Numarul din viata ta care iti arata ca ai protectie divina

Numarul din viata ta care iti arata ca ai protectie divina

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 January 2020 in De Suflet

Se speculeaza ca aceasta secventa numerica ar avea o semnificatie foarte profunda si ca ar pune in directa legatura lumea fizica cu cea a spiritelor.

Daca te lovesti frecvent de numarul 4444, poate ca nu este vorba de o coincidenta, ci un mod prin care dimensiunea spirituala incearca sa intre in rezonanta cu tine, pentru a-ti transmite semne sau mesaje importante.

Semnificatia cifrei 4

Cifra 4 face referire si emite vibratia formei rectangulare a patratului, a celor patru elemente: apa, foc, pamant si aer, respectiv a celor patru puncte cardinale sau directii sacre: nord, sud, est, vest.

Cifra 4 este un simbol pentru responsabilitate, progres, trainicie, stabilitate, conservatorism, unitate, exactitate, racordare la fortele telurice, disciplina, vointa, determinare, implicare in munca, seriozitate si logica.

Recurenta cifrei 4 in viata cuiva poate fi un semn ca este nevoie de implicare si efort sustinut pentru materializarea unei idei, a unui vis sau a unei dorinte. De asemenea, ezoterismul considera ca cifra 4 emite o vibratie armonioasa si ca aceasta reprezinta poarta catre iluminare si/sau initiere spirituala.

Cifra 4 mai este supranumita si cifra ingerilor, simbolizand astfel protectie si indrumare.

Numarul angelic 44 indica protectie divina, dragoste spirituala si sprijin ceresc. Persoanele aflate in rezonanta cu acest numar se afla in stransa comuniune cu taramul ingerilor.

Numarul angelic 444 indica nu numai armonie, ci si curaj in fata provocarilor vietii. Recurenta acestui numar indica un grad inalt de protectie divina, precum si iubire si sprijin spiritual.

Recurenta secventei numerice 4444 semnifica faptul ca esti mereu inconjurat de ingerii tai pazitori, care te calauzesc mereu pe calea cea dreapta si iti insufla curajul necesar traversarii oricaror piedici si greutati.

Numarul 4444 este un semn ca beneficiezi de mult sprijin spiritual si ca te afli intr-o stransa comuniune cu taramul ingerilor.

Protectia Divina Reiki este o tehnica minunata creata pentru a oferi fiecaruia protectie Divina si unitate cu Universul. Aceasta tehnica este simpla si foarte eficienta.

Exista doua cai prin care poti accesa Energia Divina Vindecatoare

1.Cerand Sinelui tau Inalt sa te ajute

2.Cerand unui terapeut specializat in lucrul cu energie vindecatoare sa te ajute

Aceasta tehnica utilizeaza un singur simbol (simbolul OM sau AUM) care este folosit pentru a aduce pace imediata mintii si trupului. Imi doresc sa gasesti acesta tehnica folositoare si sa gasesti numeroase cai pentru a-i utiliza energiile.

Pentru a te conecta cu energia divina

este de ajuns sa spui “Protectie Divina Reiki” iar energia va incepe sa curga in intreaga ta fiinta. Pentru intarirea conexiunii, vizualizeaza o lumina alba care patrunde prin chakra coroanei.(cea situate deasupra capului tau).

Pentru a-ti proteja corpul de factorii fizici daunatori

spune “Arhanghelul Mihail” si vei fi imediat ocrotit de energiile protectoare ale Arhanghelului Mihail.

Pentru a-ti curata aura si corpul spiritual de orice forma de gand negativ

spune “Curata-ma prin indepartarea tuturor formelor de ganduri negative”. Vei fi curatat de toate gandurile negative in 3 minute (in timpul procesului este de mare ajutor sa iti vizualizezi trupul imbaiat in lumina alba). Dupa aceea ar trebui sa te simti curatat si improspatat.

Pentru a te proteja de atacurile psihice

spune “Protectia Divina ma inconjoara”. Vizualizeaza-te acoperit de lumina alba. Ar trebui sa te simti inconjurat de o sfera de lumina alba. Imediat vei fi complet protejat de orice forma de gand negativ.

Pentru a proteja un obiect de furt sau dauna

spune “Protejeaza obiectul” iar acesta va fi protejat in 2-3 secunde.

Pentru a proteja o persoana

impreuneaza-ti mainile ca pentru rugaciune si vizualizeaza acea persoana intre palmele tale. Spune numele persoanei si “ esti protejat de Arhanghelul Mihail”. Vei stii ca persoana este protejata complet in momentul in care nu mai simti fluxul de energie intre palmele tale.

Pentru a reconforta pe cineva sau chiar pe tine insuti

atinge persoana respectiva pe umeri sau acopera-i urechile si ajut-o sa se conecteze cu energia Reiki spunand “Protectie Divina Reiki” in timp ce in mintea ta vizualizezi simbolul sfant OM. Persoana va primi o vindecare foarte puternica si va simti imediat o stare de pace.

Pentru a simti unitatea cu Universul

impreuneaza-ti mainile ca pentru rugaciune si simte vibratia cuvantului Sfant OM (repeta-l in sinea ta pana simti o stare de pace).

Sa va fie de folos,Doamne ajuta!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!