Nu te multumi cu putin! Invata sa-ti faci viata asa cum iti doresti! Nu ai nevoie de nimeni ca sa reusesti, trebuie doar sa ai incredere in tine!

Nu te multumi cu putin! Invata sa-ti faci viata asa cum iti doresti! Nu ai nevoie de nimeni ca sa reusesti, trebuie doar sa ai incredere in tine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 January 2020 in De Suflet

“Viaţa ta va fi împlinită dacă vei crede în propria cale şi vei păşi pe ea cu credinţă.” – [Norman Vincent Peale]

Sa iti doresti anumite lucruri doar pentru tine nu inseamna sa fii rasfatata, ci inseamna sa te respecti si sa stii ce iti doresti in viata, scrie yourtango.com. Daca poti sa iti platesti singura facturile, sa te intretii sau sa calatoresti, atunci trebuie sa fii mandra de tine. Invata sa te rasfeti singura, pentru ca nu ai nevoie ca altcineva sa faca anumite gesturi pentru tine.

Invata sa te rasfeti singura si sa te apreciezi pentru ceea ce esti. Daca ai o cariera de succes, acest lucru ar trebui sa te faca sa fii mandra de tine. Desigur, nu este cazul sa incepi sa ai o atitudine superioara fata de alte persoane si nici sa te gandesti ca anumite lucruri nu ti se cuvin, ci este suficient doar sa crezi in tine si sa fii constienta de faptul ca meriti tot ceea ce este mai bun.

Invata sa te rasfeti singura

Poate ca parintii tai te-au rasfatat atunci cand erai mica sau poate nu primeai mereu ce iti doreai, insa cert este ca in acest moment faci totul pe propriile puteri, asa ca ar trebui sa fii mandra de tine. Trebuie sa constientizezi faptul ca trebuie sa lupti pentru idealurile tale si sa muncesti pentru a avea un salariu mai bun si o cariera de succes. Fericirea ta este cea mai importanta, asa ca nu iti refuza acest drept.

Daca iti doresti o cariera de succes, nu renunta la ea pentru un barbat. Probabil ca unele femei renunta la anumite lucruri doar pentru a fi implinite pe plan sentimental, insa acest lucru nu ar trebui sa se aplice si in cazul tau. Mai mult decat atat, nu trebuie sa eviti sa vorbesti despre ceea ce simti sau despre ceea ce iti doresti nici intr-o relatie, nici in cariera. In fond, daca esti o femeie puternica si independenta, inseamna ca poti sa faci orice iti doresti. Poti sa castigi atat cat iti doresti, poti sa te rasfeti singura si poti sa petreci timp de calitate cu iubitul tau. Poti sa faci orice iti doresti.

Nu te multumi cu putin

Sa te rasfeti singura nu inseamna sa fii egoista, ci inseamna sa stii ce iti doresti in viata. Sa nu eziti sa-ti satisfaci anumite placeri si sa te simti bine. Nu trebuie sa te complaci intr-o situatie sau sa te multumesti cu putin doar pentru ca alte persoane sustin ca “asa este normal”. In fond, cine poate sa stabileasca ce este normal? Nu te mai gandi la ce spun alte persoane, de fapt, nu te mai gandi la nimic si traieste-ti viata asa cum simti. Sa exprimi deschis ce iti doresti sa faci inseamna sa nu iti fie teama de nimic. Nimeni si nimic nu trebuie sa te convinga ca meriti mai putin in viata, asa ca invata sa te rasfeti singura. Si lasa-i si pe altii sa te rasfete!

“Sadim seminte care vor inflori in functie de vietile noastre, asa ca, cel mai bine, ar fi sa smulgem buruienile maniei, zgarceniei, invidiei si indoielii.” – Dorothy DayDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!