Nu există păcate sau pedepse divine. Cauza tuturor problemelor este dezechilibrul energetic.

Nu există păcate sau pedepse divine. Cauza tuturor problemelor este dezechilibrul energetic.

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 February 2024 in Lecții de viațăLifeStyleSpiritualitate

Orice eveniment pozitiv din viața unei persoane vine ca răsplată pentru faptele bune pe care le-a făcut în trecut. Cu mult timp înainte să se materializeze, persoana a pus bazele formării acestui eveniment în propriul său ”echilibru energetic”.

Orice eveniment distructiv din viața unei persoane este, din diverse motive, legat de lipsa de energie. Fie că persoana a cheltuit excesiv energie într-un anumit loc, fie că ”nu a putut” să formeze noi energii pozitive, care sunt destul de importante pentru destinul său. Din acest motiv, alte domenii ale vieții sale se deteriorează, iar energia este atrasă de evenimentul în formare.

”Atunci când oamenilor li se pare că totul merge prost, ceva minunat se întâmplă în viața lor” (Dalai Lama)

În acest caz, trebuie să reduceți consumarea inutilă de energie și să stimulați formarea de energie subtilă. Iată câteva lucruri care ne epuizează de energie:

Furia – duce la atragerea energiei negative. Aceasta nu este doar nefolositoare, ci și distructivă. În plus, aceasta te deconectează de la flux.

Înfruptarea – duce la închiderea treptată a fluxului subtil de energie și renunțarea la creșterea sa în favoarea energiei brute din alimente.

Lenea – este renunțarea la fluxul constructive de energie, ceea ce duce la scăderea fluxului său.

Disperarea – este o consumare nefolositoare a energiei în pretenții față de lume, de sine (pentru că nu ești ceea ce vrei să fii) și renunțarea la energiile constructive.

Lăcomia – este, pe de o parte, o consumare nefolositoare a energiei pentru acțiuni menite să satisfacă dorința de a acumula mai mult, iar pe de altă parte, renunțarea la energiile constructive.

Invidia – este dorința de a avea ceea ce au alții, ceea ce nu se manifestă prin dorința de a-ți crește propriul flux de energie, ci prin agresiune față de cei care o duc mai bine decât tine. Prin urmare, este o cheltuire nefolositoare (și adesea complet distructivă) a energiei.

Mândria – este o consumare nefolositoare care te rupe de fluxul de energie, acțiunea maximă de afirmare a sinei.

Dacă în viața ta apar probleme – acest lucru nu reprezintă ”o încercare dată de Dumnezeu”, nu este ”vicleșugul celui rău”, ci sunt lucruri pe care ți le-ai făcut cu mâna ta.

Rezolvarea problemei constă în a bloca ”găurile” prin care energia se risipește nefolositor (adică să săvârșești mai puține păcate și să fii mai conștient), să mergi cu inima spre Dumnezeu, spre iubire. Terminologia poate varia, dar sensul rămâne același.

Să ceri ajutor de la Forțele Superioare, de la Dumnezeu, fără să lucrezi asupra ta însuți este absolut inutil. Nu poți doar să stai și să aștepți o minune. Dacă vrei să ți se întâmple lucruri bune, atunci trebuie să faci și tu ceva în privința asta.

Altfel, fie te vei supăra că rugăciunile sunt zadarnice, fie vor fi acordate binecuvântări, dar aceasta va pune o povară suplimentară asupra echilibrului tău energetic și va scoate energia din alte domenii ale vieții tale, care vor începe să se prăbușească.

Dacă înțelegi, simți și accepți asta, atunci acest plan, în esență simplu, te va elibera de resentimente față de destin, lume și oameni. Atunci vei începe cu adevărat să înțelegi responsabilitatea ta pentru tot ceea ce ți se întâmplă.

Dacă ai probleme de sănătate – asta nu înseamnă că destinul este nedrept, ci că ai probleme constante cu energia datorită epuizării masive pe principii nefondate.

Dacă ai fost trădat în afaceri – te-ai atașat atât de mult cu sufletul la propria ta afacere și ai investit prea multă energie în ea, încât ai intrat în deficit energetic. Prin urmare, acest domeniu a fost distrus. Persoana care te-a trădat a fost doar un executor extern al acestui dezastru. Dacă nu ar fi fost el, ar fi fost altcineva sau ai fi eșuat pur și simplu din propria greșeală.

Măsura susținerii ordinii în sistem este direct legată de cantitatea de energie din acel sistem. Scăderea energiei în sistem duce la dezintegrarea sa în părți mai simple și mai puțin costisitoare în ceea ce privește energia.

Acest lucru funcționează în lumea materială obișnuită prin conceptul obișnuit de energie, dar funcționează și în ceea ce privește sufletul și karma.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!