Ne gandim prea mult la ceea ce ne lipseste in loc sa apreciem ceea ce avem… Bucura-te de viata ca si cand ai avea tot ce iti doresti!

Ne gandim prea mult la ceea ce ne lipseste in loc sa apreciem ceea ce avem… Bucura-te de viata ca si cand ai avea tot ce iti doresti!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 February 2020 in Dezvoltare Personala

“Întreaga apă din mare nu poate scufunda un vapor, dacă nu pătrunde în interiorul navei. În mod similar negativitatea din lume nu te poate pune jos, decât dacă îi permiți să ajungă în tine.” – Anonim

Atunci cand sunt intrebati despre visurile lor, multi oameni le situeaza intr-o zi in viitor si le lasa sa se rataceasca acolo.

Gasesc tot felul de motive pentru care nu le implinesc. Adevarul este ca nu vei ajunge niciodata in punctul in care simti ca trebuie sa iti schimbi viata. Iata de ce trebuie sa traiesti ca si cum visurile ti s-au indeplinit!

De ce ar trebui sa traiesti ca si cum visurile ti s-au indeplinit deja?

Trebuie sa recunosti faptul ca drumul catre visurile tale este unul foarte anevoios, iar fiecare zi reprezinta o piedica in implinirea visului tau. Este pacat ca declansatorul principal al actiunii umane este un eveniment tragic. Exista oameni in intreaga lume care renunta la fumat numai atunci cand afla ca sufera de cancer pulmonar, persoane care cauta un loc de munca doar atunci cand raman fara bani, oameni care sunt recunoscatori pentru sanatatea lor numai atunci cand se imbolnavesc sau persoane care incep sa petreaca timpul cu prietenii care au fost alaturi mereu abia dupa o despartire.

Insa acest comportament este unul gresit. Acesta dezvaluie ani de auto-neglijare. Arata ca ne pasa de noi insine doar atunci cand exista o problema si, cu siguranta, am trecut cu totii prin asa ceva.

Deci care este solutia? Ce ne poate scoate din aceasta bula a neglijarii de sine si ne poate duce pe drumul iubirii de sine?

Solutia este sa incepi sa traiesti ca si cum ai avea deja parte de schimbarile pe care le doresti in viata ta.

Si trebuie sa incepi acum. Lasa vina deoparte, deoarece astazi este o zi noua! In plus, nu-ti pierde speranta ca ceea ce vrei tu se poate implini, insa trebuie sa lucrezi catre acel scop.

Procesul in care se blocheaza cei mai multi oameni este acela al gandirii fara actiuni. Ne imaginam viitorul ideal pentru noi insine, dar asteptam ca acesta sa apara la usa noastra ca un oaspete care vine cu cadouri. Rezultatul final al acestei gandiri este dezamagitor.

Vizualizarea dorintelor tale nu este de ajuns. Vizualizarea functioneaza numai atunci cand te aliniezi cu energia lucrurilor pe care vrei sa le atragi. Daca stai pe canapea in fiecare zi si mananci junk food, nu te astepta ca jobul dorit, partenerul sau starea de sanatate sa vina de la sine. Nu esti aliniat cu visul tau, ci cu mai multe datorii, cu respingere si boli. In plus, puterea nu se afla in ceea ce faci, ci in intentia din spatele a ceea ce faci.

“Dorința ta este forța motrice care te va ajuta să te îndrepți în direcția dorită de tine, iar așteptările pozitive sunt forța de atracție care va atrage în viața ta toate condițiile necesare pentru ca visul tău să se împlinească.” – Bob Proctor

“Nu am nimic special, sunt sigur de asta. Sunt un om obișnuit cu gânduri obișnuite, care a trăit o viață obișnuită. Nu există niciun monument dedicat mie și numele meu va fi în curând uitat, dar l-am iubit pe celălalt din tot sufletul meu, iar asta a fost de ajuns.” – Nicholas SparksDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!