Numerologie: Afla daca ti-ai ales bine data nuntii si ce prevesteste in casnicia ta

Publicitate

Potrivit teoriei numerologice, numele tău şi ziua în care te-ai născut îţi prestabilesc calea karmică şi îţi relevă scopurile esenţiale ale fiinţei tale în călătoria de-a lungul existenţei. Mai mult decât atât, efluviile energetice interpretate de numerologie arată felul cum ziua căsătoriei constitue un element decisiv, capabil să îţi descifreze adevăratele motive pentru care te căsătoreşti şi ce anume ai de făcut pentru a avea parte de o căsnicie fericită.

Pentru a cerceta numerologia zilei căsătoriei tale, tot ce ai de făcut este să aduni ziua, luna şi anul în care te vei cununa sau când te-ai căsătorit deja.

Dacă suma rezultată este formată din două cifre, trebuie să le aduni, astfel încât, să obţii un număr format dintr-o singură cifră. De exemplu, pentru ziua căsătoriei din 25 mai 2012 sau 25.05.2012, se procedează astfel: 2+5+0+5+2+0+1+2 = 17, 1+7 = 8. Aşadar, numărul zilei căsătoriei corespunzător datei de 25.05.2012 este 7.

Previziunile numerologice asociate cifrelor de la 1 la 9

Numărul 1 al căsătoriei este guvernat de către Soare.

Probabil că perioada dinaintea cununiei a fost puţin cam lungă, dar străbătută de numeroase momente magice.

Oricum, felul in care ţi-ai întâlnit partenerul poate fi subiectul scenariului unui emoţionant film de dragoste.

Alegerea cifrei 1 că număr al căsătoriei sugerează că sunteţi un cuplu legat de o mare afecţiune şi iubire.

Această opţiune demonstrează maturitate în căsătorie şi capacitatea de a depăşi neînţelegerile şi disputele într-o atmosfera de veritabil respect reciproc.

Ştiţi amândoi foarte bine ce îi place şi ce îi displace celuilalt, dar este necesar să vă pregătiţi pentru o inevitabilă schimbare.

Dacă ai ales cifra 2 drept număr al căsătoriei, îţi doreşti fie o nuntă extrem de privată, fie una cu un foarte mare număr de invitaţi. Totuşi, cifra 2 semnifică o fugă ori o evadare, aşadar s-ar putea să te gândeşti la o nuntă care sa se desfăşoare în secret.

Planurile tale de căsătorie sunt fie susţinute, fie dezaprobate cu tărie de către mama ta. Nu există nici o cale de mijloc.

Maturitatea emoţională pare a lipsi deocamdată cuplului vostru, dar această calitate trebuie neaparat să fie dobândită pentru a va asigura un viitor fericit.

Numărul 2 pune accentul pe confortul din viaţa casnică. Poate că unul dintre parteneri are deja în posesie o casă sau un apartament dinaintea căsătoriei. Cifra 2 este guvernată de Lună, un simbol al feminităţii şi secretelor, dar şi a năzuinţei de a te împlini printr-o familie.

De asemenea, 2 poate exprima dorinţa de a-ţi găsi un partener capabil să îţi iubească şi înţeleagă copiii proveniţi dintr-o căsătorie anterioară. Dacă graviditatea sau aceşti copii reprezintă singurul motiv al mariajului, ar trebui că decizia de a te căsători să fie reconsiderată!

Dacă nu ţi-a ars de glumă atunci când ai mărturisit că te vei căsători numai şi numai pentru bani, cifra 3 pare a fi o alegere potrivită.

Atât tu cât şi partenerul tău puteţi fi îngrijoraţi despre ce ar putea spune famila ori prietenii despre această uniune.

În acelaşi timp, nu este de recomandat să ai prea mari aşteptări legate de nuntă, întrucât acest eveniment ar putea debuta cu o neaşteptată dezamăgire, eventual un timp ploios, în stare să îţi dea peste cap unele dintre promiţătoarele tale planuri.

Ziua de căsătorie cu numărul 3 este guvernată de Jupiter, aşa că este de aşteptat ca în familia întemeiată sub acest semn să se nască mulţi copii sau că, mai mulţi membri ai familei să se adune sub acelaşi acoperiş.

În cazul în care ai discutat îndelung şi ai căzut de acord cu viitorul tău partener de viaţă asupra responsabilităţilor dintr-o căsnicie şi aţi cântărit amândoi, cu grijă, toate argumentele pro şi contra vieţii de familie, probabil că ar fi indicat să alegi cifra 4 drept număr al zilei căsătoriei.

