Image

Nu te mira că plec dacă nu mi-ai dat un motiv să rămân

Publicat de Patricia Esca pe 28 February 2021 in LifeStyleRelatiiViata

Nu te mira dacă vezi că nu mai ești prima persoană pe care o chem când mi se întâmplă ceva, bun sau rău. Chiar tu mi-ai arătat că nu mă pot baza pe tine când aveam cel mai mult nevoie de tine. Mi-ai arătat asta de fiecare dată când te-am așteptat și nu ai venit.

Nu te mira dacă vezi că acum, în locul tău, petrec timp cu oameni cărora le pasă cu adevărat de mine. Mi-ai arătat că nu ești niciodată în jur, că nu ai niciodată timp să mă asculți sau să fii alături de mine.

Nu ai ținut minte niciodată lucrurile mici care sunt importante pentru mine, nu ai întrebat niciodată cum mă simt. Prietenii și familia mea au fost singurul meu sprijin, tu nu ai fost. Am realizat că nu am nevoie de tine, pentru că acum am văzut cum e să am în jur oameni cărora le pasă cu adevărat de mine.

Citeste si  De trei ori soţie şi o dată amantă - Sfaturi despre dragoste de la o femeie de 98 de ani pentru femei si barbati

Nu te mira dacă vezi că nu mai vreau să te mai includ în planurile mele. M-ai învățat că trebuie să-mi planific viitorul fără tine. M-ai învățat asta de fiecare dată când ne-ai anulat planurile, când mi-ai spus că nu mai vii.

Nu te mira dacă vezi că nu-mi mai lipsești. Am învățat cum să trăiesc fără tine după ce mi-ai arătat că nu însemn  nimic pentru tine. M-ai lăsat singură, așa că m-am îndrăgostit de mine și de singurătatea mea. Am început să mă bucur de ea, pentru că mă săturasem să mă doară absența ta.

Nu ai spus niciodată că mă iubești. Nu ai spus niciodată că ți-e dor de mine, că ești fericit când ești alături de mine.

Nu te mira dacă vezi că îți ignor apelurile și mesajele. Pentru că am încercat întotdeauna să fac compromisuri în relații. Eu am fost cea care a renunțat la planurile și visele mele pentru tine. Tu nu ai făcut niciodată sacrificii pentru mine. Numai eu te contactam la sfârșitul zilei când uitai să mă suni și să mă întrebi cum a fost ziua mea.

Citeste si  10 sfaturi gratuite oferite de psihologi pentru perioadele grele din viața noastră

Am fost singura care a luptat pentru relația noastră. Am investit în ea și mi-am dat tot ce aveam mai bun de dragul cuiva căruia nici nu îi pasă de mine.

Așadar, să nu te miri când o să mă vezi plecând. În cele din urmă mi-am dat seama că merit mult mai mult. Nu te mira că pasiunea de odinioară s-a răcit, că dulcile mele cuvinte au devenit amare, că acum te privesc ca și cum nu ai exista. Mi-ai distrus singur sentimentele, m-ai învățat să nu te mai iubesc.

Așa că nu te mira când vezi că plec, pentru că nu mi-ai dat niciun motiv să rămân.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon