Nu iti pune in umerii partenerului tau, toata viata, pentru ca daca va pleca, lumea ta se va darama!

Nu iti pune in umerii partenerului tau, toata viata, pentru ca daca va pleca, lumea ta se va darama!

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 January 2020 in Relatii

“Dragostea nu înseamnă să privești unul la celălalt, ci să priviți împreună în aceeași direcție.” – Antoine de Saint-Exupery

Fericirea ta nu este departe de tine si nu vine prin aparitia unei alte persoane. Nu trebuie sa gasesti un barbat pentru a gasi si fericirea adevarata. Nu vanezi fericirea.

O relatie nu apare pentru a te face fericita. Nu este treaba nimanui sa te faca fericita. Nu pune presiune pe un barbat pentru a te face fericita. Nici vorba. Tu esti singura care se poate fericita… sau nefericita. Nu pune fericirea ta in carca unei alte persoane pentru ca lucrurile nu functioneaza deloc asa. Nu permite altcuiva sa detina puterea starii tale de spirit.

Da, este minunat sa te afli intr-o relatie, insa trebuie sa stii ca o relatie nu umplu un gol si nici nu vindeca o inima ranita. Nu este piesa de puzzle care lipsea din viata ta. Nu duce la implinirea sufletului. O persoana nu este jumatatea ta mai buna.

Tu, draga femeie, esti un suflet intreg fara o relatie.

Fericirea ta nu este departe de tine si nu vine prin aparitia unei alte persoane. Nu trebuie sa gasesti un barbat pentru a gasi si fericirea adevarata. Nu vanezi fericirea. Fericirea se simte. Nu o gasesti, nu o pierzi si nici nu o cumperi. O simti asa cum simti tristete, furie, frustrare sau atractie.

Incearca sa nu mai ai astfel de asteptari de la relatiile pe care le ai. O relatie nu este menita sa astupe un gol sau sa iti puna zambetul pe buze.

Intr-o relatie cresti. Esti atrasa de cineva in functie de cat de mult iti permit sa cresti, sa te dezvolti, sa intelegi parti ale tale pe care pana acum nu le puteai intelege, sa experimentezi ce inseamna sa fii vulnerabil. Si, prin aceasta vulnerabilitate, vei afla mai multe despre cine esti cu adevarat. Scapi de cateva masti care nu iti mai servesc. Vindeci amintiri dureroase si iti eliberezi sufletul de traumele trecutului.

Relatiile sunt legate de vindecare, sunt despre o persoana fata de care te simti puternic atasata. Relatiile sunt precum o oglonda care iti arata fiecare parte din tine, atat frumoasa cat si mai putin frumoasa. Relatiile inseamna goliciune. Inseamna frumusete. Inseamna simplitate. Inseamna intensitate.

Relatiile inseamna viata. Esti fortata sa alegi parti din tine pe care vrei sa le pastrezi, parti pe care vrei sa le schimbi si parti de care vrei sa scapi astfel incat sa poti experimenta iubirea la un nivel profund cu aceasta persoana.

Relatiile nu sunt soare, nu sunt curcubeu, nu sunt euforie constanta. O relatie se incheie atunci cand fiecare partener si-a servit scopul in termeni de crestere.

Aceasta este dragostea. O expresie mai mare a sufletului tau. O expansiune. Dragostea este deschidere si vulnerabilitate, sensibilitate si tarie. Dragostea scoate la iveala cele mai intime parti ale inimii tale. Dragostea este puritate.

“Am avut revelaţia că în afară de Dumnezeu nu există adevăr. Mai multe adevăruri, zic eu, raportate la Dumnezeu, este egal cu niciun adevăr. Iar dacă adevărul este unul singur, fiind transcendent în esenţă, sediul lui nu e nici în ştiinţă, nici în filozofie, nici în artă.” – PETRE ȚUȚEADistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!