Acest număr semnifică credinţă în dragoste până la moarte şi se potriveşte unui cuplu alcătuit din parteneri ce colaborează şi se completează în împlinirea unor ţeluri, care altfel nu ar avea deloc sorţi de izbândă. Astfel de obiective ar putea fi o afacere ori un proiect profesional. Într-o familie de acest fel, aproape totul, de la cumpărarea unei case până la naşterea copiilor, va fi planificat cu minuţiozitate din timp.

Soarta a avut un important cuvânt de spus în întâlnirea dintre voi, ca soți.

Într-un fel sau altul, prin acest parteneriat este satisfăcută o mare nevoie, ce a marcat până acum viaţă unuia dintre voi.

Numărul 4 al căsătoriei, guvernat de Saturn, este destinat siguranţei în căsnicie, transmiterii unui nume de familie şi construirii unui viitor solid. Influenţă lui Saturn se poate vădi şi prin faptul că cei doi tovarăşi de viaţă aleg să trăiască în apropiere de părinţi, în case învecinate sau, cel puţin, în acelaşi oraş.

Dacă ai optat pentru cifra 5 ca număr al zilei căsătoriei, eşti tentat să pui accentul pe comunicarea dintre tine şi persoana iubită.

Se întrezăreşte o căsnicie activă, de-a lungul căreia lupta contra monotoniei necesită ca fiecare dintre parteneri să fie ancorat atât în stabile preocupări individuale, cât şi în unele în stare a fi împărtăşite. Este o căsătorie în care fiecare dintre voi are nevoie de propriul spaţiu şi propriul timp. De multe ori, viaţa unei astfel de familii este marcată de numeroase călătorii, fiind posibil ca unii dintre copii să se nască în locuri diferite.

Publicitate

Numărul 5 al căsătoriei este guvernat de planeta Mercur, un lucru ce poate semnifica că unul dintre parteneri trebuie să lucreze pentru a-l întreţine pe celălalt în facultate.

Cheia către succes a cuplurilor definite de numărul 5 sunt schimbarea, călătoriile, surprizele şi devotamentul faţă de copii.

Binecuvântarea lui Venus, cu toată dragostea şi farmecul ei, se revarsă peste numărul 6 al zilei căsătoriei.

Iubirea, afecţiunea, armonia şi fericirea sunt câteva dintre cadourile pe care ţi le-a pregătit această planetă. Asta nu înseamnă însă că nu vei avea de întâmpinat dificultăţi sau că eşti înconjurat de o aura magică de farmec.

Responsabilitatea, încrederea şi grijă reciprocă trebuie să menţină minunatul început de care ai avut parte odată cu nuntă. Un cuplu aflat sub semnul cifrei 6 pare a fi mereu dornic să se străduiască pentru a crea o autentică împărtăşire între parteneri, lucru pus în evidenţă de numeroase dialoguri şi planificări ale existenţei.

Influenţă venusiană este una benefică împăcării, eforturilor spontane de a depăşi cu bine neînţelegerile şi disputele. În multe cazuri, se întrezăreşte responsabilitatea îngrijirii unor părinţi sau întreţinerii locuinţei moştenite în familie.

Fericirea în căsniciile marcate de numărul 6 provine din păstrarea unei perspective optimiste, chiar idealiste, în dragostea dintre cei doi tovarăşi de viaţă.

Atenţie la numărul 7 al zilei căsătoriei! Acesta anunţă transformări dramatice, supărări sau schimbări frecvente ale locuinţei. Se pot ivi dificultăţi în ducerea mai departe a planurilor familiale şi întorsături bruşte şi descumpănitoare ale cailor destinului.

Guvernată de Uranus, cifra 7 a zilei căsătoriei poate prevesti despre bilete de avion pierdute, accidente sau o rochie de mireasă care se rupe chiar înaintea ceremoniei nupţiale.

De asemenea, Uranus reprezintă o curte grăbită şi înfocată făcută iubitei sau iubitului, trezirea într-o dimineaţă alături de un soţ sau o soţie de care nu te leagă nimic, destrămarea unei nunţi chiar în faţă altarului, ori un parteneriat străbătut de decizii grăbite şi șovăielnice. Dacă există totuşi fericire şi dragoste într-un astfel de cuplu, este de aşteptat opoziţia feroce a unuia dintre părinţi faţă de căsătorie.

Poate fi vorba despre o cununie între parteneri de diferite rase ori religii.

Drumul către succes într-o astfel de căsnicie este favorizat de libertate, flexibilitate şi adaptabilitate la transformări mereu nesteptate.

Atunci când alegi cifra 8 drept numărul zilei căsătoriei înseamnă că îţi doreşti să fii compatibil în toate felurile cu partenerul tău şi că viaţa erotică reprezintă un aspect foarte important al relaţiei tale.

Un cuplu stând sub semnul lui 8 este unul ce pare a se forma într-o magică noapte, printr-un simplu schimb de priviri, având darul rar de a confirma la doi oameni străini până atunci, că sunt făcuţi cu adevărat unul pentru celălalt.

