Nu contează prin câte rele ai trecut, tu alege să fii un om bun, rău poate fi oricine!

Nu contează prin câte rele ai trecut, tu alege să fii un om bun, rău poate fi oricine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Multe lucruri din viață m-au rănit . Mulți oameni m-au dezamăgit în cel mai neașteptat moment. Mi s-a frânt inima, relațiile s-au distrus, s-au pierdut amintiri, s-au rostit cuvinte dureroase. Am reacționat la asta cu nervi de multe ori.

Dar de ce alegem răutatea când se întâmplă ceva neplăcut? Ce se întâmplă dacă arătăm dragoste și bunătate ca răspuns la anumite întâmplări, gânduri, sentimente și momente negative?

E ușor de zis dar greu de făcut. Eu însumi știu cât de greu este să treci peste probleme zâmbind, iar acest lucru este departe de a fi întotdeauna posibil, dar dacă mă concentrez și mă concentrez, de obicei reușesc.

Intenția mea de astăzi este de a alege bunătatea.

Aleg să fiu bun cu mine și cu ceilalți. Aleg să fiu recunoscător pentru tot ce mi se întâmplă. Fiecare problemă este o lecție și fiecare lecție este un dar. Voi arăta dragoste și bunătate chiar și atunci când este dificil.

Cum poți învăța să dai dovadă de bunătate chiar și în cele mai dificile momente? Iată cinci pași:

1. Începeți-vă ziua meditând.

Vorbește cu tine. Mulțumește-i corpului că te susține, inimii pentru că te protejează și minții pentru că învață. Arată bunătate față de tine.

2. Respiră.

Reacționează la viață. Respirați adânc, recunoscând toate dificultățile și provocările care vă apar. Expirați încet și deliberat, evitând stresul și tensiunea. Zâmbește în timp ce expiri.

3. Introduceți o stare conștientă.

Faceți conexiuni intre minte, trup și suflet. Simțiți pacea interioară.

4. Acceptați ceea ce nu puteți schimba.

Ai încredere în univers și înțelege că ești pe o cale frumoasă. Primește-l cu dragoste și bunătate.

5. Concentrează-te pe bunătate.

Gândiți-vă la ceva care vă aduce bucurie și sentimente de iubire. Lasă bunătatea să te umple din cap, prin inimă până la vârfurile degetelor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!