O pildă despre puterea iubirii și … cuvintele

O pildă despre puterea iubirii și … cuvintele

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 March 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaPersonalitatePildePsihologieRelatii

Aceasta este o pildă tristă despre relația de cuplu și rănile adânci pe care le putem provoca în urma concluziilor noastre pripite. Ca să nu se ajungă în această situație trebuie să vorbiți cu partenerul dvs. și să verificați dacă ați înțeles corect situația. Nu tot ce vedem, auzim și credem despre celălalt este adevărat. Iată de ce:

Un bărbat și o femeie erau căsătoriți de zece ani, dar încă nu făcuseră copii. Cu toate acestea, ei sperau că vor fi binecuvântați cu un copil înainte de al unsprezecelea an al căsătoriei lor. Chiar dacă rudele și prietenii insistau să divorțeze pentru că vedeau că nu pot face copii împreună, ei au continuat să încerce pentru că se iubeau foarte mult.

Câteva luni mai târziu, în drum spre casă de la serviciu, bărbatul și-a văzut soția pe stradă în compania unui alt bărbat. Vorbeau, zâmbeau, râdeau și păreau foarte fericiți. În acea săptămână, bărbatul a continuat să-și vadă soția în diferite locuri în compania acelei persoane și, într-o seară, întorcându-se de la serviciu, a văzut același bărbat conducând-o pe soția lui acasă și îmbrățișând-o în fața ușii. Soțul era cuprins complet de furie și tristețe, dar nu i-a spus nimic soției sale.

Două zile mai târziu, după o zi plină de muncă, soțul își punea un pahar de apă, când a auzit că sună telefonul soției. A răspuns la telefon, dar, înainte să apuce să spună ceva, cineva din cealaltă parte a spus:

“Bună, o să ajung imediat la tine acasă, așa cum ți-am promis.”

Soțul a încremenit și a închis telefonul fără să spună nimic. Vocea era masculină. Era sigur că era același bărbat pe care îl văzuse atât de des cu soția sa în ultimele zile. Deodată, l-au cuprins fiorii la gândul că și-ar putea pierde soția din cauza altcuiva. Paharul i-a alunecat din mână și s-a spart pe gresie.

Speriată, soția sa a fugit imediat în bucătărie și l-a întrebat dacă este bine. Bărbatul nu și-a mai putut stăpâni furia și și-a împins soția. Aceasta s-a dezechilibrat și a căzut exact peste sticla spartă de pe jos. Soțul a observat că femeia și-a pierdut cunoștința. Chiar dacă avea puls, aceasta pierdea mult sânge datorită tăieturilor provocate de sticlă. Complet confuz, bărbatul a observat o cutie mică împachetată frumos în mâna soției. A luat cutia, a deschis-o și a rămas șocat la ceea ce a văzut. În cutie era un test de sarcină pozitiv și o scrisoare.

„Dragul meu, nu îmi găsesc cuvintele de emoție, așa că am decis să scriu. Mă tot duc la medic de câteva zile ca să fac analize pentru că am vrut să fiu absolut sigură înainte să îți spun veștile. Doctorul a confirmat că sunt însărcinată cu gemeni.

Nu o să-ți vină să crezi! Acest doctor este fratele meu cu care am pierdut legătura, fratele pe care nu-l mai văzusem de când ne-am căsătorit. Mi-a promis că mă va monitoriza pe timpul sarcinii și că îmi va oferi cele mai bune îngrijiri medicale fără să-mi ceară bani. Va veni acasă la cină în seara asta.

Îți mulțumesc că ai rămas cu mine și că ai vrut să încercăm în continuare. Te iubesc!

Scrisoarea îi alunecă din mână și lacrimile începuseră să îi curgă pe obraji. În acel moment se auzi o bătaie la ușă. Când a deschis, soțul l-a văzut pe același bărbat cu care își văzuse soția.

– Buna ziua! Sunt Cristi, fratele soției tale, sper că îți mai aduci aminte de mine.

Dintr-o dată, Cristi și-a văzut sora întinsă pe podea într-o baltă de sânge. Fără să mai stea pe gânduri sau să pună întrebări, a luat-o și a dus-o repede la spital.

Se pare că intrase în comă și că pierduse sarcina datorită hemoragiei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!