Numerologia iti va spune cum este norocul tau in functie de ziua in care te-ai nascut

Numerologia iti va spune cum este norocul tau in functie de ziua in care te-ai nascut

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2022 in Numerologie

În numerologie, ziua în care ne-am născut este perfect legată de destinul nostru. Potrivit specialiştilor, ziua în care ne-am născut ne determină şi gradul de noroc în viaţă.

Luni: Ziua de luni este guvernată de Soare. Persoanele născute în această zi sunt punctuali, sensibili, serioşi, generoşi, autoritari, binevoitori. Datorită respectului pe care îl oferă şi al educaţiei de care dau dovadă, persoanele născute luni deşi pretind că îţi spun totul în faţă atunci când este cazul nu te vor jigni prin spusele lor.

Marţi: Ziua de marţi este guvernată de Mercur. Persoanele care s-au născut în această zi, în ciuda superstiţiei care predomină în jurul acestei zile, sunt cele mai norocoase. Cei născuţi marţi sunt persoane active, vesele, pozitive, ambiţioase, schimbătoare, suspicioase.

Miercuri: Ziua de miercuri este guvernată de Lună. Persoanele care sunt născute în acestă zi dau dovadă de încredere, hotărâre, introvertire, răbdare. Aceste persoane se pot cu uşurinţă sacrifica pentru binele celor din jur fără vreun interes personal, fără să ceară niciodată ceva în schimb.

Joi: Ziua de joi este guvernată de Marte. Cei născuţi în această zi se pot numi ghinionişti. Este ziua tuturor ghinioanelor. Au probleme şi în relaţiile de cuplu, trecând cu uşurinţă de la o relaţie la alta, fără stabilitate. Sunt romantici, sensibili, sociabili şi independenţi.

Vineri: Ziua de vineri este guvernată de Jupiter. Cei născuţi în această zi sunt foarte disciplinaţi, muncitori, iubitori, norocul este la el acasă, au foarte mult magnetism, parcă atrag binele de partea lor, viaţa lor îndreptându-se mereu într-o direcţie bună indiferent de cumpenele de care se lovesc pe parcurs.

Sâmbătă: Ziua de sâmbătă este guvernată de Venus. Doritori de lux, cei născuţi în acestă zi ajung să îl şi obţină. Au suflet de artişti, de aceea sunt foarte iubiţi şi respectaţi. Sunt foarte cheltuitori, dar ştiu să îşi gestioneze banii astfel încât să nu rămână niciodată fără. Sunt persoane foarte sociabile, de aceea întâlnesc de-a lungul timpul foarte multe persoane şi au foarte mulţi prieteni.

Duminică: Ziua de duminică este guvernată de Saturn. Cei născuţi în această zi sunt persoane norocoase, dar în ciuda acestui lucru se lovesc deseori de eşecuri, partea bună este că se ridică mereu din propria cenuşă precum pasărea Pheoenix. Au suficiente probleme de sănătate, neînţelegeri în familie, eşecuri în dragoste, însă le rezolvă pe toate de-a lungul timpului.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!