O rețetă eficientă de la vindecătorii japonezi scade tensiunea arterială ridicată și curăță arterele

O rețetă eficientă de la vindecătorii japonezi scade tensiunea arterială ridicată și curăță arterele

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 February 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

O rețetă veche de la medicii alternativi japonezi reglează cu succes tensiunea arterială crescută. Rețeta conține doar trei ingrediente simple și accesibile pentru toată lumea

Rețetele naturale ale medicilor japonezi sunt populare în întreaga lume și sunt folosite foarte mult în locul medicamentelor, datorită eficienței lor. Medicina orientală a dovedit că bolile cronice se pot trata și cu ajutorul remediilor naturale, nu doar cu pastile, așa cum fac oamenii moderni.

Doar 4 linguri din această rețetă veche pot regla tensiunea persoanelor care se confruntă cu hipertensiunea arterială. Tratarea bolilor cu remedii naturale este o metodă eficientă , fără efecte adverse, așa cum au unele pastile. De aceea, astăzi tot mai mulți oameni apelează la medicină alternativă pentru tratament.

Ghimbirul, lămâia și usturoiul sunt cele trei ingrediente care scad tensiunea arterială, conform medicinei orientale.

Sursa exactă a acestei rețete nu este cunoscută, dar s-a confirmat că provine din Japonia. Remediul este format din trei ingrediente puternice: lămâie, usturoi și ghimbir. Fiecare în parte sunt foarte benefice, dar atunci când sunt combinate într-un singur medicament, acestea încep să funcționeze și mai eficient.

Usturoiul este bine cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antiseptice și antivirale. Compușii usturoiului includ o gamă largă de oligoelemente: sodiu, potasiu, calciu, zinc, fosfor, cupru. Această compoziție bogată are un efect pozitiv asupra vaselor de sânge. În plus, usturoiul este bogat în vitamina C, vitamina B6, mangan și fibre dietetice.

Rădăcina de ghimbir este bine cunoscută ca o sursă excelentă și naturală de antioxidanți Este, de asemenea, foarte utilă pentru persoanele care suferă de probleme digestive. Ghimbirul este considerat o plantă uimitoare care are proprietăți vindecătoare. Substanța activă a ghimbirului este eficientă în prevenirea și tratamentul cancerului de colon.

Lămâia este foarte bogată în vitamina C. Acest fruct are proprietăți alcaline care reglează nivelul de aciditate din organism. În plus, citricele au un efect benefic asupra sănătății generale, crește răspunsurile imune și îmbunătățește metabolismul.

Amestecul pe bază de usturoi, lămâie și ghimbir, preparat cu apă, este un tratament excelent și eficient împotriva arterelor înfundate. Utilizarea regulată a acestui medicament vă va reduce tensiunea arterială. Acest lucru va elimina durerile de cap, oboseala și problemele de somn. După cum știu mulți pacienți cu hipertensiune arterială, durerile de cap frecvente și problemele de somn au o legătură directă cu tensiunea arterială crescută. La rândul său, acest lucru provoacă apariția oboselii cronice. Această problemă poate agrava starea atât a hipertensivilor, cât și a persoanelor care nu au probleme atât de grave cu tensiunea arterială.

Remediu din medicina alternativă japoneză pentru scăderea tensiunii arteriale și curățarea arterelor:

Ingrediente:

  • 4 lămâi cu coajă
  • 4 căței de usturoi medii
  • 4 linguri de ghimbir ras
  • 2 căni de apă fiartă

Mod de preparare:

Spălați bine lămâile și tăiați-le în cubulețe, apoi curățați usturoiul și ghimbirul. Puneți usturoiul, lămâia și ghimbirul într-un blender și lăsați-le până când se formează o pastă omogenă. Se toarnă amestecul într-o oală, se pun cele 2 căni de apă și se pune la fiert, amestecând continuu. După ce s-a atins punctul de fierbere, amestecul se lasă la răcit și apoi se strecoară. Puneți remediul într-un recipient de sticlă și păstrați-l în frigider.

Luați din remediul rezultat câte 4-5 linguri sau 4-5 înghițituri, cu 2 ore înainte de micul dejun. Tratamentul trebuie efectuat timp de 3 săptămâni, apoi se face o pauză de o săptămână, după care se reia timp de 3 săptămâni.

Acest elixir va ajuta la curățarea arterelor într-un mod rapid, va regla și scădea tensiunea arterială, va întări sistemul imunitar și vă va îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!