O minte sănătoasă într-un corp sănătos: ce boli sunt cauzate de energia negativă

O minte sănătoasă într-un corp sănătos: ce boli sunt cauzate de energia negativă

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Afecțiunile și bolile pot apărea nu numai din cauza microbilor sau virușilor, ci chiar din cauza gândurilor incorecte, negative. Toată lumea trece prin stări proaste și acesta este doar primul semnal la care să ne gândim că ceva este în neregulă cu mintea noastră.

Principalul vinovat pentru care te simți rău este energia negativă. Negativitatea poate fi atrasă de noi atât din exterior, cât și din interior – atunci când este creată de propriile noastre gânduri.

Energie și boli

Ne hrănim constant cu energia spațiului și, de asemenea, atragem vibrații care circulă în jurul nostru. Aceasta este mișcarea Qi, care are un rol special în doctrina energiei Feng-Shui. Opiniile înțelepților antici și ale psihologilor moderni sunt de acord că energia lumii înconjurătoare ne afectează direct.

Cea mai frecventă afecțiune asociată cu energia negativă este depresia . Este foarte dificil să o controlezi, deoarece aceasta se intensifică în timp. Este greu să o combateți, dar pur și simplu nu puteți trăi cu ea. Este necesar să combatem depresia, alungând-o complet nu să evităm problema.

Sindromul de oboseală cronică este la fel de grav ca și depresia. În acest caz, te simți epuizat fizic. Nu dormi sau nu te odihnești suficient. Somnul nu îți aduce nimic pozitiv, deși ar trebui să-ți dea o nouă forță.

Dacă sunteți expus la energie negativă pentru o lungă perioadă de timp, puteți avea dureri de cap severe. De aceea, după o zi grea de muncă sau după o ceartă cu cineva drag, capul nostru simte uneori că explodează. Există o legătură directă între ceea ce experimentăm și sănătatea noastră.

Alte boli . Chiar și o răceală banală poate fi rezultatul nu numai al îmbrăcării subțiri, ci și rezultatul natural al unei energii slabe, neprotejate. Corpul nu combate infecțiile la toate nivelurile, ceea ce înseamnă că este slăbit și trebuie întărit. Suntem obișnuiți să tratăm corpul fizic cu pastile și medicamente, dar nu ne gândim întotdeauna și la o minte sănătoasă.

Cum să te descurci cu negativitatea

Prima metodă: Gândește pozitiv. Gândurile negative sunt cea mai puternică sursă de energie negativă.

Metoda a doua: rearanjați mobilierul. Dacă urmați filosofia învățăturilor Feng-Shui, atunci rearanjarea corectă a mobilierului vă poate scăpa de boli și poate întări sistemul imunitar.

Metoda a treia: purificați energia locului de muncă și a casei dvs. folosind învățăturile Feng-Shui.

Metoda a patra: energia negativă este atrasă de lucrurile vechi. Scapă de lucrurile stricate și de cele pe care nu le folosești pentru a te proteja pe tine și sănătatea ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!