Nu meriți pe cel care se întoarce. Meriți pe cel care nu pleacă.

Nu meriți pe cel care se întoarce. Meriți pe cel care nu pleacă.

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 November 2023 in De SufletLecții de viațăRelatiiSfaturi

De multe ori m-am gândit la oamenii care se întorc după ce au decis să plece. De obicei, am așteptat o zi până când persoana să-și dea seama că a greșit și înțelege că este nefericită fără mine.

Dar apoi am înțeles că cel mai bun om este cel care nu pleacă niciodată.

Cel care nu pleacă niciodată, chiar și în vremuri dificile, cel care nu pleacă, indiferent câți alți oameni încearcă să-l atragă, cel care decide să rămână în fiecare zi.

Meriți pe cel care nu pleacă niciodată, chiar și când îi spui ce ai făcut și de ce îți este rușine, ce ai promis să nu spui nimănui.

Când îi spui ce nu îți place cu adevărat la tine și ce urăști în trecutul tău.

Meriți pe cel care nu pleacă niciodată, când îi spui cât de mult îl iubești, cât de mult îți dorești să-l faci fericit și cum te face să te simți cel mai special. Cât de mult vrei să-ți petreci restul vieții alături de el.

Meriți pe cel care rămâne, indiferent cât de pasionat îți arăți dragostea și cât de curajos îți exprimi emoțiile.

Meriți pe cel care nu se teme de puterea iubirii tale.

Meriți pe cel care nu pleacă niciodată, chiar dacă găsește un loc de muncă mai bun sau câștigă mai mulți bani și își cumpără o mașină nouă. Cel care nu pleacă niciodată, când este de succes, când ar putea avea pe oricine, dar totuși te alege pe tine, fără să încerce alte “opțiuni” pentru a înțelege valoarea ta, pentru că deja știe că o ai.

Meriți pe cel care te face să crezi că există oameni care nu pleacă niciodată.

Meriți pe cel care nu pleacă niciodată, când totul devine mai puțin interesant, când viața te presează, când îți este greu și nu știi ce să faci în continuare. Meriți pe cel care îți amintește cum să supraviețuiești în acest lume, cel care îți amintește de puterea ta, de oportunitățile tale și de potențialul tău, cel care îți amintește că va fi mereu lângă tine și te va ajuta în orice.

Cu toate că fiecare dintre noi are o persoană pe care am dori să o vedem revenind, ceea ce ar trebui să ne dorim cu adevărat este să avem pe cineva care nu pleacă niciodată.

Nu pe cel care a plecat și apoi s-a hotărât să se întoarcă, ci pe cel care ar fi putut să plece, dar a ales să rămână – asta e persoana pe care o meriți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!