O intrebare care iti va schimba modul in care traiesti “Cand vei avea 70 de ani si vei privi inapoi la viata pe care ai trait-o, care este lucrul care te va face sa realizezi ca a meritat sa traiesti asa?”

O intrebare care iti va schimba modul in care traiesti “Cand vei avea 70 de ani si vei privi inapoi la viata pe care ai trait-o, care este lucrul care te va face sa realizezi ca a meritat sa traiesti asa?”

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 June 2020 in De Suflet

“Te-ai născut să fii un învingător dar pentru asta, trebuie să plănuiești să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi.” – Zig Ziglar

In fiecare zi auzim ce inseamna succesul pentru alte persoane din jurul nostru: masini scumpe, mancaruri rafinate la restaurante de lux, o casa pe plaja sau o cariera remarcabila.

“Trebuie să ne antrenăm din interior spre exterior. Folosindu-ne forţele pentru a ataca şi distruge orice punct slab. Nu e vorba de a nega că slăbiciunile există, ci trebuie să negăm drepturile lor de a persista.” – Vince McConnell

Am citit sute de povesti si m-am uitat la zeci de interviuri cu si despre oamenii de succes din intreaga lume si singurul lucru pe care l-am realizat este faptul ca ni se arunca in fata lipsa banilor din viata noastra (pe care nu i-am castigat si, cel mai probabil, nu ii vom castiga vreodata).

Potrivit BrightSide, succesul nu este definit de cati bani ai in portofel sau in cont… sau cate case si masini de lux ai. De fapt, fiecare persoana are propria definitie a succesului.

“Peste 20 de ani de acum încolo vei fi mai dezamăgit de lucrurile pe care nu le-ai făcut decât de lucrurile pe care le-ai făcut.” – Mark Twain

Pentru a iti da seama ce este cu adevarat important in viata ta, trebuie doar sa iti pui aceasta intrebare: “CAND VOI AVEA 70 DE ANI SI MA VOI UITA INAPOI LA VIATA PE CARE AM TRAIT-O, CARE ESTE LUCRUL CARE MA VA FACE SA REALIZEZ CA A MERITAT SA TRAIESC ASA?”

“Dacă îți dorești succes în viață, fă perseverența cel mai bun prieten al tău, fă experiență consilierul tău înțelept, fă precauția fratele tău cel mare și fă speranță geniul tău păzitor. “– Joseph Addison

Ai simti ca ai succes daca ai castiga multi bani? Sau ai fi fericit cu viata ta daca ai ajuta mai multi oameni? Poate ca esti fericit cand mergi in vacante, in locuri pe care nu le-ai mai vazut pana acum.

Raspunsul iti va oferi propria definitie a succesului. Noteaz-o! Si pastreaza acest biletel ca un reminder care sa te ajute sa iti amintesti care este drumul pe care vrei sa mergi in viata. Atunci cand stii ce conteaza cel mai mult pentru tine, este mai usor sa eviti gelozia si resentimentele.

“Îți ia 20 de ani să construiești o reputația și cinci minute să o distrugi. Dacă te gândești la acest lucru, vei vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă.” – Warren Buffett

Aminteste-ti ca toata lumea are o calatorie unica, iar tu nu trebuie sa fii comparat cu nimeni. Concentreaza-te asupra propriei definitii a fericirii si iti vei umple viata cu lucrurile care sunt importante pentru tine.

“Timpul tău este limitat, așa că nu îl irosi trăind viața altcuiva. Nu te lăsa încătușat de dogma – să trăiești cu rezultatele gândirii altora. Nu lăsă zgomotul opiniilor altora să îți înece propria voce. Și ce este mai important, prinde curajul să îți urmezi inima și intuiția. Ele deja știu cumva ceea ce vrei să devii. Restul este pe plan secund.” – Steve JobsDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!