Nu începe o relație până când nu vei întâlni pe cineva care va lupta pentru tine.

Nu începe o relație până când nu vei întâlni pe cineva care va lupta pentru tine.

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2023 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăRelatiiSfaturi

Rămâi singură.

Explorează și descoperă această lume frumoasă singură, poate că o vei vedea cu alți ochi. Păstrează-ți inima pentru tine. Bucură-te de aceste momente prețioase pe care le ai tu cu tine.

Înțelege-ți valoarea și niciodată nu accepta mai puțin decât meriți, mai puțin decât ceea ce te va face fericită.

Rămâi singură.

Să nu spui niciodată “da” atunci când de fapt vrei să spui “nu”, pentru că niciodată nu trebuie să pui alte persoane mai presus decât pe tine. Pentru că vor mai veni multe ocazii când vei spune “da”.

Chiar și atunci când îți este frică de singurătate și nu știi dacă asta este mai bine pentru tine. Rămâi singură. Chiar și când vocile din capul tău îți șoptesc că poate nimeni nu te va trata mai bine.

Rămâi singură.

Până când vei întâlni pe cineva care va risipi toate îndoielile tale și îți va da încredere în tine. Cineva care va sta în spatele tău și va lupta pentru tine și împreună cu tine, pentru viitorul vostru, pentru fericirea voastră.

Cineva care înțelege că aceasta este o luptă fără sfârșit și trebuie să fie mereu vigilent. Cineva care va fi mereu acolo să te ajute atunci când ai nevoie.

Cineva care va lupta pentru tine chiar și când trupurile voastre și mințile voastre vor fi îmbătrânit, iar responsabilitatea va fi grea pe umerii voștri.

Rămâi singură.

Până când vei întâlni pe cineva care va proteja cu gelozie inima ta și va avea grijă de ea. Pe cineva care se va trezi în fiecare zi și va face tot ce îi stă în putință să te iubească și mai mult decât ieri.

Pe cel care va spune clar că nu va pleca nicăieri și nu te va părăsi. Pe cel care te va susține întotdeauna, indiferent cât de dificilă va fi situația.

Pe cel care nu se va teme să se confrunte chiar și cu familia ta, dacă te tratează nepotrivit. Cel care este gata să-ți aline durerea și să te ajute să o depășești.

Cel pe care te poți baza, pentru că întotdeauna va lupta pentru tine, chiar și atunci când îți pierzi speranța.

Rămâi singură.

Până când vei întâlni pe cineva care nu va renunța atunci când vor apărea probleme, pentru că ele sunt inevitabile. Pe cineva care va spune că va fi lângă tine și nu te va părăsi niciodată, chiar dacă toți ceilalți pleacă.

Cineva care înțelege cât de norocos este că destinele voastre s-au intersectat și că va regreta dacă te va lăsa să pleci. Cineva care va spune clar că va fi mereu cu tine, în orice circumstanțe.

Rămâi singură. Până când vei întâlni pe cineva așa. Cineva care va lupta pentru tine așa cum trebuie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!