Odată conştienţi de vraja magnetismului reciproc, aceşti parteneri vor deveni aproape nedespărţiţi. Nu după multă vreme, într-o bună zi, vor paşi pe porţile Oficiului stării civile şi îşi vor uni destinele într-un mod cât se poate de firesc. Ei îţi vor putea spune că s-au simţit ca şi cum ar fi fost deja căsătoriţi, din prima clipă când s-au cunoscut.

Numărul 8 este guvernat de Marte şi semnifică o nemaipomenită oportunitate ca doi soţi să se împlinească împreună, atât în viaţa personală, cât şi în cea socială, ori profesională.

Uneori, într-un astfel de cuplu, unul dintre parteneri se poate sacrifica benevol pentru cariera celuilalt. Cheia succesului unei căsătorii aflate sub auspiciile cifrei 8 este reprezentată de înfruntarea provocărilor profesionale, implicarea în îndrăzneţe iniţiative financiare şi o neîncetată dăruire reciprocă a iubirii.

Numărul 9 al zilei căsătoriei sugerează o nuntă făcută în mare secret sau o fugă de acasă din cauza faptului că părinţii unuia dintre miri nu îşi dau cu nici un chip consimţământul pentru cununie.

Tocmai de aceea, ar trebuie să reflectezi temeinic la ceea ce te leagă de partener înainte de a-ţi pune pe cap pirostriile. Deşi mirele şi mireasa pot fi de religii diferite, nunta pare a se desfăşura potrivit tuturor canoanelor tradiţionale. Uneori, o astfel de căsătorie tinde să reflecteze o uniune oarecum mistică.

Chiar dacă nu sunt probleme în privinţa acordului dat de părinţi, pot există piedici obiective, sociale sau convenţionale în calea căsătoriei, ce nu pot fi înfruntate decât prin eforturile susţinute ale ambilor parteneri.

Este posibil că ei să fie despărţiţi de o foarte mare distanţă geografică, avere sau diferenţă de vârstă. Oricare ar fi dificultăţile ce le stau în cale, cei doi au la îndemână suficiente resurse pentru a le depăşi. Dacă sunt necesare sacrificii în această familie, ele vor fi făcute cu o mare dragoste şi un considerabil ataşament al unuia faţă de celălalt. Reuşita unei astfel de căsătorii este

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Numerologie

Cum te pot contamina cei din jur. Sau cum să rămâi în adevărul tău…

Publicitate

Oamenii sunt atenţi să nu ne “dea” bacterii şi virusuri, dar unii sunt foarte determinaţi să ne contamineze, poate într-un mod mai distructiv decât ar face-o o bacterie. Cu păreri şi sfaturi necerute, cu încercarea de a ne convinge să preluăm un punct de vedere, cu tot felul de informaţii şi poveşti, cele mai multe goale şi fără valoare pentru viaţa noastră.

E impropriu spus că ei ne contaminează, pentru că sună ca şi cum e responsabilitatea lor. Nu e. E responsabilitatea noastră ce primim, ce lăsăm să ajungă la noi, ce ne însuşim.

Iată câteva moduri în care poţi fi contaminat de către cei din jur, sau pe care tu însuţi le foloseşti să-i contaminezi pe ceilalţi:

1. Îşi dau cu părerea despre tine şi viaţa ta, fără ca tu să le fi cerut asta. Îţi spun ce e greşit, ce e de reparat la tine… O părere de acest gen, mai ales dacă vine într-un moment nepotrivit, de pildă într-un moment în care nu prea-ţi vine să te lauzi, nu eşti prea mândru de tine şi alegerile tale, poate fi ca o lovitură la temelie. Nu te împuterniceşte, ci te slăbeşte

2. Încearcă să te convingă să împrumuţi punctele lor de vedere. Vrei nu vrei, îi întrebi sau nu, ei te mitraliază cu argumente şi nu cedează cu una cu două. Vor să aibă dreptate şi vor să le-o dai tu. Acesta este un abuz, e ca şi cum ar intra în casa ta cu forţa. În orice caz, fără nicio urmă de respect pentru tine, părerea ta, experienţa şi cunoaşterea ta, ei vor să le cumperi părerile. Să te facă să accepţi că tu greşeşti şi ei au dreptate. Da, e posibil să aibă dreptate şi nu e exclus ca şi tu să ştii asta, dar aici nu e vorba despre cine are dreptate, ci despre o atitudine care contaminează.

