Omenirea se află la pragul unor schimbări globale: Trecerea colectivă în a patra dimensiune a Iubirii necondiționate a început.

Omenirea se află la pragul unor schimbări globale: Trecerea colectivă în a patra dimensiune a Iubirii necondiționate a început.

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 March 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Suntem pe pragul începerii unei epoci complet noi. Evenimente care deschid ușile către o altă lume au început deja să aibă loc. Totul în jurul nostru se schimbă, iar odată cu lumea înconjurătoare, se va schimba și omul însuși.

În societatea modernă de astăzi, mulți oameni au putere și bani. Dar v-ați gândit vreodată că acești oameni sunt, de fapt, profund deteriorați și subdezvoltați din punct de vedere spiritual, că au doar instincte meschine și vibrații scăzute? De multe ori, o persoană ,,puternică” începe să ia totul pentru sine și nu mai lasă nimic și pentru cei din jur, astfel degradându-se spiritual.

Din acest motiv, timpul purificării a sosit. Pământul trece într-o altă dimensiune, eliminând tot ceea ce este inutil, josnic și pervertit din corpul său. Esotericii numesc acest eveniment Trecerea.

Cum vor fi oamenii viitorului?

Omul noii ere va fi complet diferit de noi cei de astăzi. Oamenii moderni sunt obișnuiți să trăiască după principiul „Împarte și stăpânește”, dar curând se vor trezi și vor realiza că noua eră „Unește și Creează” este mai productivă și pozitivă pentru întreaga umanitate.

Puterea și banii nu vor interesa omul noii forme. Un astfel de om nu vrea doar să consume, ci și să îmbunătățească lumea înconjurătoare, planeta pe care noi toți locuim.

Practic, lumea înconjurătoare este o parte din om. A face ceva pentru lume este același lucru cu a face pentru sine, deoarece toți trăim în această lume. Suntem parte din Pământ și trebuie să tratăm cu dragoste toate ființele vii.

Vei fi răsplătit de zece ori mai mult

Oamenii care se scufundă în materialism, încearcă să se îmbogățească și să jefuiască întreaga lume, dar ei fac o mare greșeală. Sunt bolnavi, subdezvoltați din punct de vedere spiritual și se transformă treptat din Creatorul-Omul într-o ființă parazitară cu vibrații foarte scăzute.

Trebuie să înțelegem că dacă o persoană are parte de o degradare spirituală, în cele din urmă, va pierde totul. În Sfânta Scriptură este spus – ,,Și la ce i-ar folosi unui om să câștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul?” Sufletul este viața noastră, iar calitatea vieții ne-o poate da doar iubirea.

Desigur, scepticii pot argumenta că mulți oameni se degradează spiritual, dar trăiesc într-un stil bogat, sătul și frumos. Dar dacă săpăm mai adânc, putem vedea că viața noastră fizică reprezintă doar o mică parte în evoluția cosmică a sufletului nostru.

Dacă, pe lângă faptul că iau, oamenii mai și dau, dacă fac ceva pentru lume, universul îi protejează, îi binecuvântează cu ceva special. Un astfel de om interacționează corect cu lumea din jurul lui, el este o parte integrantă a acesteia.

Învățătorii spun că atunci când o persoană începe să-i ajute pe cei în nevoie, să aibă grijă de lumea înconjurătoare, Lumina începe să crească în sufletul său. Poți ajuta atât cu bani, cât și prin cuvânt sau faptă.

Oamenii care nu sunt străini de iubire, compasiune și milă sunt favorizați de forțele superioare. Norocul și bunăstarea vor fi lângă ei mereu, ei dobândesc o armonie uimitoare cu ei înșiși, cu lumea din jur și cu Dumnezeu.

A patra dimensiune

Omenirea modernă și-a epuizat existența ca civilizație, a trecut de copilăriei, este timpul să înceapă o viață adultă. Deja au loc schimbări serioase la un nivel subtil, care se manifestă fizic sub formă de epidemii, conflicte militare, diferite opoziții. Pământul se curăță.

Încă suntem pregătiți să primim informația din a treia dimensiune, dar forțele superioare ne conduc spre a patra. Și ce este asta? Există o anumită entitate superioară – este Dumnezeu, Absolutul sau Mintea Supremă, unde este stocată întreaga informație din univers.

Există o linie spirituală de trezire a omului. Aceasta constă în șapte etape – șapte dimensiuni – Sănătate, Bani, Putere, Iubire, Cuvânt, Cunoaștere, Creativitate.

Și iată că am ajuns la Al patrulea nivel – acesta este dreptul la Dragoste. Nu este o iubire trupească, ci una necondiționată, care nu este legată de timpul liniar. La al patrulea nivel al măsurării, timpul este multidimensional. Aici, dragostea încetează să fie separată în două dimensiuni. Scopul său este să cuprindă toate procesele vieții în întregime.

Oamenii care se adaptează primii la noua dimensiune vor deveni Ghizi, Învățători, Văzători. Ei vor începe să simtă simultan în toate ipostazele temporale. Trecutul, prezentul și viitorul li se vor deschide, adică vor primi informații maxime despre orice persoană, fenomen sau eveniment care are loc în lume. Aceasta deschide automat calea pentru trecerea la următoarea dimensiune.

Dreptul la Dragoste necondiționată

Conștiința noastră colectivă este deja pregătită pentru transformare, pentru Trecere. Din ce în ce mai mulți oameni apar cu energii noi, energii cu vibrații mai ridicate. Deja există în zilele noastre persoane care au făcut această trecere. Acești oameni văd evenimentele, le simt intuitiv, când vor începe, când au loc și cum se vor termina. Au dobândit aceste noi abilități datorită dreptului la Dragoste.

Atunci când iubim o persoană și credem în ea, ea începe să se transforme în câmp de torsiune, începe să se schimbe, își dobândește încrederea în sine, stimulul de a trăi, motivația. Dar atunci când este criticată în mod constant sau ignorată, desigur că se va apăra, va deveni agresivă, va trăi în resentiment și neîncredere față de lume.

Înțelegerea Dragostei necondiționate, când vezi și înțelegi tot procesul din lume, este posibilă doar dacă nu separi cunoașterea în bine și rău. Dragostea necondiționată este fără evaluare. Permite absorbirea oricărei cunoștințe despre un eveniment, fără excepție.

Dreptul la Dragoste oferă oamenilor posibilitatea de a trece fără eroare prin acea experiență și de a realiza acel destin pentru care se află aici, în cadrul vieții fizice.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!