Oamenii de stiinta confirma faptul ca exista vampiri energetici – persoane care se hranesc cu energia celor din jur

Oamenii de stiinta confirma faptul ca exista vampiri energetici – persoane care se hranesc cu energia celor din jur

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 December 2019 in Spiritualitate

În multe situații, probabil mulți dintre voi ați simțit o vibrație negativă când vă aflați în compania unor persoane, o stare de oboseală bruscă, o stare de moleșeală sau chiar amețeli și stări de rău. Acesta este motivul pentru care multi oameni isi pot schimba starea lor de spirit, atunci cand se afla alaturi de alte persoane, ceea ce ii face sa fie nervosi, stresati, nelinistiti, tristi, dar, de asemenea, si fericiti, optimisti sau veseli.

Bader-Lee mai spune ca, de-a lungul secolelor, omul a pierdut acea legatura cu natura, dar schimbul de energie ar putea aduce beneficii enorme pentru omenire.

Corpul uman absoarbe energia necesară pentru a-și alimenta starea emoțională, în funcție de nevoia organismului, susține aceeași sursă, de aceea unii oameni simt o stare de disconfort și se simt lipsiți de vlagă și energie în prezența altora, care le absorb din energie. Aceștia sunt cunoscuți sub denumirea de vampiri energetici.

Se pare că aceasta ar fi și explicația științifică a deochiului, cunoscut în popor din cele mai vechi timpuri și împotriva căruia oamenii au recurs la tot felul de descântece și ritualuri pentru a-l combate.

Astfel se explică și motivul pentru care mulți oameni își schimbă ușor starea de spirit, trecând de la o stare la alta. De la stres la calm, de la fericire la agonie, de la supărare la bucurie sau de la fericire la tristețe și invers.

O echipă de cercetare biologică de la Universitatea Bielefeld a făcut o descoperire inovatoare, care arată că plantele pot trage o sursă alternativă de energie de la alte plante. Această constatare ar putea avea un impact major asupra viitorului bioenergiei furnizând în cele din urmă dovezi care să arate că oamenii trag energia altora în același mod.

Membrii echipei de cercetare biologică a profesorului Dr. Olaf Kruse au confirmat pentru prima dată că o plantă alga verde

Chlamydomonas reinhardtii, se ocupă nu numai de fotosinteză, dar are și sursă alternativă de energie: o poate extrage din alte plante. Rezultatele cercetării au fost publicate în această săptămână în revista online Nature Communications, publicată de renumita revistă Nature.

Florile au nevoie de apă și lumină pentru a crește și oamenii nu diferă. Trupurile noastre fizice sunt ca bureții absorbind mediul înconjurător.

“Acesta este exact motivul pentru care există anumiți oameni care se simt inconfortabili în grupuri specifice în care există o combinație de energie și emoții”, a spus dr. Olivia Bader-Lee medic și psiholog.

Bader- Lee a declarat: “Corpul uman este foarte similar cu o plantă care absoarbe energia necesară pentru a alimenta starea emotională, poate energiza celulele și crește cantitatea de cortizol și hrăni celulele în funcție de nevoia emotională”.

Bader-Lee sugerează că domeniul bioenergiei este în continuă evoluție și că studiile asupra lumii vegetale și animale vor arăta în curând și vor demonstra ceea ce metafizicienii energetici au cunoscut de-a lungul timpului – că oamenii se pot vindeca unul pe altul prin simplul transfer de energie, așa cum fac plantele. “Omul poate absorbi și vindeca prin alți oameni animale și orice parte a naturii. Acesta este motivul pentru care a fi în natură este adesea o stare înălțătoare și energizantă pentru atâția oameni” a concluzionat ea.

Ai grijă de spațiul aural personal. Fiecare dintre noi are o aura energetică care înconjoară corpul nostru. Dacă nu deținem acest spațiu personal suntem vulnerabili in fata altor energii straine.

Fiți conștienți de limitele dvs. de aură (aproximativ o lungime de brat distanță de corpul vostru de jur împrejur, deasupra și dedesubt) ca o modalitate de a vă ocupa spațiul personal. Oferiți-vă o curățare energetică. Culoarea aurie are o vibrație ridicată care este utilă pentru îndepărtarea energiei străine.

Imaginați-vă o duză de duș aurie în partea superioară a aurei dvs. la câțiva metri deasupra capului și porniți-o, permițând energiei clare de aur să curgă prin aura și corpul vostru și eliberându-vă în jos de împământarea voastră. Vă veți simți imediat curățat și revigorat.

Cheamă-ți înapoi energia. Atunci când avem energia noastră în propriul nostru spațiu, există mai puțin spațiu pentru intrarea energiei altora.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!