Oamenii care sunt meniți să fie împreună sunt legați de un fir karmic invizibil.

Oamenii care sunt meniți să fie împreună sunt legați de un fir karmic invizibil.

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2023 in PersonalitateRelatiiSpiritualitate

Ai auzit vreodată despre ideea că, dacă îți este dat să fii cu cineva, te vei întâlni cu acea persoană, indiferent de situație? Între oameni există o asemenea legătură invizibilă, o ață karmică, care se întinde de la o inimă la alta.

Adesea, oamenii se despart, își formează noi familii, dar totuși rămân atrași unul de celălalt. Nu poți să scapi de destin, după cum se spune. Oamenii care sunt meniți să fie împreună sunt legați de un fir invizibil. În conformitate cu credința comună în Asia, acest fir mai este numit și “firul roșu al destinului”.

Conform unei legende chineze, un tânăr numit Iko, care și-a pierdut părinții în copilărie, a avut parte de mult ghinion în viața personală. Cele pe care le-a iubit, nu l-au iubit înapoi, iar cele care l-au iubit, nu i-au plăcut lui.

Odată, în timpul unei călătorii, a întâlnit un bătrân ciudat cu un sac mare. Acesta stătea pe treptele unui templu, citind o carte scrisă în hieroglife neînțelese de el.

Bătrânul i-a spus tânărului melancolic că toți oamenii care sunt meniți să fie împreună sunt legați printr-un fir roșu. Acesta i-a spus lui Iko că soția lui a venit pe lume de doar trei ani. De aceea, el nu va putea să își găsească iubirea vieții până când ea nu va crește.

Iko a găsit copilul și a rămas șocat: era fiica unei femei cu un singur ochi, murdară și neglijată. Atunci, Iko a trimis un slujitor să îl elimine pe copil. Cu toate acestea, deși a lovit-o pe fetiță în frunte, ea a continuat să trăiască.

După 14 ani, Iko s-a căsătorit cu o frumoasă tânără care avea o cicatrice pe frunte. S-a dovedit că ea era copilul pe care Iko încercase să-l elimine.

Legenda spune că oamenii care sunt meniți unul altuia au un fir roșu invizibil la gleznele lor, care îi leagă împreună. Acest fir invizibil nu cunoaște bariere sau circumstanțe. Poate fi încurcat, dar niciodată nu se rupe – indiferent de timp și distanță.

Cu fiecare zi care trece, firul se scurtează tot mai mult, până când oamenii care sunt meniți să fie împreună se întâlnesc.

O credință similară există și în Japonia. Singura diferență este că, în versiunea lor, firul roșu al destinului leagă degetul mic al oamenilor.

Prin firul roșu invizibil sunt conectați cei cărora le este sortit să se întâlnească, indiferent de timp, loc și circumstanțe. Firul se poate întinde sau încurca, dar niciodată nu se rupe.

Așa că, această legătură karmică este asemănătoare conceptelor de “suflet pereche” sau “jumătatea unei persoane”. Cu o singură diferență – poți să nu întâlnești niciodată jumătatea ta, în timp ce firul roșu al destinului te va duce cu siguranță la persoana iubită la un moment dat.

De fapt, sunteți cu adevărat legați unul de celălalt. Faptul că aceste fire nu pot fi văzute nu înseamnă că ele nu există. Așa că toată lumea de pe acest pământ este legată cu fire roșii invizibile de cei pe care trebuie să îi întâlnească.

Ce se întâmplă în timpul acestor căutări cu ața karmică: se încurcă atât de mult încât pare că nu o să se mai dezlege niciodată, sau se întinde atât de mult încât pare că se va rupe în curând.

Cel mai înfricoșător lucru este că din când în când avem senzația că firul s-a rupt demult și pur și simplu tragem după noi bucăți din el prin viață.

Cu toate acestea, firul roșu al destinului nu se va rupe niciodată! Jumătatea ta va găsi în cele din urmă un mod de a ajunge la tine, indiferent de ani și distanță. Nimic nu o poate opri sau împiedica să-și urmeze calea.

Chiar dacă sunteți complet diferiți și locuiți pe continente diferite, în cele din urmă vă veți întâlni. Firul roșu va deveni atât de scurt încât veți fi “față în față”. În acest moment, veți înțelege fără cuvinte că ați căutat și ați așteptat toată viața acea persoană.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!