Image

Nu fi niciodată o rezervă pentru cineva

Publicat de Patricia Esca pe 2 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

Nu lăsa pe nimeni să te pună pe locul 2, meriți mai mult de atât, deși nimeni nu ți-a spus asta până acum.

Poate că ești obișnuită să fii pusă pe al doilea loc, poate că ți s-a întâmplat asta de multe ori în tinerețe. Poate ai avut prieteni, părinți, membri ai familiei sau foști iubiți care te-au făcut să te obișnuiești cu acest sentiment. Îți scriem acest articol pentru că trebuie să conștientizezi că ce au făcut ei este foarte greșit. Ți-au micșorat stima de sine, te-au făcut să te simți mai puțin importantă decât ești cu adevărat.

Persoanele care merită să fie în viața ta nu te vor trata niciodată așa. Toată lumea pe care o întâlnești face greșeli ți acest lucru este uman, dar persoana potrivită nu le va face din nou și din nou. Dacă această persoană nu își investește timpul și energia în tine, atunci nu merită. Este posibil să nu observi acest lucru, pentru că ai încercat mereu să găsești scuze pentru comportamentul lui, dar este adevărat. Persoana care te vrea în viața ei va face orice ca să nu te piardă.

Citeste si  Cum sa treci peste momentele dificile din viata! Ganduri care iti vor da putere sa mergi mai departe!

Ar trebui să-ți cunoști valoarea, să o înțelegi și să nu lași pe nimeni să te trateze ca pe o rezervă. Poate că ești capabilă să dăruiești foarte multă dragoste, dar mulți oameni pur și simplu nu o merită. Când va veni momentul, ca toți ceilalți, vei fi numărul unu pentru cineva. Știm că poate ți-e frică de o schimbare, dar nu ar trebui să rămâi cu cel care nu știe să te aprecieze cu adevărat

Ai nevoie să fi singură pentru o perioadă, să stai și să-ți stabilești prioritățile. Până și oamenii buni greșesc uneori, ar trebui să vorbești cu persoana iubită, să-i ceri mai multă atenție și timpul de care ai nevoie. Dacă te iubește cu adevărat, atunci se va schimba. În cel mai rău caz, vei pierde pe cineva care nu te prețuiește, deci nu va fi o pierdere.

Dacă o persoană nu îți acordă atenția de care ai nevoie, atunci nu te merită. Trebuie să fii atentă la aceste semne, nu trebuie să cauți mereu scuze pentru a-i justifica absența, cine te iubește cu adevărat își va face timp pentru tine. În adâncul tău, știi că acest lucru este adevărat, deci nu mai trage de timp. Trebuie să scapi de astfel de oameni din viața ta, pentru a putea face loc celor care știu să te aprecieze.

Citeste si  Noi alegem cum vrem sa fim! Viața ta – suma alegerilor făcute până în prezent

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!