Nu există amuletă mai puternică decât rugăciunea de binecuvântare a mamei! Iată cum să o faci corect

Nu există amuletă mai puternică decât rugăciunea de binecuvântare a mamei! Iată cum să o faci corect

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 December 2022 in RugaciuniSpiritualitate

Nu există nimic mai puternic și mai pur în lume decât dragostea unei mame. Nu contează dacă copilul are 5 ani sau 40 de ani, niciodată nu este prea târziu ca mama să-și binecuvânteze copilul. Acest lucru va fi ca o amuletă norocoasă și îi va da încredere în toate situațiile dificile.

Dacă ai un copil dificil, binecuvântează-l, dacă se îmbolnăvește, binecuvântează-l. Chiar și dacă totul este bine, iar copilul este fericit, binecuvântează-l ca să nu îl invidieze nimeni. Mereu se întâmplă câte un eveniment în viața unui copil. Unul va merge la școală, unul se va angaja, unul va merge la armată, altul se va căsători. Înainte de fiecare etapă importantă a vieții, mama ar trebui să își binecuvânteze copilul.

Binecuvântarea mamei

Prima mențiune despre binecuvântare poate fi găsită în Vechiul Testament al Bibliei. Dumnezeu i-a binecuvântat pe Adam și Eva atunci când i-a creat și atunci când le-a spus să se înmulțească și să umple pământul.

Din punct de vedere energetic, copilul este o extensie a mamei. Parapsihicii susțin că mama are o influență uriașă asupra fiecărui copil al ei, iar ei sunt legați de ea prin fire invizibile. De aceea, mama poate afecta direct soarta unui copil.

Prin binecuvântare, mama creează un fel de protecție în jurul copilului, care împiedică necazurile să intre în viața lui. Se spune că o persoană binecuvântată de mama sa nu va mai fi vulnerabilă în fața nimănui și a niciunei situații. Mama ar trebui să binecuvânteze copilul chiar dacă nu este de acord cu ceea ce face acesta (de exemplu, dacă se căsătorește cu o persoană cu care nu este de acord). Mama ar trebui să respecte deciziile copilului și să îl binecuvânteze, altfel copilul se poate confrunta cu eșecuri care amenință sănătatea și bunăstarea în viață.

Atunci când binecuvântează evenimente importante, mama ar trebui să citească o rugăciune și apoi să spună o dorință.

Rugăciunea de binecuvântare a mamei:

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, prin rugăciunile Maicii Tale Preacurate, ascultă-mă pe mine, robul Tău păcătos și nevrednic. Doamne, în harul puterii Tale, ai milă de copilul meu și mântuiește-l în numele Tău. Doamne, iartă-i toate păcatele, cu voie și fără de de voie, săvârșite de el înaintea Ta. Doamne, călăuzește-l pe calea cea bună a poruncilor Tale și și luminează-l cu lumina Ta, pentru mântuirea sufletului și vindecarea trupului.

Doamne, binecuvântează-l în casă, lângă casă, la școală, pe câmp, la muncă și pe drum și în orice loc de pe pământul Tău. Doamne, mântuiește-l sub Sfânta Ta ocrotire și ferește-l de tot ce este rău pe lume.

Doamne, ferește-l de dușmanii văzuți și nevăzuți, de toate necazurile, lucrurile relele și nenorocirile. Doamne, vindecă-l de orice boală și curăță-l de toate impuritățile.

Doamne, dă-i harul Duhului Tău Sfânt pentru mulți ani de viață, sănătate și o minte strălucită. Doamne, întărește-i abilitățile mentale și puterea fizică. Doamne, dă-i binecuvântarea Ta pentru o viață de familie evlavioasă și o naștere de copii sănătoasă. Doamne, dăruiește-mi mie, slujitorul Tău nevrednic și păcătos, o binecuvântare părintească pentru copilul meu la această oră a dimineții, zilei, serii și nopții, pentru că Împărăția Ta este atotputernică. Amin.

Binecuvântează-ți copilul înainte de orice eveniment important!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!