Oamenii de știință au dovedit puterea semnului crucii

Oamenii de știință au dovedit puterea semnului crucii

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 January 2021 in LifeStyleRugaciuniSpiritualitateViata

S-a confirmat că obiceiul de a face cruce la mâncare și băutură înainte de masă, care provine din antichitate, are un sens mistic profund. Există un beneficiu practic în spatele său: mâncarea este curățată literalmente într-o clipă, iar acesta este un mare miracol care se întâmplă în fiecare zi.

Au fost efectuate o serie mare de experimente, care au fost reverificate de multe ori înainte de publicarea rezultatelor. Sunt fenomenale: s-au dezvăluit proprietăți antibacteriene unice care apar în apă din consacrarea ei cu rugăciune și semnul crucii.

O nouă proprietate necunoscută anterior a Cuvântului lui Dumnezeu a fost descoperită pentru a transforma structura apei, crescând semnificativ densitatea sa optică în regiunea ultravioletă scurtă a spectrului.

Posibilitatea efectuării acestor studii a fost un miracol, deoarece ele nu au fost finanțate, nu au făcut parte din subiectele institutului de cercetare. Dar oamenii de știință au depus o cantitate imensă de muncă în mod gratuit doar pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a simți și a vedea puterea vindecătoare a lui Dumnezeu.

Oamenii de știință au testat efectul rugăciunii „Tatăl nostru” și semnul crucii asupra bacteriilor patogene. Pentru studiu, au fost prelevate probe de apă din diverse rezervoare precum fântâni, râuri, lacuri. Toate probele conțineau E. coli sau Staphylococcus aureus. Dar s-a dovedit că, dacă citiți rugăciunea „Tatăl nostru” și umbriți probele cu semnul crucii, atunci numărul bacteriilor dăunătoare va scădea de 7, 10, 100 și chiar de peste 1000 de ori!

Conform condițiilor experimentului, pentru a exclude influența credinței, atât credincioșii, cât și necredincioșii au citit rugăciunea, și totuși, aceasta a avut același efect. Efectul rugăciunii și semnului crucii asupra unei persoane este foarte benefic: toți subiecții au reușit să echilibreze tensiunea arterială și să îmbunătățească circulația sângelui. Este surprinzător faptul că schimbarea a avut loc în direcția necesară vindecării: la pacienții hipotensivi tensiunea crește, la pacienții hipertensivi tensiunea scade.

Oamenii de știință au măsurat densitatea optică a apei înainte și după ce semnul crucii i-a fost aplicat și consacrat. S-a dovedit că densitatea optică în comparație cu valoarea sa inițială înainte de consacrare crește. Acest lucru înseamnă că apa, așa cum ar fi, reține acest efect al rugăciunii și îl stochează atâta timp cât doriți, sub forma unei creșteri a valorii de densitate optica. Ochiul uman, desigur, nu poate surprinde aceste schimbări de vindecare în structura apei, dar spectrograful oferă o evaluare obiectivă a acestui fenomen.

Semnul Crucii schimbă densitatea optică a apei aproape instantaneu. Densitatea optică a apei de la robinet, consacrată de realizarea semnului crucii peste ea de către un credincios obișnuit, crește de aproape 1,5 ori! Și când este sfințit de un preot, de aproape 2,5 ori! Adică se dovedește că apa „distinge” gradul de consacrare – de către un laic sau un preot, ale cărui degete ale mâinii drepte sunt pliate pentru binecuvântare, astfel încât să reprezinte primele litere ale numelui lui Hristos.

Întrucât corpul uman este format din mai mult de două treimi din apă, aceasta înseamnă că Dumnezeu a pus în noi la momentul creării un fel de sistem de canale fizice care reglementează toate procesele biochimice din corp, care „recunoaște” în mod clar numele lui Isus Hristos!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!