Nu conteaza cum arati, nu frumusetea exterioara este importanta, ci frumusetea sufletului care este nemuritoare!

Nu conteaza cum arati, nu frumusetea exterioara este importanta, ci frumusetea sufletului care este nemuritoare!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 May 2020 in De Suflet

“Cu cât s-a scurs mai mult nisip prin clepsidra vieții noastre, cu atât mai clar ar trebui să vedem prin ea.” – Jean Paul

– Sa pierzi uneori balanta in dragoste face parte din a trai o viata echilibrata.

– Stii ca este dragoste cand tot ce iti doresti este ca persoana iubita sa fie fericita, chiar daca tu nu faci parte din viata ei.

– Dragostea adevarata nu vine la tine, trebuie sa existe in tine.

– Stii ca-i vorba de iubire cand tot ceea ce-ti doresti este ca aceea persoana sa fie fericita, chiar daca tu nu faci parte din fericirea lor.

– Trebuie sa fii fericit cu tine. Nu conteaza cum arati pe dinafara, ci conteaza cum esti pe dinauntru.

Oamenii din intreaga lume sunt prea concentrati pe aspectul lor fizic. Prea mult! Este normal sa aiba grija de modul in care arata, dar folosirea excesiva a machiajelor, a steroizilor si a botox-ului a ajuns sa ne transforme in personaje ridicole. Lumea a luat-o razna! Filtrarea oamenilor prin aceasta prisma de frumusete artificiala este… cel mai urat lucru din lume. Este intr-adevar dezgustator! In loc sa ne ajutam pe noi insine pentru a trai prin adevaratul nostru potential, aceste industrii ne blocheaza in inchisori imaginare doar din cauza esteticii. Si nici macar a unei reale estetici, a uneia naturale, ci a uneia fortate. Nu conteaza cat de bine arati, daca esti urat in suflet, vei fi mereu urat. Nu conteaza cat de urat arati, daca sufletul tau straluceste, atunci esti un om deosebit.

Perfectiunea este o boala a natiunii. Ne incarcam fata cu tone de farduri. Ne bagam botox si ne infometam ca sa avem formele perfecte. Incercam sa ne reparam, dar nu poti sa repari ceea ce nu vezi. Sufletul are nevoie de operatie estetica. Este timpul sa luam atitudine!

Vreau sa ma accept asa cum sunt in realitate si vreau si voi sa faceti la fel, vreau sa va acceptati asa cum sunteti, sa va iubiti asa cum sunteti.

Stii locul acela intre somn si veghe, in care inca iti amintesti ce ai visat? Acolo e locul in care te voi iubi pentru totdeauna.

“Timpul este cel mai mare umorist, el stie sa rada de toate.”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!