O rugăciune scurtă și puternică către Duhul Sfânt din orice suferință, care ajută la calmarea sufletului

O rugăciune scurtă și puternică către Duhul Sfânt din orice suferință, care ajută la calmarea sufletului

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 July 2022 in RugaciuniSpiritualitate

Absolut orice persoană a trecut în viața ei prin diferite dureri. Nu vreau să trăiesc într-o asemenea stare. Tot ce este înăuntru doare, iar gândurile sunt ocupate doar cu durere. Până și Iisus Hristos a jelit în Grădina Ghetsimani. Era o persoană obișnuită. El a fost caracterizat și de frică, durere, tristețe. În momentele deosebit de grele ale vieții sale, Mântuitorul s-a rugat. Astfel, arătând oamenilor un exemplu cum să-și îmbunătățească starea de spirit.

Suferințele sunt diferite. Practic, ele sunt asociate cu pierderea. O persoană se confruntă cu o pierderea unei persoane dragi. Suferă și nu vrea să accepte această informație. Unii oameni încep să înece durerea cu alcool. Drept urmare, viața lor se transformă în iad.

La durerea de inimă se adaugă dependența. Este foarte greu să faci față. În timp își pierde respectul și stima de sine. Este imposibil să ieși singur dintr-o astfel de gaură. Doar oamenii apropiați pot ajuta. Deși uneori și aceștia sunt neputincioși.

Pentru o tânără, moartea soțului ei este și o lovitură grea. Ea stă cu copii care îi amintesc de o persoană dragă. Unele văduve nu-și găsesc niciodată fericirea personală. Cea mai bună soluție pentru ei este biserica. La bătrânețe, unele femei singure aleg să locuiască într-o mănăstire.

Durerea poate fi asociată și cu alte probleme. În perioada de boală, oamenii suferă foarte mult. Nu vor mâncarea lor preferată sau un film amuzant. Viața pierde toate aspectele pozitive.

Se gândește doar la boala sa și se teme de moarte, care se dovedește a fi atât de aproape. Unii oameni au dizabilități de dezvoltare încă din copilărie. Toată viața lor suferă de această slăbiciune. Dacă deschideți Evanghelia, atunci în fiecare capitol puteți citi despre schilozii care L-au urmat pe Isus Hristos.

Durerea lor a fost atât de mare încât au sperat într-un miracol și au crezut în el. Femeia, care sângera de doisprezece ani, a mers prin mulțime și a atins doar hainele Mântuitorului. Era încrezătoare că va fi vindecată. Și credința ei a ajutat-o.

Oamenii au cerut ajutor nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru copiii lor. Și Domnul nu a refuzat pe nimeni. El a vindecat pe cei bolnavi, a înviat morții și a scos demonii din cei posedați.

Și în lumea modernă se întâmplă astfel de miracole. S-ar părea că pacientul este fără speranță, dar soția lui a citit rugăciuni și s-a rugat pentru el, l-a uns cu mir și s-a întâmplat o minune. Medicii au rămas uimiți și au constatat faptul că se vindecă.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!