Ne lasam controlati prea usor. Am ajuns sa ne traim viata dupa cum ne spun stirile, astrologii, clarvazatorii, fara sa ne mai controlam singuri viata!

Ne lasam controlati prea usor. Am ajuns sa ne traim viata dupa cum ne spun stirile, astrologii, clarvazatorii, fara sa ne mai controlam singuri viata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 January 2020 in Dezvoltare Personala

Ce este un stapan? Este o persoana sau un lucru care iti conduce viata si in fata caruia te inchini fie din teama, fie din adoratie. Iti cunosti stapanii din viata? O sa iti dai seama foarte repede ca nu sunt doar multi, ci si falsi! Nu exista decat un singur stapan adevarat pe pamant si acela este Dumnezeu. Este un lucru valabil pentru toate fiintele umane. Fiecare are propiul sau stapan.

O persoana careia ii este frica de altcineva nu este propriul ei stapan. Imediat ce iti este teama de cineva, acesta devine stapanul tau. Acea persoana te manipuleaza tot timpul. Stie pe ce buton sa apese ca sa te faca sa reactionezi. Nu este benefic pentru tine sa fii tot timpul in reactionare. Acest lucru iti provoaca prea multe emotii.

Exemple de stapani falsi:

Stirile. Oricare ar fi mijlocul de comunicare folosit, unii oameni asculta stirile apoi iau anumite decizii in functie de ce au auzit. Daca se prevede furtuna si vreme rea, multi isi vor schimba activitatile, cu toate ca uneori previziunile meteorologice sunt atat de inexacte! Oamenii sunt cei care decid in functie de temperatura. Daca intr-o regiune, majoritatea oamenilor s-ar razgandi imediat, temperatura ar suferi o schimbare la fel de radicala. Pamantul este o entitate vie, ale carei celule sunt fiintele umane. O persoana care se lasa influentata de stiri, traieste adeseori cu teama. Este tulburata de ceea ce aude. Daca se anunta probleme financiare in tara, va incerca imediat sa isi ascunda banii sau sa ii mute altundeva… sau afla ca s-a gasit corpul unui tanar, mutilat de un criminal.

Persoana influentata va reactiona puternic la aceasta stire timp de zile intregi, desi nu o priveste deloc pe ea. Ceea ce li se intampla celorlalti nu ii priveste decat pe ei. Este viata lor, responsabilitatea lor. Nu trebuie sa ii intelegem, nici sa fim de acord cu ei. Este suficient sa acceptam ca fiecare are ceva de invatat din experientele lui. Putem sa simtim compasiune fara sa fim tulburati. Asa este viata…

Bunurile pe care le avem. Unde se afla relatia ta cu bunurile tale? Tii la ele ca la ochii din cap? Daca ar fi distrus cel mai pretios dintre bunurile tale, cum ai reactiona? Ai fi furios? Daca raspunsul este afirmativ, acest lucru inseamna ca bunurile tale sunt stapane pe tine. Ce diferenta va fi in viata ta viitoare daca vei muri cu un pahar de cristal in minus sau cu cu o mica pata pe mobila din sufragerie sau cu covorul ars? Este normal, pentru orice fiinta umana, sa fie inconjurata de lucruri frumoase. Frumusetea este foarte importanta pentru noi. Dar nu este benefic pentru noi sa lasam lucrurile materiale sa ne stapaneasca. Bunurile tale servesc la infrumusetarea vietii, nu trebuie sa iti conduca viata. Tu ar trebui sa fii stapan pe viata ta.

Astrologia. Exista numeroase persoane care vor sa isi faca astrograma si care sunt foarte influentate de astrologie. Ele isi duc viata in functie de ceea ce se spune in carti sau de ce spune astrologul lor. Deciziile pe care le iei si actele pe care le faci sunt cele care iti conduc viata. Ti-ai ales semnul zodiacal doar pentru a invata sa evoluezi si sa iubesti, in ciuda unor influente astrale. Astrele vor avea mai putina influenta asupra ta, imediat ce vei deveni propiul tau stapan. Astrograma nu este decat un instrument pentru a cunoaste influentele astrale pentru a le putea stapani. Am putea compara aceasta notiune cu o situatie de genul: esti obligat sa muncesti, timp de un an cu o persoana foarte negativa. Nu ai de ales. Trebuie sa stai langa ea timp de un an. Iei hotararea sa o accepti si inca de la inceput, te pui in garda. Te protejezi de efectele negative. Este evident ca vei face un efort suplimentar, vei consuma multa energie, dar fiind constient de influenta aceea non-benefica, vei fi capabil sa te aperi. Astrele propun si omul dispune.

Clarvazatorii si medium-urile. Sunt de asemenea falsi stapani pentru mai multi oameni. Sunt din ce in ce mai numerosi. Si vor fi si mai multi, deoarece constiinta noastra este tot mai evoluata. Aceasta ne ajuta de asemenea sa ne dezvoltam abilitatile psihice. Ce se intampla in timpul unei sedinte de acest gen? Acei oameni capteaza toate vibratiile din corpul tau subtil. Le capteaza in starea in care esti in acel moment. Esti pe o anumita linie a vietii. Nimeni nu poate cunoaste viitorul altcuiva, deorece viitorul depinde de prezent. Clarvazatorul iti prezice viitorul in functie de momentul prezent. Dar, daca dintr-un motiv sau altul, iti schimbi felul de a fi, inca de a doua zi, in urma a ceea ce ti-a spus cineva sau a ceva ce ai citit sau au crezut, vei schimba in acelasi timp si prezentul, in totalitatea lui. Schimbandu-ti felul de a gandi ti-ai schimbat si linia vietii.

Asadar, tot ceea ce ti s-a prezis cu o zi inainte, nu mai exista pentru tine. Totusi, daca ii lasi pe acei oameni sa te influenteze, vei ramane in aceeasi linie de viata si vei face sa se intample evenimentele asa cum au fost prevazute. Cand te afli in fata unei persoane care iti vorbeste despre viitorul tau, foloseste-ti discernamantul si retine doar ceea ce te face sa te simti bine si acest lucru il vei face sa se intample. Poti sa iti schimbi linia vietii intr-un mod continuu, in aceeasi viata. O schimbare radicala iti va da senzatia ca ai renascut, ca esti o persoana noua. Cei din jurul tau vor fi surprinsi de schimbarea ta si iti vor spune: „Incredibil, nu te mai recunoastem. Este ceva schimbat la tine. parca nu mai esti aceeasi persoana”. Aceasta transformare a fost produsa de schimbarea liniei vietii. O evolutie rapida va micsora revenirile tale pe pamant.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!