Numerologia spune ca omul traieste noua vieti. Iata in care dimensiune esti acum

Publicitate

Aţi auzit spunându-se că “pisica are nouă vieţi”. Concept foarte vechi, transmis din generaţie în generaţie. Se pare că şi noi, oamenii, avem nouă vieţi. Reverendul Myers, a fost preocupat de astrologie şi a efectuat cercetări aprofundate, timp de 21 de ani pe un număr de peste 10.000 de oameni şi a ajuns la descoperiri fenomenale.

Este legat de teoria vieţilor anterioare. Se crede că, dacă nu vă învăţaţi lecţiile cu nr. 1, veţi repeta ciclul cu nr.1 până când reuşiţi. Nu puteţi trece la viaţa următoare înainte de a promova în viaţa anterioară. Este vorba de evoluţia sufletului, în fiecare viaţă. Aflaţi în ce stadiu de evoluţie spirituală sunteţi şi care sunt lecţiile pe care trebuie să le învăţaţi în această viaţă.

Formula de calcul:

1. Adunaţi ziua şi luna naşterii. Apoi adăugaţi ultimele două cifre ale anului naşterii.

Exemplu: 24 iulie 1967 = 2 + 4 + 7 + 67 = 80

2. Reduceţi rezultatul la o singură cifră.

80 = 8 + 0 = 8

3. Cifra 8 reprezintă a câta viaţa trăiţi acum( în exemplu nostru: a opta viaţă).

Prima viaţă

Bebeluşii, sufletele tinere, sunt cei cu cifra nr.1. Aceasta este prima lor experienţa pe plan fizic. Fac multe greşeli obişnuite, fundamentale. Pentru aceste suflete totul este nou. Aceşti oameni ţin la ceea ce ştiu. Par a fi copilăroşi, imaturi şi uneori egoişti. Unii nu cred că există Dumnezeu şi, mai mult decât atât, nu cred în viaţa de apoi. Cei aflaţi la prima viaţă nu au trăsături de personalitate specifice, gata dezvoltate şi învaţă din mers. Cu cât sufletul este mai tânăr, cu atât fac mai multe greşeli. Persoanele aflate la prima viaţă fac multe greşeli.

A doua viată

Aceste persoane trăiesc pentru a-şi îmbunătăţi relaţiile, dar nu doar cele de natură romantică. Vor încerca orice cel puţin o dată şi învaţă că au nevoie de alţi oameni pentru a supravieţui. Trebuie să înveţe cum funcţionează relaţiile, precum şi semnificaţia lor şi importanta faptului de a avea familie, prieteni, părinţi şi parteneri. Oamenii din viaţa a doua au o puternică credinţa în Dumnezeu, pentru că asta a trebuit să înveţe în viaţa anterioară. Provocările lor majore sunt să fie toleranţi, să-i aprecieze pe ceilalţi şi să iubească.

A treia viaţă

Aceşti oameni sunt precauţi, le plac tradiţia, aranjarea în formă şi structură. De obicei, se bucura de bunăstare financiară. Sunt oamenii cei mai aleşi, care cresc în sânul unei comunităţi şi nu o părăsesc niciodată. Aceştia evita aventurile riscante şi nu vor să încerce nimic New Age. Cred în Dumnezeu, dar nu au o credinţă covârşitoare. Tind să fie soţi buni, sunt puternic orientaţi spre familie şi sunt parteneri şi prieteni loiali. Provocarea cu care se confruntă constă în a avea mai multă încredere în ei înşişi şi a trece dincolo de ceea ce este considerat sigur şi garantat.

A patra viaţă

Oamenii aflaţi la a patra viaţă, sunt rareori convenţionali faţă de familie şi parteneri. Sunt o îmbinare între cei aflaţi la a treia viaţă şi cei aflaţi la a cincea. S-au născut cu anumite ţeluri, pe care doresc să le atingă. Au tendinţa de a fi precauţi, precum cei aflaţi la a treia viaţă, dar, cel puţin, pun la îndoială şi cercetează misterele vieţii. În ceea ce priveşte dragostea, le place să-şi găsească un partener, să se aşeze la casa lor şi să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi .

