O mică rugăciune pentru copii pe care toți părinții ar trebui să o spună

O mică rugăciune pentru copii pe care toți părinții ar trebui să o spună

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2021 in RugaciuniSpiritualitate

Copiii sunt cel mai bun dar pe care viața îl poate oferi. Unele femei recunosc că ar renunța la carieră, avere, faimă, chiar și bunăstarea familiei pentru oportunitatea de a deveni mamă. În lumea modernă, această problemă este foarte relevantă.

Guvernul încearcă să crească rata natalității. Deputații efectuează diverse reforme, astfel încât tinerii să se străduiască pentru procreare. Dar tinerii nu se grăbesc. Iar motivele pot fi diferite.

Unele sunt axate pe carieră. Visează să creeze toate condițiile pentru bebelușul nenăscut. Dar când ating succesul, vârsta nu le vă mai permite să rămână însărcinate. Unele femei caută mult timp soțul perfect. Nu se grăbesc să se căsătorească. Drept urmare, căsătoria este făcută după vârsta de treizeci și cinci de ani. Și mai sunt și problemele cu concepția. Unii soți preferă să trăiască pentru ei înșiși.

Vor să călătorească, să se relaxeze pe plajele de azur, să se întâlnească cu prietenii. Copiii nu sunt incluși în planurile lor. Și atunci Dumnezeu nu le mai dă. Biserica este, de asemenea, foarte îngrijorată de această situație. Nu mai vorbim de creșterea anuală a avorturilor. Unele femei recurg la avort când sunt tinere. Drept urmare, la vârsta adultă, nu pot rămâne însărcinate.

Pentru a rezolva această problemă în medicină, au fost dezvoltate diverse proceduri. Toate sunt îndreptate împotriva procesului natural de concepție. Procedura FIV (fertilizare in vitro) este una dintre cele mai faimoase și populare. Oamenii nu se uită la costuri. Unele femei au folosit acest serviciu de mai multe ori.

FIV nu ajută întotdeauna la concepție. Dacă procedura funcționează, atunci femeia se confruntă cu o nouă problemă. De regulă, această procedură promovează dezvoltarea unui număr mare de embrioni. Doar unul rămâne pentru dezvoltare, uneori două. Restul sunt distruse.

Și aceasta este aceeași crimă ca și un avort. Preoții vorbesc atât împotriva întreruperii sarcinii, cât și împotriva însămânțării artificiale. Oamenii încearcă pur și simplu să-l înșele pe Domnul. Dar, în cele din urmă, plătesc amarnic pentru asta.

Acele femei care au norocul de a deveni mame cunosc puterea iubirii părintești. Mama unui bebeluș este îngrijorată de orice motiv. Ea verifică constant dacă îi este frig, dacă îi este foame, dacă s-a lovit de ceva.

Când copilul începe să plângă, atunci nervii mamei sunt la limită. Mama este pregătită să îndure durerea în locul copiilor. Nu contează câți ani au. Este îngrijorată în special de cei adulți.

Vă puteți aminti de suferința Fecioarei Maria în timpul execuției lui Isus Hristos. Chiar înainte de apariția fiului ei iubit, Maica Domnului știa ce soartă tristă îl aștepta. Ea a înțeles că Mântuitorul va veni în această lume cu o misiune importantă.

Și nu va putea evita ceea ce este destinat. Totuși, Fecioara Maria a fost mereu îngrijorată de Isus. Chiar și când a devenit adult, inima mamei nu a încetat să doară. Și nu este nimic mai rău decât să-ți vezi propriul copil suferind și murind.

Fiecare mamă se roagă pentru copiii ei. Îi cere Domnului să le trimită sănătate, inteligență, ascultare. O rugăciune scurtă ajută la întoarcerea către Dumnezeu, pentru sănătate, succes și bunăstare a copiilor:

“Doamne Dumnezeule Atotputernic,

fii milostiv cu copiii mei, adu-i la credință și mântuire,

păstrează-i sub cu acoperământul tău, ferește-i de toată pofta cea vicleană,

ferește-i de orice dușman și arată-le calea ce dreaptă,

deschide-le inima și sufletul să aleagă ce este mai bine,

ai grijă de ei să nu apuce pe căi greșite,

dă-le o muncă ușoară și ferește-i de toate necazurile.”

AminDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!