Numerele din vis vin cu un mesaj si apar pentru a ne avertiza! Cum sa interpretezi numerele pe care le vezi in vise!

Numerele din vis vin cu un mesaj si apar pentru a ne avertiza! Cum sa interpretezi numerele pe care le vezi in vise!

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 December 2019 in Numerologie

Atunci cand incercam sa descifram unele dintre cele mai interesate vise pe care le-am avut, ne putem ajuta si de simbolistica numerelor ce se intersecteaza in subconstientul nostru.

In primul rand, a visa numere reprezinta un semn ca este nevoie sa devenim mai pragmatici in ceea ce priveste propria noastra viata. Cu totii stim ca numerele simbolizeaza matematica, stiintele practice. Mai mult, numerele sunt si un simbol al afacerilor.

De obicei, in vise, numerele sunt reprezentate de obiecte. Putem sa visam sapte stalpi, 3 monede ori treisprezece pisici… Asadar, daca in vise aveti de-a face cu un numar de obiecte asemanatoare, incercati sa il tineti minte deoarece el poate detine o semnificatie importanta.

De exemplu, atunci cand in vise apar sapte stalpi, acestea pot avea intelesuri profetice ascunse. Trei monede simbolizeaza o schimbare majora in viata ta, iar treisprezece pisici demonstreaza ca vei trece cu bine peste o boala grea.

Numerele din vise sunt deschise si catre interpretari personale impreuna cu simbolistica pe care o detine obiectul ce apare recurent.

Despre numerologie si vise

Unii experti in vise sunt de parere ca numerele ce apar noaptea in subconstientul nostru sunt legate de relatii.

Numarul 1 in vise

De exemplu, daca in vise iti apare, sub orice forma, numarul 1, inseamna ca te simti singura si ai nevoie ca in viata ta sa apara o persoana noua care sa te lase sa te atasezi de ea.

Numarul 2 in vise

Atunci cand numarul 2 isi face aparitia in vise el poate fi interpretat ca un semn potrivit caruia vei intalni o persoana speciala. De asemenea, numarul 2 poate simboliza si opozitiile de orice fel, cum ar fi un conflict cu cineva sau chiar un conflict interior, intre binele si raul ce zac in fiecare dintre noi.

Numarul 3 in vise

Atunci cand visam numarul 3 avem de fapt de a face cu simbolul Trinitatii. Astfel, se poate ca in viitorul apropiat sa avem parte de intamplari speciale cu inclinatii spirituale. Mai mult, visand numarul 3 putem sti cu siguranta ca suntem pe calea cea buna in viata pe care o ducem.

Numarul 4 in vise

Numarul 4 reprezinta energia feminina si poate reprezenta in vise “mama”. Il visam de obicei atunci cand suntem prinsi intr-o situatie nu prea placuta din care trebuie sa iesim cu capul sus.

Numarul 5 in vise

Numarul 5 este un simbol al sursei vietii. Asadar, atunci cand apare in vise, el poate sa ne atentioneze in legatura cu dorinta noastra de a procrea, de a primi un nou membru in familie.

Numarul 6 in vise

Atunci cand apare in vise, numarul 6 aduce o mare bucurie in familie. Poate de asemenea sa prevada faptul ca veti ramane gravide ori ca o persoana extrem de apropiata va avea un copil.

Numarul 7 in vise

Numarul 7 simbolizeaza geniul. Astfel, daca iti apare in vise, trebuie sa pui in aplicare orice idee creativa care iti vine in minte. Mai mult, atunci cand visezi numarul 7, ai sanse mari sa devii foarte norocoasa, deci nu ezita sa joci la loto! In multe religii ale lumii, inclusive Crestinismul si Iudaismul, numarul 7 este simbolul celui mai inalt stadiu de iluminare.

Numarul 8 in vise

Atunci cand visam numarul 8 inseamna ca trebuie sa primim bani. In sens mai profund, numarul 8 inseamna conexiune in vise cu o alta persoana, un fel de telepatie a sufletului.

Numarul 9 in vise

Atunci cand in vise ne apare numarul 9 inseamna ca la nivel de subconstient discernem faptul ca o anumita etapa din viata noastra se incheie. Trebuie sa stiti insa ca numarul 9 apare foarte rar in vise si poate simboliza chemare spirituala, victorie asupra problemelor lumesti. Totusi, nu este considerat un noroc sa visam numarul noua deoarece el poate aduce cu sine karma accelerate, lucru nu foarte placut de experimentat.

In cazul in care se intampla sa visam numere mai mari de 9, reducerea se face la fel ca in numerologie. De exemplu, daca visam 14 baloane, vom calcula astfel: 1 + 4 = 5 (ceea ce inseamna ca familia se poate mari!).

Uneori este mai usor sa interpretam numerele ce apar in vise daca ne dam seama de la bun inceput cum au intrat acestea in subconstientul nostru. Trebuie sa stim ca in peste jumatate dintre vise, numerele nu au niciun inteles ascuns, ci pur si simplu au fost stocate in memoria noastra pe parcursul zilei. Daca vedem un numar pe strada, intr-un magazin sau auzim despre el in media, mai mult ca sigur ne va aparea in vise…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!