Numerologia iti descopera care este caracteristica ta ascunsa , felul in care gestionezi problemele si le depasesti, reactia personala in fata problemelor, modalitatea prin care faci fata situatiilor dificile.

Numerologia iti descopera care este caracteristica ta ascunsa , felul in care gestionezi problemele si le depasesti, reactia personala in fata problemelor, modalitatea prin care faci fata situatiilor dificile.

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2020 in Numerologie

Afla ce este si ce spune despre tine si personalitatea ta Caracteristica Ascunsa. Utilizam forta Caracteristicii Ascunse in momentele dificile, cand ne lovim de blocaje, amanari sau intarzieri in solutionarea situatiilor complicate.

Ce reprezinta Caracteristica Ascunsa in numerologie?

Caracteristica Ascunsa este o cifra mai putin cunoscuta decat altele in numerologie, insa care merita, in aceeasi masura ca si celelalte cifre importante ale acestei stiinte, sa fie scoasa la lumina. In articolul de fata va vom prezenta semnificatiile acestei cifre si va vom explica cum se calculeaza. Caracteristica Ascunsa este o cifra la a carei energie nu apelam intotdeauna chiar daca ne dam seama de posibilitatile si puterea sa nedescoperita.

Utilizam energia si vibratia de forta a Caracteristicii Ascunse in momentele dificile, cand ne lovim de blocaje, amanari sau intarzieri in solutionarea situatiilor complicate cu care ne confruntam. Aceasta Cifra reprezinta totodata felul in care gestionezi problemele si le depasesti, reactia personala in fata problemelor, modalitatea prin care faci fata situatiilor dificile.

Cum se calculeaza Caracteristica Ascunsa?

Se numara literele din care este format numele tau complet. Daca numele tau complet numara peste 10 litere, acestea se aduna intre ele pana cand ramane unul singur. Numele de Camelia Radu spre exemplu este alcatuit din 11 litere. 11= 1+1 = 2. Prin urmare, caracteristica ascunsa pentru Camelia Radu este 2.

Ce spune despre tine Caracteristica Ascunsa?

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 1

Originalitatea este felul tau de a face fata problemelor. Le percepi mai degraba drept provocari decat blocaje. Nu le amani si nici nu le lasi pentru ziua de maine. Nu le lasi pe seama celorlalti si de obicei initiativa rezolvarii lor iti apartine. Nu lasi problemele sa se adune toate odata, ci le rezolvi pe rand, strategic, cu rapiditate, preluand responsabilitatea lor.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 2

Atunci cand te confrunti cu o situatie dificila, nu eziti sa apelezi la asul tau din maneca si anume la simtul tau diplomatic si la abilitatea de negociator. Dispui de rabdare si calm, abordezi problema din toate punctele de vedere chiar daca te sperie usor complexitatea ei. Ai prefera ca altcineva sa preia pe umerii sai responsabilitatea situatiei in care te afli, insa te implici cu totul daca la orizont nu se arata niciun amator.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 3

Ai tendinta de a aborda problemele usor prea superficial si de nu le acorda importanta care li se cuvine. Esti o fire artistica si de aceea creativitatea face parte din unghiul tau de perceptie a problemei. De aceea, atunci cand se agraveaza, te vei simti coplesit si vei simti ca toate se sparg deodata in capul tau. Este drept ca imaginatia este uneori solutia minune pentru solutionarea problemelor, insa uneori nu ar strica sa gandesti mai practic.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 4

Abordezi problema din toate unghiurile, o analizezi la sange, o invarti pe-o parte si pe alta, o privesti din toate punctele de vedere, mai putin insa din punct de vedere emotional. Esti o fire realista si ai mult sange rece si de aceea, de multe ori, actionezi prompt, practic si rapid atunci cand intervine o situatie complicata. Solutiile tale nu sunt originale, insa sunt practice si conventionale. Ai insa tendinta de a ignora factorul uman si de a nu te gandi la sentimentele celorlalti atunci cand vii cu o propunere de solutionare.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 5

Problemele te iau intotdeauna prin surprindere, insa arunci la bataie cele mai noi si trasnite solutii. Schimbarea si riscul nu te inspaimanta, iar solutiile tale provoaca ceva reactii din partea celorlalti. Metodele tale sunt de fiecare data ALTFEL decat cele la care s-ar astepta cei din jur. Si ceea ce este cu adevarat fascinant este faptul ca metodele obisnuite de a iesi dintr-o situatie dificila nu ti se potrivesc. Degajarea, excentrismul si usurinta cu care le rezolvi problemele fac parte din felul tau de a fi.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 6

Dai dovada de inteligenta, iscusinta, o buna si justa perceptie a problemei, insa acest lucru nu te impiedica sa dai o amploare exagerata ingrijorarii tale. Nu de putine ori problemele iti provoaca griji in exces. Grijile provoaca la randul lor insomnii, iar insomniile te conduc la o stare de iritare. Ai tendinta de a fi poate ‘prea responsabila’ si incerci sa rezolvi si problemele altora. Nu te poti opri din a-ti faci griji pentru fiecare persoana in parte care ar putea fi afectata de deciziile tale.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 7

Esti orgolioasa si foarte sigura pe tine. Nu accepti propunerile de ajutor sau sprijin venind din partea celorlalti. Consideri ca poti rezolva totul mai bine atata timp cat esti pe cont propriu. Nu esti genul care sa ceara si opiniile altora atunci cand se confrunta cu o situatie mai dificila. Consideri ca problemele sunt menite sa iti testeze abilitatile tale de rezistenta si de adaptare. Actionezi mai mult atunci cand consideri tu ca este momentul si timpul potrivit.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 8

Intotdeauna vii cu solutia pe masa si intotdeauna se intampla ca acea solutie sa fie si cea mai eficienta… atata timp cat nu te simti presata de circumstante sau stresata de deadlineuri. Ai propriul ritm de solutionare a problemelor. Presiunea si circumstantele constrangatoare te panicheaza si iti diminueaza din increderea pe care o ai in tine. Pentru tine, conteaza mult sa fii pregatita sa reactionezi. De multe ori esti preocupata de modul in care cei din jurul tau ar reactiona intr-o situatie similara.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 9

Atunci cand te confrunti cu o problema, conteaza mult pentru tine sa ai cu cine discuta despre ea. Te intereseaza si parerea celorlalti, simti nevoia sa fii ascultata si accepti sfaturile si ajutorul care ti se pot oferi. La polul opus, cand simti ca o problema te depaseste si este peste puterea ta de rezolvare, ai tendinta de a te izola. Iti doresti sa fii lasata in pace, iti doresti sa ti se acorde suficient timp de gandire. Grijile iti pot afecta capacitatea de munca. Esti preocupata de binele celor din jur si doresti ca solutionarea situatiei dificile sa nu lezeze pe nimeni in niciun fel.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!