3. Îţi dau sfaturi fără să le ceri. “Ai făcut aia? Ai făcut ailaltă?” “Eu zic să faci aşa şi pe dincolo”… Sunt momente în viaţă în care cei din jur se simt responsabili pentru tine şi par că vor să se asigure că nu-i dezamăgeşti. Da, ai ghicit, când te presează cu tot felul de indicaţii şi sfaturi, de fapt de ei le pasă. Dacă le-ar păsa de tine, ar fi delicaţi, nu te-ar invada, te-ar asigura de sprijinul lor dacă ai nevoie şi… te-ar iubi. Te-ar respecta, respectându-ţi alegerile, procesul şi călătoria aici. Aşa cum e. Aşa cum eşti.

4. Încearcă să te manipuleze prin vinovăţie. Una-două, ceva ai făcut greşit şi ei nu ratează nicio ocazie să-ţi amintească să te simţi vinovat. Să stai acolo, la “locul tău”, să nu îndrăzneşti să te crezi cumva bun de ceva. Da, e contaminare şi, dacă nu te prinzi la timp astfel încât să nu te mai laşi prins în jocul asta, te-ai ars. O să preiei acel punct de vedere că ai greşit, iar şi iar, apoi vei încerca să compensezi prin a fi drăguţ, bun, performant, adică pe placul lor. Nu vei fi tu, ci vei fi cineva pe care îl vor ceilalţi în forma pe care o vor.

Publicitate

5. Îţi spun poveşti. Multe poveşti. De obicei sunt plângeri, drame sau întâmplări senzaţionale care îi fac pe ei să pară grozavi. Tu nu ai chef mereu să-i asculţi, dar o faci pentru că nu ştii să spui nu… Ei bine, poveştile celorlalţi sunt una dintre cele mai uşoare şi subtile căi de contaminare. Umplându-ţi capul de poveşti, preiei puncte de vedere, frici şi alte emoţii care nu-ţi aparţin. Începi să creezi scenarii şi temeri false care te vor ţine blocat pe loc, ca să nu mai vorbim de starea (uneori dureri de cap, greaţă, nervozitate…) pe care o creează ascultarea de poveşti nesfârşite.

Ei bine, dacă-ţi place să asculţi şi să spui poveşti, fă-o. Dar dacă eşti conştient că uneori te minţi ascultând ceva ce nu te interesează, atunci poate că e timpul să economiseşti ceva mai mult timp, energie şi…succes în viaţă 🙂

6. Fac mult zgomot. Ţi s-a întâmplat, cu siguranţă, să simţi nevoia să-ţi acoperi urechile sau să o iei la sănătoasa, pur şi simplu, pentru că nu mai puteai suporta gălăgia din jur. Există momente şi există oameni care fac foarte multă gălăgie. Fie vorbesc tare, râd zgomotos în mod forţat, fie devin agresivi, ridică tonul şi îl păstrează aşa minute în şir, iar tu, chiar dacă nu eşti ţintă directă ci doar te nimereşti prin preajmă, tocmai te afli într-un proces de poluare fonică şi emoţională…

7. Te întreabă, îţi spun şi îţi cer mereu ceva. Vor atenţia ta. E şi asta un fel de contaminare, pentru că a avea atenţia mereu la altcineva, la problemele sau întrebările sale existenţiale, nu te lasă să te concentrezi la drumul tău.

Sună cunoscut pentru tine? Dacă da, atunci e necesar să devii conştient, prezent, pentru a identifica situaţiile în care eşti pe cale să te contaminezi. Când nu eşti prezent, e mult mai probabil să te impregnezi cu stări, emoţii şi puncte de vedere din exterior. Toate acestea pot fi interpretate ca fiind ale tale, deşi doar le auzi sau percepi.

De fapt, cea mai eficientă soluţie este să fii în adevărul tău, să funcţionezi din el, din tine. Să ai curajul de a spune şi face exact ce vrei, să opreşti o conversaţie, de exemplu, dacă nu te interesează sau simţi că nu creează nimic pentru tine, nu contribuie şi nu face o diferenţă.

De asemenea, e important să fii mereu orientat către ceea ce e potrivit şi bun pentru tine în fiecare moment. Să te întrebi cum te poţi ajuta, ce poţi fi, spune sau face, pentru a-ţi fi bine şi uşor. Cum poţi crea mai mult spaţiu curat în jurul tău… Astfel de întrebări şi soluţiile care le vor urma, auto-observarea permanentă, îţi vor da putere, îţi vor economisi timp şi energie. Evident, vei putea folosi această energie în sensuri mult mai împlinitoare.

Până la urmă, tu eşti singurul stăpân al timpului, energiei şi vieţii tale. Tu alegi ce, unde, cât, cu cine şi cum… Sau nu?

Tu eşti singurul responsabil pentru liniştea, împlinirea, fericirea şi bunăstarea ta. Deci doar tu poţi şti cum arată binele pentru tine.

de Nicoleta Svârlefus

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala