Oamenii deștepți nu se răzbună – lasă karma să se ocupe de asta

Oamenii deștepți nu se răzbună – lasă karma să se ocupe de asta

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 December 2020 in Lecții de viațăSfaturiSpiritualitateViata

„Oamenii slabi se răzbună. Oamenii puternici iartă. Oamenii deștepți ignoră ”- Albert Einstein.

Nu trebuie să îți faci un plan de răzbunare în minte, pentru că nu vei face decât să îți faci rău singur. Răul se întoarce la cel care îl creează. Lasă karma să aibă grijă de acest lucru.

1. Karma nu îl va ierta pe cel care va făcut rău. Iar acest lucru va aduce mult mai multă satisfacție decât răzbunarea.

Fiecare persoană este înconjurată de o anumită energie. Cu cât aduci mai multă negativitate în viața ta, cu atât este mai probabil să se repete o problemă. Dacă poți ignora supărarea, cel care ți-a făcut rău va fi blocat în propria sa negativitate. Karma îl va face să sufere mult mai mult fără intervenția ta.

Dacă te vei răzbuna, te vei simți vinovat pentru ceea ce ai făcut. Și oricum nu vei putea ști cât de afectat va fi cel pe care te-ai răzbunat. Este altfel când se întâmplă acest lucru fără participarea ta. Ce ar putea fi mai plăcut decât atunci când Universul pedepsește o persoană pentru faptele sale rele?

2. Nu este nevoie să îți murdărești mâinile. Karma va face toată munca murdară pentru tine.

Răzbunarea este ultimul lucru pentru care merită să îți murdărești mâinile. Da, există situații în care toate acestea se pot face destul de legal și nu este nimic în neregulă cu asta. Dar vorbim despre altfel de situații.

Amintește-ți că fiecare acțiune are consecințe. Și trebuie să plătești pentru ele. Pe de altă parte, karma nu are nevoie de nicio plată de la tine. Și cu atât mai mult, nu are nevoie de participarea ta. Acest fapt îți ușurează sufletul. Vei rămâne pur și nevinovat în fața celui care ți-a făcut rău.

3. Nu poți fi sigur că vei reuși să te răzbuni.

Să presupunem că răzbunarea ta a găsit un motiv și un plan clar de acțiune. Ce se întâmplă dacă cel care ți-a făcut rău este mult mai puternic decât tine: din punct de vedere financiar, în cunoștințe sau chiar fizic? Dacă ai cel puțin o picătură de înțelepciune, atunci vei înțelege că, oricât de mult ți-ai dori, nu iese mereu cum îți propui. Nu orice război poate fi câștigat.

Oamenii care creează răul în jurul lor și îl redirecționează către alții vor primi mai devreme sau mai târziu ceea ce merită. Acesta este un cerc vicios din care nu mai pot ieși. Nu ai de ales, trebuie să plătești pentru ceea ce faci. Deci, mergi mai departe și nu privi înapoi. Acordă mai multă atenție propriei tale vieți decât răzbunării asupra celui care ți-a făcut rău.

4. Prețul pentru răzbunare este extrem de mare.

Dacă setea de răzbunare te-a cuprins, atunci pregătește-te pentru consecințe. Indiferent de ceea ce ai făcut, oricât de mult rău ai provocat, se va întoarce înapoi la tine mult mai dureros.

După ce ți-ai făcut răzbunarea, iei locul celui care ți-a făcut rău. Îți poți ascunde urmele, poți încerca să dai vina pe altcineva sau să te justifici. Dar nu te poți ascunde de Univers, care îți urmărește fiecare mișcare. Karma te va lovi oricum în cel mai neașteptat moment.

5. Răzbunarea îți fură fericirea pe care o meriți.

Cel mai bun mod de a te răzbuna este să mergi mai departe, să ai succes și să ignori pe cei care îți fac rău. Spre deosebire de ei, ai șansa să respiri adânc și să îți faci visele să devină realitate.

Continuă să muncești din greu pentru a obține ceea ce îți dorești. Stabilește-ți noi obiective. Și atunci toți cei care îți vor răul vor rămâne în urmă și vor fi și mai plini de supărare. Aceasta este cea mai corectă răzbunare pe care o poți face.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!