Numerologie: afla si tu ce semnifica numerele din visul tau

Numerologie: afla si tu ce semnifica numerele din visul tau

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2022 in Numerologie

Numerele au puterea de a hotara daca visul, benefic sau malefic, se va implini. Adesea numarul indica o data, vesteste un eveniment asteptat sau nu, un inceput sau un sfarsit.

Numerele au fascinat de-a lungul timpului foarte multi oameni de stiinta, matematicieni, fizicieni, biologi si continua sa o faca chiar si in prezent. Numerele apar peste tot: in natura, pornind de la aranjamentul frunzelor, de la sabloanele petalelor unei flori si ajungand la falangele mainii umane. Ganditorul german, savant multilateral, filosof şi teolog, jurist, astronom şi matematician, Nikolaus Cusanus a spus despre numere ca “Sunt cel mai bun mijloc de a descoperi adevarul divin.”
Egiptenii antici dadeau mare importanta semnificatiei numerelor si le foloseau ca mijloc de prevestire a viitorului. De asemenea, evreii, asociau numerele cu literele alfabetului dand lumii CABBALA si punand astfel bazele interpretarii numerelor.

NUMARUL 1 – astrul lui este Soarele
Numar pozitiv, reprezinta punctul de pornire, activul, valorile inteligentei. Indica inceputul incununat de succes, al unei lucrari, al unei creatii. O hotarare ce trebuie luata repede pentru a avea succes in realizarea ei.

NUMARUL 2 – astrul lui este Luna
Numar negativ, denota dualitatea, instabilitatea, pasivul, opozitia. Indica situatii schimbatoare, incurcaturi care duc la conflicte.

NUMARUL 3 – simbolizeaza Sfanta Treime
Numar pozitiv, arata conceptia, ideea, echilibrul, adevarul, puterea spirituala. Nu exprima realizarea ci zamislirea unui lucru. Reprezinta echilibrul dintre minte, sensibilitate si vointa.Forma sa geometrica este triunghiul.

NUMARUL 4 – se identifica cu Pamantul
Numar pozitiv si negativ, denota rigiditate, incordare, scepticism, incapatanare dar si realizarea si stabilitatea. Reprezinta tot ceea ce se va realiza si implini. Cifra patru este asociata cu cuaternarul, exprimat in punctele cardinale, in existenta celor patru evanghelisti, patru temperamente (coleric, sangvinic, flegmatic si melancolic), iar kabala o asociaza cu crucea. Forma sa geometrica este patratul.

NUMARUL 5 – este numarul Omului
Numar pozitiv, caracterizat prin inspiratie, creativitate, viata echilibrata. Reprezinta unirea armonioasa dintre cer si pamant, perfectiunea si ordinea divina intruchipate de natura umana. Forma sa geometrica este pentagrama.

NUMARUL 6 – reprezinta Pecetea lui Solomon
Numar negativ, simbolizeaza dificultatea alegerii in toate patimile necugetate, o confruntare intre bine si rau. Ezitare, dualitate intre suflet si spirit, intre dorinta si ratiune, nehotarare in dragoste. Forma sa geometrica este steaua cu sase colturi.

NUMARUL 7 – este un numar sacru al puterii magice
Numar pozitiv, inseamna victorie, un lucru dus pana la capat, o izbanda, o biruinta. Puterea sa magica e sprijinita de o vointa divina, care face totul posibil, o adevarata reusita. Forma sa geometrica este steaua cu sapte colturi.

NUMARUL 8 – reprezinta Justitia
Numar negativ si pozitiv, reprezinta omul cu gandurile, faptele, vorbele sale care il ridica tot mai sus, treapta cu treapta. Semnifica, durerea, nereusita, doliul, incercarile din ce in ce mai grele in initierea inaintarii pe scara evolutiei. Este simbolul Infinitului.

NUMARUL 9 – este cifra Timpului
Numar pozitiv, are valoare rituala, indeamna la prudenta. Este o cifra a timpului, este incheierea unui nou ciclu, inchiderea unei verigi si pragul unui nou inceput. Nu se incepe nimic de la aceasta vibratie numerica, pentru ca reprezinta intervalul dintre doua realizari.

NUMARUL 10 – semnifica Destinul
Numar pozitiv, este legat de destin, de viata, de existenta. Indeamna la intelepciune si la regandirea tuturor bazelor existentei.

NUMARUL 11 – semnifica Forta, Dominatia
Numar pozitiv si negativ, reprezinta intuitia, inteligenta, puterea dar si slabiciunea, dualitatea. Este o cifra a vibratiei supraomenesti. Forta trebuie concentrata asupra stapanirii instinctelor,a sensibilitatii excesive.

NUMARUL 12 – semnifica Apostolatul, Incercarea
Numar pozitiv si negativ, este legat de devenirea mistica. Este numarul alesului purificat prin suferinta si umilinta.

NUMARUL 13 – semnifica Moartea sau Nemurirea
Numar pozitiv si negativ, reprezinta timpul trecut, sperante desarte. Este un simbol ocult si religios care anunta un destin fericit dar plin de neprevazut si obstacole. Poate aduce nenorociri in lant dar si un noroc extraordinar.

NUMARUL 14 – semnifica Metamorfoza
Numar pozitiv, indeamna la reconstructie, prin maturitate si control sporit. Experienta trebuie folosita pentru punerea bazelor unei noi orientari, prin stapanirea instinctelor. Echilbrul sufletului trece printr-o stare de metamorfoza, printr-o schimbare launtrica.

NUMARUL 15 – semnifica Pasiunea, Lacomia
Numar negativ, obliga la lupta neincetata impotriva regresului,a dezordinii la toate nivelurile: fizic, moral, filozofic. O cifra periculoasa care avertizeaza asupra pericolului lacomiei, a decaderii spiritului care nu-si poate infrange dorinta de inbogatire ori de satisfacere a simturilor.

NUMARIL 16 – semnifica Fragilitatea, Prabusirea
Numar negativ, reprezinta teluri prea ambitioase si, prin urmare, esecuri. Este cifra lipsei de intuitie, a planurilor naruite. Toate acestea deschid ochii spre constiinta si experienta.

NUMARUL 17 – semnifica Speranta
Numar pozitiv, ajuta la reinnoirea completa a omului si a pamantului. O cifra norocoasa care restabileste armonia, reda sperantele, incununeaza stradaniile celor drepti, a initiatului care a ajuns la fuziunea launtrica. Forma sa geometrica este steaua cu opt colturi.

NUMARUL 18 – semnifica Intunericul, Iluzia
Numar pozitiv si negativ, va avertizeaza de un pericol, probleme de sanatate, dar in acelasi timp e numarul justitiei, al dreptatii. Este numarul dogmei religioase ce vine cu autoritatea, sfintenia si puterea luminatoare, mantuitoare si totdeauna biruitoare.

NUMARUL 19 – semnifica Lumina, Bogatia
Numar pozitiv, cu puteri mistice, ajuta in terminarea proiectelor. Este numarul luminii ce ne face sa fim siguri de existenta lui Dumnezeu.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!