O femeie nu trebuie sa se umileasca, trebuie sa stie cand sa plece

O femeie nu trebuie sa se umileasca, trebuie sa stie cand sa plece

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 January 2020 in Dezvoltare Personala

Femeile puternice scriu istorie. Ele sunt greu de îngenuchiat. Aceste femei nu se dau bătute și lor nu le este frică de greutăți. Ce calități deține o femeie cu un caracter puternic?

Ea își trăiește viața pe care și-o dorește. Nu contează: e căsătorită sau nu – ea trăiește așa cum îi place. Nu așteaptă nimic să i se ofere gratis. Depune efort pentru a obține ceea ce dorește.

Face primul pas. Poate să se apropie de un străin și să-l salute, să-i spună șefului că merită să i se mărească salariul. Are curaj și își asumă riscul de a auzi răspunsul „nu”.

Nu se umilește. Sunt puțini oameni care se plac cu toate imperfecțiunele pe care le au. O femeie curajoasă este conștientă că există cineva mai frumoasă, mai suplă, mai inteligentă decât ea. Știe că nu o caracterizează fizicul, ci caracterul și inteligența pe care o deține.

Nu are nevoie de un bărbat, chiar dacă este pregătită pentru o relație. Într-o societate în care singurătatea este privită ca pe o boală, ea se simte bine singură. O femeie puternică nu este în căutarea unui salvator. Nu este în căutarea nimănui. Dar va fi fericită să-l găsească pe cel care o va înțelege și o va respecta.

Nu pierde timpul regretând. Fiecare dintre noi are momente în viață pe care ar dori să le schimbe, dar femeia curajoasă știe că trecutul nu poate fi schimbat, doar poate învăța lecții și poate să nu mai repete greșelile.

Știe să-și mențină poziția. O astfel de femeie nu va tolera comportamentul indiferent față de ea, ca apoi să plângă seara pe ascuns. Știe ce vrea cu adevărat de la o relație și nu se lasă manipulată emoțional.

Știe când trebuie să plece. E conștientă că o relație nu poate dura mereu până la ultima suflare, de aceea atunci când nu mai funcționaează nici un copromis, pur și simplu pleacă.

Prețuiește viața și este realistă. Flirtează pe rețelele de socializare, dar atunci când un bărbat nu e pregătit și nu dorește să o cunoască mai bine, ea își vede de drumul ei, nu are timp de pierdut.

Nu se preface și nu se dă în spectacol. Știe care sunt capacitățile sale. Nu pare ceea ce nu este. Știe să fie feminină și pasională. Te cucerește cu inteligența, curajul și înțelepciunea sa.

Este mândră de ea. Continuă să aibă grijă de aspectul ei exterior și de mintea sa. Citește, face sport, duce un mod de viață sănătos. Nu încetează nici o clipă să strălucească și știe că ea poate mult mai mult.

Nu se consideră o victimă. Atunci când suportă un eșec, învață din greșeli și nu le repet în viitor. Își asumă consecințele, iar fiecare nereușită o face mai puternică.

Ea nu are nevoie de cineva, care nu are nevoie de prezența ei. Ține minte: în secunda în care va simți că nu este o prioritate, că nu ai nevoie de ea, va pleca fără să privească înapoi.

Este aiurea să fii cu un bărbat care nu ştie ce simte. Acest lucru o transformă pe femeie într-o disperată, iar asta nu este caracteristic ei.

Ea a trecut prin multe, până să capete încredere în sine și capacitatea de a se iubi. A învățat cum să fie singură și să fie fericită. Deci nu are nevoie de tine, pur și simplu.

Dacă eşti suficient de norocos să atragi atenția unei femei puternice, asigură-te că nu-i furi timpul.

Ea apreciază onestitatea și sinceritatea ta, indiferent de ce-i spui. Nu aștepta să aibă nevoie de tine, doar pentru că exişti. Nu o va face.

Dintr-un motiv ciudat, există opinia că scopul final al fiecărei femei este să vâneze bărbații. Permite-mi să-ţi spun că nu este adevărat.

Desigur, toate ne dorim să fim într-o relație stabilă, plină de iubire, însă multe dintre noi şi-au dat seama că defectele, de obicei, depășesc calitățile.

Bărbaţii de multe ori nu sunt de încredere, ne pot răni uşor și uneori totul pare a fi o pierdere de timp.

Cu cât femeia devine mai puternică, cu atât mai puțin își face griji dacă are sau nu un bărbat lângă ea.

Odată ce învață să se iubească, o vei cuceri mai greu. Ea nu va cădea în plasa minciunilor tale. Nu va sta undeva într-o parte, așteptând până când cineva o va observa.

Relațiile sunt complicate. Ele trebuie să înceapă numai atunci când vrei cu adevărat să rezolvi toate problemele.

Femeile puternice știu acest lucru și de aceea îşi aleg bărbații cu grijă, cu mare grijă. Dar asta merită tot efortul.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!