O modalitate eficientă de a rezolva o situație dificilă de viață

O modalitate eficientă de a rezolva o situație dificilă de viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2021 in Lecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiViata

Fiecare dintre noi are o resursă ascunsă pe care uităm să o folosim, acesta este subconștientul nostru. Până și stră-bunicii noștri știau cum să îl folosească. Ei auzeau subconștientul, își ascultau sufletul și acționau pe baza tuturor factorilor. Deci, dacă aveți o problemă și nu găsiți nicio soluție pentru aceasta, utilizați această metodă, lăsați subconștientul să vă ajute.

Pentru un efect mai bun, acest lucru trebuie făcut înainte de a merge la culcare cu ochii închiși. În aceste perioade subconștientul este cel mai activ. Amintiți-vă că orice auto-hipnoză și auto-antrenament trebuie efectuate în aceste perioade. Atunci se poate da cel mai mare randament.

Trebuie să vă puneți într-o poziție comodă, cel mai favorabil să stați întinși, închideți ochii și începeți să vă gândiți la ceva bun, pozitiv și plăcut.

Astfel, vă acordați același fundal emoțional cu sufletul și subconștientul. Trebuie să vă eliberați mintea conștientă de gânduri pentru a putea asculta subconștientul. Și în această perioadă trebuie să vă imaginați că soluția la problemă se află în interiorul vostru, se află în mâinile voastre. Numai că este complet închisă într-un cub negru din toate părțile și trebuie să înveți cum să o eliberezi.

Acum vă concentrați doar pe cubul negru, îl răsuciți în mâini, îi simțiți laturile reci și aspre, vă uitați atent la culoarea acestuia, care seamănă cu culoarea abisului și încercați să-l deschideți. Uitați de problemă, gândiți-vă doar la cum să deschideți cubul, deoarece soluția se află în el.

Continuă să căutați în subconștient

Seară după seară continuați exercițiul și într-o dimineață frumoasă vă veți da seama că pe timp de noapte cubul a cedat și s-a deschis. Și începeți să vă amintiți ce era în el, aceasta este cea mai bună soluție pentru dvs. în acest moment.

Țineți minte, subconștientul nu poate fi grăbit , nu poate fi făcut să funcționeze mai repede decât în ​​funcție de dorința ta. Dar, în același timp, funcționează întotdeauna, indiferent dacă vă place sau nu. Întrebarea nu este dacă funcționează sau nu, ci dacă îl auziți sau nu. De aceea v-am prezentat această metodă, pentru a învăța să-l auziți.

În cazul în care vă întoarceți din ce în ce mai des către lumea voastră interioară, în viitor veți putea face acest lucru mult mai rapid în orice situație, închizând ochii puțin mai mult decât atunci când clipiți. Și apoi vă veți transforma complet într-un ascultător permanent fără să folosiți tehnica închiderii ochilor, acest lucru se mai poate numi intuiție. Încercați doar să exersați cât mai mult.

Când căutați în subconștient, trebuie să alegeți întotdeauna cea mai rezonabilă și profitabilă opțiune pentru dvs.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!