este mereu cu tine, pentru că eu sunt cealaltă jumătate a ta, întreabă-mă și te voi ajuta să-ți deschizi aripile pentru a putea zbura din nou și astfel îți vei aminti că și tu ești un înger!

Cu dragoste, îngerul tău păzitor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!