Nu mai amâna timpul când vine vorba de fericirea ta

Nu mai amâna timpul când vine vorba de fericirea ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiViata

Nu mai pierde timpul dacă trebuie să schimbi ceva în viața ta. Indiferent ce intenționezi să faci: despărțirea de partenerul de viață, renunțarea la un prieten toxic sau schimbarea locului de muncă, este mai bine să acționezi cât mai repede posibil dacă ești nefericit.

Îți faci griji cu privire la consecințe sau dacă aceste schimbări vor fi prea dureroase pentru tine. Dar dacă te simți nefericit chiar acum, vei rămâne nefericit mereu. Dacă nu schimbi singur situația, dacă nu faci nimic pentru a fi fericit, situația nu se va îmbunătăți de la sine.

Nu mai pierde timpul pentru că în acest fel nu vei putea scăpa de problemele tale . Nu poți să aștepți să dispară de la sine, nu poți pretinde că ele nu există. Mai devreme sau mai târziu va trebui să te confrunți cu ele.

Crede în tine, ești destul de puternic și de curajos ca să faci asta. Ești capabil să depășești toate obstacolele pe care viața ți le pune în față. Poate fi greu, dar în final se va merita tot efortul.

Nu mai pierde timpul când vine vorba de dorințele tale. Nu încerca să găsești momentul potrivit. Nu va fi niciodată un moment potrivit pentru a invita pe cineva la o întâlnire, a călători în toată țara sau a face o schimbare de carieră. Dacă îți dorești ceva, oricând este momentul potrivit.

Nu mai aștepta momentul potrivit pentru că nu va veni.

Nu mai amâna lucrurile pentru mai târziu, de teama eșecului. Poate că și eșecul face parte din procesul vieții, toată lumea are parte de el. Poate că n-o să fi angajat din prima încercare la locul de muncă pe care ți-l dorești, poate că nu vei obține succesul pe care ți-l doreai. Dar nu trebuie să te demoralizezi dacă eșuezi.

Pentru a obține ceea ce vrei, trebuie să lupți și să continui să încerci. Singura modalitate de a fi mai bun la ceva este repetarea. Nimeni nu reușește din prima dată. Uneori lumea trebuie să cadă mai întâi și apoi să se ridice mai bun decât înainte.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!