A cincea viaţă

Publicitate

Născuţi cu o listă de lucruri pe care vor să le facă pe plan fizic, cei aflaţi la a cincea viaţă, sunt entuziasmaţi, de faptul că trăiesc. Sunt mai visători, cu planuri mari. S-au născut cu o listă uriaşă de lucruri, pe care vor să le traiasca şi să le împlinească, în această viaţă, înainte de a muri. Au noroc, dar nu sunt copleşiţi de bogăţii. Unii dintre ei pot fi foarte creativi şi pot câştiga bani, graţie propriilor invenţii. Cred cu tărie în viaţa de apoi. Cei care îşi trăiesc a cincea viaţă, nu sunt constanţi în relaţiile lor. Mulţi dintre ei trăiesc mai multe poveşti amoroase, decât media.

A şasea viaţă

Cei aflaţi la a şasea viaţă, trăiesc pentru a moşteni lumea, dar trebuie mai întâi să înţeleagă, planul fizic – nu doar pământul, ci şi corpul. Trebuie să înveţe, cum ne slujeşte corpul, cum să avem grijă de el şi să îl folosim la maximum. Unii se nasc cu probleme de sănătate. După ce învaţă că mediul este foarte important, pentru sănătatea lor, îşi pot depăşi orice boală. Dacă înţeleg universul şi modul de funcţionare a acestuia, pot împlini multe lucruri măreţe şi, eventual, pot deveni foarte înstăriţi. Aceasta este o viaţă foarte materialistă. Trebuie să trăiţi o dată această viaţă, ca să vă daţi seama că nu merită trăită.

A şaptea viaţă

Aceasta este o viaţă plină de provocări. Este o viaţă karmică. Unii dintre cei care îşi trăiesc a şaptea viaţă, se nasc pentru a fi complet dependenţi de societate. Este o soartă nemiloasă. Prin cercetările desfăşurate, reverendul Cindy Myers, a descoperit că multe persoane aflate în aziluri şi instituţii similare îşi trăiau a şaptea viaţă. Cei aflaţi la a şaptea viaţă sunt dependenţi de ceilalţi. Dacă nu, atunci de obicei alţii depind foarte mult de ei. Dacă şi-au creat o karmă negativă, în cele şase vieţi anterioare, plătesc pentru aceasta karmă în a şaptea viaţă. În comparaţie cu cei care îşi trăiesc celelalte vieţi, cei aflaţi la a şaptea viaţă au cea mai accentuată tendinţa de a se gândi la sinucidere. Provocarea este aceea de a-şi “duce crucea până la capăt”, în această viaţă, până la ultima clipă şi să plătească cu bunăvoinţă toate datoriile karmice.

A opta viaţă

A opta viaţă este viaţa banilor suficienţi. Ideea este aceea de a vă crea un stil de viaţă mai bun şi confortabil, o realitate mai plăcută. Cei aflaţi la a opta viaţă pot schimba lumea în mod grandios, pentru a modifica realitatea. Aici se afla guru şi liderii spirituali. Binecuvântaţi financiar, mulţi dintre cei aflaţi la a opta viaţă, sunt detaşaţi în privinţa relaţiilor personale. Vor să ajute lumea întreagă, să promoveze dragostea şi pacea şi să facă schimbări majore pe plan terestru. Merg înainte pentru a răspândi cuvântul lui Dumnezeu şi de obicei au în spate banii necesari, pentru a-şi permite un astfel de stil de viaţă. Provocarea lor este aceea, de a-şi folosi această fire spirituală, pentru binele suprem şi de a sta departe de manipulare.

