O pildă despre ceea ce își doresc femeile

O pildă despre ceea ce își doresc femeile

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 October 2023 in Lecții de viațăLifeStylePildeRelatii

Există o întrebare foarte complicată: “Ce își doresc femeile cu adevărat?” Mai presus de toate, femeile vor să fie stăpâne pe propria viață.

Odată, regele Arthur a fost prins de un alt rege și a fost dus la închisoare. Mai târziu, acesta din urmă l-a compătimit și i-a spus că îl va elibera dacă va răspunde la o întrebare foarte complicată.

Regelui Arthur i s-a oferit un an de zile să găsească răspunsul, timp în care a fost lăsat liber. Dacă nu va putea răspunde, va fi executat. Întrebarea era: “Ce își doresc femeile cu adevărat?

Regele Arthur a intervievat toate femeile din regatul său timp de un an, dar nimeni nu i-a oferit un răspuns clar. În cele din urmă, i s-a spus că o bătrână ar putea să-i dea răspunsul, dar prețul ei va fi foarte mare.

Regele nu avea de ales, așa că s-a dus la ea și a întrebat-o ce își dorește. Ea a vrut să se căsătorească cu cel mai bun cavaler al său, Gawain. Femeia era foarte urâtă, bătrână, dezagreabilă și avea un singur dinte.

Arthur a spus că nu vrea să-și forțeze prietenul să facă acest lucru și că mai bine ar muri.

Cu toate acestea, Gawain a spus că viața lui Arthur este importantă pentru întreg regatul și este de acord să se căsătorească cu bătrâna. După aceea, bătrâna a răspuns la întrebarea lui Arthur.

Ea a spus că, mai presus de toate, femeile vor să aibă control asupra propriei vieți.

După aceea, viața lui Arthur a fost salvată, toți s-au bucurat și a venit momentul nunții. Cavalerul Gawain a fost un adevărat gentleman, în timp ce bătrâna s-a comportat foarte urât dizgrațios, mânca cu mâinile și râgâia în timpul nunții.

Când a venit noaptea nunții, Gawain, cu inima grea, a intrat în dormitor. În fața ochilor săi stătea cea mai frumoasă femeie pe care o văzuse vreodată. A întrebat-o surprins ce s-a întâmplat.

Bătrâna a răspuns că, în semn de recunoștință pentru comportamentul său bun față de ea, când era urâtă și dezagreabilă, este dispusă să fie o frumoasă tânără jumătate din timp și o bătrână cealaltă jumătate.

Apoi, i-a spus că el trebuie să aleagă cum vrea să fie ea ziua și cum să fie noaptea.

Gawain s-a gândit. O vrea ca ziua să fie văzut cu o frumoasă, iar noaptea să petreacă timp cu o bătrână urâtă, sau ziua să fie cu bătrâna, iar noaptea cu frumoasa? A decis să o lase pe ea să aleagă.

După ce a auzit asta, ea a spus că va fi mereu frumoasă, pentru că el o respectă și îi dă posibilitatea să-și controleze propria viață.

Așadar, care este morala acestei povești lungi?

Morală este astfel, dacă lași femeia să aibă control asupra propriei vieți, atunci va fi cea mai bună cu tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!