O scrisoare frumoasa pentru inima ta! Chiar daca viata este mai grea cateodata, sa nu uitam de lucrurile bune!

O scrisoare frumoasa pentru inima ta! Chiar daca viata este mai grea cateodata, sa nu uitam de lucrurile bune!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 March 2019 in De Suflet

“Soarele straluceste, ne incalzeste si ne lumineaza, iar noi nu suntem deloc curiosi de ce se intampla asta; cu toate acestea , incercam sa gasim explicatia raului, durerii, foamei, tantarilor si a oamenilor prosti.” – Ralph Waldo Emerson

Da, viata pare dificila uneori. Dar nu trebuie sa uiti ca…

1. Nu poti sa construiesti nimic fara un inceput, fara sa pui prima caramida, fara sa faci primul pas. „Nu poti trece marea doar stand la tarm si uitandu-te spre orizont.” – spunea Rabindranath Tagore.

2. Depinde de tine cata energie investesti in tot ceea ce faci. Ceea ce pui tu in lume se intoarce la tine cu aceeasi intensitate.

3. E bine sa iti dai voie sa traiesti sentimentele tale, exact asa cum sunt. Frica? Este normal sa ne fie frica. Dar sa stim ca putem depasi frica si ca exista un curaj nebanuit in noi, aceasta ne da forta de a exista si descoperirea acestei forte ne face mai puternici cu fiecare pas. E firesc sa simti teama, dar sa nu uiti niciodata acea luminita care iti pazeste mereu drumul.

4. E mai bine sa privesti mereu intamplarile intr-o perspectiva largita. Incearca sa vezi tot tabloul pentru a intelege actiunile tale, cat si pe ale celor din jurul tau. In asa fel minimalizezi orice forma de suferinta.

5. Tu poti sa recunosti adevarul fiintei tale in orice clipa. Fii atenta la ceea ce simti si valideaza adevarul din launtrul tau. Asa capeti forta interioara. Nu lasa voci exterioare sa iti spuna cine esti si cum ar trebui sa simti. „Este adevarat daca tu consideri ca este adevarat”, spune Louise Hay. Crezi in adevarul fiintei tale si in forta divina care ne ghideaza pe noi toti.

“Acesta este adevarul fiintei mele si il accept ca atare”. – Louise Hay

“Ma iubesc si ma aprob.” – Louise Hay

6. Definitia ta despre iubire este cea care conteaza. Incearca sa te gandesti in fiecare zi la sentimente puternice de iubire – este modul cum poti sa atragi si mai multa dragoste in viata ta, construind prin forta sufletului tau. Crezi in iubirea din tine!

7. Durerea este de fapt semnalul ca trebuie sa cautam resurse creative in noi. Durerea ne indica catre ce aspecte din noi insine ar trebui sa acordam o privire atenta. Durerea este semnalul ca trebuie sa punem punct. Durerea e semnalul ca trebuie sa o luam de la capat si sa ne cream un altfel de viitor.

8. Ca avem voie sa avem inimile frante… Ca e normal sa suferim.

9. Ca in acelasi timp este bine sa cautam vindecarea si sa ne desfacem aripile.

10. Nu trebuie sa uiti sa fii mereu recunoscatoare Universului pentru tot ceea ce ti-a oferit. Si increzatoare ca tot ce este mai bun si mai frumos se indreapta mereu, spre tine.

Fericirea este viata!

Înseamnă fiecare dimineaţă în care pot privi cerul, fie că este de un albastru senin sau gri cenuşiu. Fiecare rază de soare care mă mângâie şi mă încălzeşte. Şi fiecare strop de ploaie sau fulg de nea, care încearcă să îmi fure o sărutare. Toate culorile şi sunetele naturii. Zâmbetele oamenilor, râsul copiiilor şi blândeţea bătrânilor.

Fericirea este privirea omului iubit, care mă face să mă simt perfectă…

Fericirea înseamnă mâinile obosite dar atât de gingaşe ale mamei mele, care au puterea de a-mi lua toate durerile sufleteşti.

Fericirea este orice îmbrăţişare pe care o primesc şi pe care o ofer. Fiecare lacrimă pe care o vărs din dragoste sau de bucurie.

Fericirea este posibilitatea de a dărui ceva, de a face alți oameni fericiți şi de a alina un suflet îndurerat.

Fericirea este bucuria celorlalţi, realizările lor, fericirea lor.

Fericirea înseamnă amintirile frumoase legate de oameni dragi.

Fericirea înseamnă un suflet liniştit, mulţumit, bun, capabil să ierte şi să se dăruiască.

Fericirea înseamnă clipe petrecute alături de oameni pe care-i iubeşti. Emoţiile unui cântec care îţi face sufletul să vibreze.

Fericirea este speranţa sau certitudinea că o poţi lua oricând de la capăt.

Fericirea este viaţa!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!