A noua viaţă

Cei aflaţi la a noua viaţă, sunt fericiţi, dar vieţile lor tind să fie considerate, foarte triste, de către ceilalţi. Sunt îndrumaţi îndeaproape de Dumnezeu. Dacă vă aflaţi la a noua viaţă, nu sunteţi maliţioşi, nu doriţi răul nimănui şi nu puteţi face nici o greşeală sau nici un rău foarte mare. Dacă fac ceva necinstit, sunt prinşi de fiecare dată. Dumnezeu îi obliga pe aceşti oameni, să se comporte aşa cum trebuie. Dacă mint, sunt prinşi. Dacă fură, merg la închisoare. Deoarece aceasta este ultima viaţa, trebuie să fie pregătiţi, să plece de pe pământ, fără păcate prea mari.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Numerologie

Ascunde-ti punctele slabe fata de cei din jur! Cum sa te feresti de cei care vor sa iti manipuleze viata!

Publicitate

“Sunt doar două feluri de oameni pe lume: cei care încearcă să-și umple goliciunea interioară și acele persoane foarte rare și deosebite care încearcă să-și vadă această goliciune.” Osho

In viata, cu siguranta, vei avea de-a face si cu oameni buni si cu oameni rai. In timp ce unii oameni vor incerca in mod intentionat sa le faca rau celorlalti, alti oameni vor incerca sa exploateze punctele slabe ale celorlalti cu scopul de a-si atinge scopurile proprii.

Oamenii care incearca sa-i manipuleze pe ceilalti sunt deghizati in forme diferite. O persoana poate incerca sa para un prieten iubitor sau cineva care vrea sa te ajute doar pentru a se apropia de tine si pentru a-ti cunoaste slabiciunile, astfel incat sa le poata exploata.

Un psihopat ar putea incerca sa gaseasca punctele slabe ale unei persoane pentru a prelua controlul complet asupra acesteia.

Un jucator ar putea descoperi ca ai nevoie de dragoste si de atentie si astfel va folosi acele nevoi impotriva ta pentru a te atrage.

Un sef rau ar putea descoperi ca esti ranit in mod profund de critica sa si astfel o va folosi pentru a te forta sa faci ceea ce vrea.

Ce faci atunci cand anumiti oameni incearca sa te manipuleze si cum poti preveni ca acestia sa-ti distruga sanatatea emotionala si viata?

Cea mai mare greseala pe care o poti face ar fi sa construiesti ziduri in jurul tau, sa te izolezi si sa vorbesti doar cu oamenii in care ai incredere. In timp ce aceste actiuni ii vor tine pe oamenii periculosi la distanta, cu siguranta ii vor tine si pe cei buni la aceeasi distanta. Viata ta sociala se va degrada, vei ajunge singur si iti vei pierde curajul.

Acesta este modul corect de a face fata oamenilor care incearca sa te manipuleze:

Publicitate

1.Invata cum sa citesti oamenii. Aici nu vorbesc despre limbajul corpului, ci despre capacitatea de a intelege diferitele intentii ale oamenilor. Cu scopul de a face asta este necesar sa te educi in ceea ce priveste psihologia umana.

2. Nu te deschide, cu exceptia oamenilor potriviti – Dupa ce o persoana trece anumite teste si dupa ce te asiguri ca este o persoana buna, iti poti impartasi emotiile, preocuparile si vulnerabilitatile cu persoana respectiva. Nu oferi cheile sufletului tau unui strain deoarece s-ar putea dovedi a fi un psihopat.

3. Taie orice legatura cu oamenii gresiti din viata ta – Daca ai descoperit ca o persoana din viata ta are intentii rele, taie legaturile cu persoana respectiva imediat. Nu exagera, dar gaseste o modalitate adecvata de a evita persoana respectiva in loc sa-i declari in mod explicit acest lucru.

4. Spune-i persoanei ca ii cunosti intentiile sale – Daca ti se pare dificil sa te indepartezi de persoana respectiva deoarece lucrezi alaturi de ea, spune-i acesteia ca ii cunosti intentiile sale. Facand o simpla remarca neclara cu privire la intentiile sale, persoana respectiva va intelege ca i-ai recunoscut intentiile si mai mult ca sigur va face un pas inapoi. Desi aceasta metoda se dovedeste a fi una eficienta, iti recomandam sa o pui in alta aplicare ca ultima varianta, adica atunci cand nu mai exista alte optiuni.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala