Ne îmbolnăvim pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi

Publicitate

Oamenii sunt unici, irepetabili, formidabili. Sunt la fel și diferiți în același timp. Fragili şi puternici. Greu de înţeles, dar uşor de iubit. Cu trecut, prezent şi viitor. Un univers de trăiri. Paradoxal ei nu se întâlnesc întâmplător. Iar povestea fiecăruia diferă în funcţie de chipurile care au făcut parte din viaţă şi mai ales de alegerile făcute.

Unii au poveşti memorabile, demne de a deveni nemuritoare în coperţile unei cărţi. Alţii impresionează prin durerile şi deziluziile care i-au făcut mai moi sau mai abrazivi. Stâncă de piatră sau păşune plină de flori de câmp. Unii se ruşinează sau îi buşeşte râsul de alegerile făcute cândva, ori cu neputinţele omeneşti, asumate sau nu. Împărţim visele sub acelaşi cer şi păşim pe acelaşi pământ. Suflet drag, crezi că înțelegi tristețea din zâmbetul fiecaruia, furia din spatele cuvintelor oricui și fericirea din spatele lacrimilor omului? Crezi. Dar nu e aşa.

Fiecare om are taina lui. Vorbim și visăm frumos. Ne ataşăm de oameni, de locuri, de lucruri şi de momente frumoase. Muncim cu dăruire. Ascundem dureri fizice şi sufleteşti, îndoieli, temeri, regrete, neîmpliniri… Redevenim empatici, prezenţi, atenţi. Plângem. Iertăm. Iubim. Păstrăm cu sfinţenie amintiri ce ne fac sufletul să vibreze. Învăţăm să dăruim. Dar cel mai mult insistăm în eroare. Compromisuri. Șah-mat! O simplă privire tăioasă poate ucide încrederea, o mângâiere cumpărată poate să doară mai tare decât o lovitură, simple cuvinte goale pot răni mai mult decât un pumnal, iar indiferenţa poate fi oricând o eutanasiere lentă.

Lipim şi dezlipim etichete pe oameni. Tragem pe unii sau pe alţii de mânecă încercând să schimbăm păreri. Ne consumăm energia preocupându-ne de ceea ce gândesc alţii despre noi. Acumulăm frustrări, ne încărcăm sufletele cu griji inutile şi ne alimentăm imaginaţia cu tot felul de închipuiri. Ne îmbolnăvim pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi. Datul cu părerea despre orice, oricând, oriunde, încurajat de mass-media devine o a doua fire a omului mic. Prejudecăţi. Utopii. După ce malaxorul vieţii ne frămână bine, uneori și cea mai amărâtă bucățică de pâine ți se pare cea mai dulce.

Publicitate

Mai ales după ce viața ți-a dat jos „ochelarii de cal”, acele apărătoare care nu îţi permit să vezi lateral ceea ce ar trebui: suferinţele şi nevoile celor de lângă noi, frumosul din jurul nostru, binele şi intenţiile bune, şansele care ni se acordă, oamenii care merg alături de noi, natura. Astăzi greșesc eu și tu mă ierți. Mâine greșești tu și eu te iert. Poimâine greșim amândoi și alții ne iartă și tot așa. Și deasupra tuturor și în noi adie Duhul Sfânt în Lumină lină. Ne emoţionează orice este frumos, o floare, o melodie, un zâmbet, vocea unui copil, tandreţea unui bătrân, amintirea cuiva drag…

Ai adus ceva frumos și bun pe lume? Ai făcut pe cineva fericit astăzi? Iubești sau urăști? Acționezi sau ești indiferent? Înțelegi fără explicații? Crezi fără să vezi? Auzi fără cuvinte? Vezi cu ochii închiși? Simți fără atingeri? Când te uiţi în oglină ce vezi?! Când viața îți rupe paginile viselor, râzi de mulțimea viselor ce apar după. Sufletul nu este limitat la un număr fix de iubiri. Nu rămâne într-o baltă de pierzanie. Fiecare om pe care îl întâlnesc în drumul meu îmi este superior prin ceva. De aceea, încerc să învăț câte ceva de la fiecare. Și, Doamne, ce minune este viața! Mai ales după ce îți tragi sufletul că ai alergat de tine ca să te întâlnești cu Tine…

Am să iubesc până la sfârșitul lumii. Iar sfârșitul lumii e sfârșitul meu. Când am murit, lumea mea s-a sfârșit. Așadar, se cuvine să mă preocupe sfârșitul meu, nu sfârșitul lumii. A semnat cineva vreun contract că trăiește 70 sau 80 de ani?! Oricând povestea vieții noastre se poate încheia, brusc sau lin. „Apocalipsele” contemporane sunt în mintea și în inima mea, când urăsc, mint, invidiez, judec, etc. În mine e Raiul, în mine e iadul. În mine e lumina și în mine e întunericul.

Așadar, suflet drag, trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima zi din viața ta. Astăzi poate fi cea mai frumoasă zi, de tine depinde ce alegi. Fii o candelă aprinsă, iar prin pilda propriei vieți fă lumea mai frumoasă în jur.

Iartă, iubește, binecuvintează! Ești o minune!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Elibereaza-ti sufletul de toate entitatile care iti seaca energia

Publicitate

Trebuie doar sa spui, sub forma de meditatie: Revoc in acest moment toate acordurile facute cu orice fiinta care nu aveau in vedere cel mai bun interes al meu, indiferent cine sunt aceste fiinte sau cine pretind ca sunt.

O sa-ti dai seama ca functioneaza daca te trezesti din somn si esti linistit, fara sa-ti fie luata energia. In timpul noptii aceste fiinte ne dau tot felul de imagini de razboi, si astfel ne seaca de toata energia.

Angajeaza-te intr-o eliberare interioara a sistemului de protocoale si revocarea tuturor intelegerilor pe care le-ai facut cu oricare fiinta care nu are nici cel mai mic interes al tau in minte. Vezi ca functioneaza din momentul in care incepi sa ai mai multa energie, pentru ca practic vine inapoi catre tine toata energia pe care ai pus-o in acele acorduri. Daca faci asta zilnic, la un moment dat o sa incepi sa te simti cam singur, pentru ca n-o sa mai simti in campul tau energetic tot felul de ramasite de energie, si n-or sa mai fie nici “lupte”. Acum intareste-ti legatura cu Sinele tau superior, cu inima pamantului si cu inima galaxiei.

De acum incolo incepi sa-ti dai seama intr-adevar care sunt fiintele de lumina, si celelalte. Din partea fiintelor de lumina o sa primesti lumina, bucurie si liniste, si din partea celorlalti o sa primesti adversitati si cuvinte clare in minte. Pentru a anula contractele pe care le-ai semnat inainte de a te incarna, trebuie sa stii ca pot sa fie milioane de astfel de contracte, asa ca trebuie sa fii foarte atent si sa-ti doresti sa le inlaturi total.

Afirma : Din autoritatea interioara a sinelui meu, declar toate aceste contracte nule si neavenite. Revoc toate aceste contracte la fel ca si toate copiile altor parti, clauze de restabilire, duplicate, rezerve, copii, oglindiri, etc ale tuturor celor numite anterior. Ma deconectez de toate aceste fiinte, in totalitate si definitiv. Nu mai permit nici un fel de conexiune cu nici o fiinta, care nu este pentru binele meu suprem. In acest moment rup toate acordurile, toate pacturile, chiar si cu legea karmei, pe care le-am acceptat in aceasta viata. Rup tot si voi fi in totalitate liber/a, nu mai depind de nici o entitate si de nici o lege.

Proclameaza: Reclam toata energia mea care s-a cheltuit in aceste contracte. Pe masura ce energiile revin la tine, o sa simti ca esti din ce in ce mai puternic, si reintegreaza-le prin centrul tau din inima.

Comanda: trimit toate aceste contracte si toate fatetele numite anterior in vacuumul galactic pentru a fi transmutate in nucleul galactic.

Publicitate

Apoi afirma catre toate fiintele: Sunt suveran si nimanui nu ii este permis sa-mi fure energia. Sunt suveran si nici unei fiinte sau nefiinte nu ii este permis sa incalce spatiul meu suveran. Toate fiintele parazitice terte sunt acum si aici notificate ca eu interzic pentru totdeauna sa imi afecteze energia vreodata. Daca incercati sa violati suveranitatea sferei mele energetice voi fi fortat sa va trimit in nucleul galactic pentru transmutare. In timp ce veti fi transmutati va fi cel mai bun lucru care vi s-a intamplat vreodata, este posibil sa nu mai rasariti daca nu a mai ramas nimic interior care sa poata fi salvat si transmutat. Ati fost avertizati.

Declara: Scot toate imprimarile, implanturile, suprapunerile, credintele, perceptiile, atitudinile, identitatile, emotiile inghetate, etc, relationate cu aceste contracte. Cer sinelui divin interior sa indrepte vacuumul galactic sa intrepatrunda mintea subconstienta si toata sfera de constienta a mea sa elimine toate aceste componente si orice altceva relationat cu aceste contracte.

Apoi fa ca lumina sinelui interior sa umple toate golurile ramase de unde ai curatat aceste energii, si astfel adevaratul tau sine va veni din nou in interiorul tau.

Cheama si restaureaza contractul initial pe care l-ai facut cu sursa suprema sa te incarnezi pe pamant. Permite-i puterii iubirii continute in acel contract original sa dizolve orice constructii ramase relationate cu acele contracte vechi, artificiale si impuse.

In acest moment declar: “In acest moment aleg sa constientizez ca este un blestem in sangele familiei in care m-am nascut, si in sangele meu. Nu am ales sa ma nasc in aceasta familie, asa ca de ce imi este atribuit acest blestem? Vreau sa revoc acum orice fel de contracte as fi putut sa fac, astfel incat sa fie totul la nivelul 0 in toate dimensiunile, timpurile, galaxiile si universurile.

Deconectez in acest moment aceasta rana din chakra inimii mele, si din coloana mea vertebrala. Returnez toata aceasta energie care a fost folosita pentru a crea aceasta rana. Cer sa se anuleze in acest moment orice contract pe care l-am facut, in acest moment sunt pe 0, si nu mai am nici o datorie ancestrala. Rup in acest moment toate contractele, juramintele, acordurile facute cu karma reincarnarii, si trimit iubirea mea tuturor celor care sunt in acest moment la alegerea reincarnarii. Ma deconectez de tot ce este in acest moment in viata mea, si nu este pentru binele meu suprem. Nu mai accept proiectiile pe care alte fiinte le fac asupra mea, si care nu sunt pentru binele meu suprem. Cer ca ceea ce spun acum sa intre in cronicile akashice, pentru ca am decis ca sunt suveran/a.

Spune: Eliberez incepand cu acest moment pe toti, toate, si tot ce nu face parte din planul divin al meu. Elimin toate experientele care au fost, sunt si vor fi in viata mea, si care nu corespund planului divin.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate