Modurile prin care iti distrugi viata, invata si fa opusul lor

Modurile prin care iti distrugi viata, invata si fa opusul lor

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 April 2020 in Dezvoltare Personala

O sageata nu poate fi lansata decat daca mai intai este trasa putin in spate. Cand viata te trage inapoi prin intermediul dificultatilor, imagineaza-ti ca urmeaza sa te lanseze spre ceva maret!

Viata nu este un scenariu de film unde totul este planificat si prevazut in detaliu. Orice s- ar intampla, rezerva- ti dreptul de a ceda, de a- ti lua un timeout, de a fi TU INSUTI.

Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima. Timpul tau este limitat, asa ca nu il pierde traind viata altcuiva. Nu lasa zgomotul opiniilor altora sa iti inabuse vocea interioara. – Steve Jobs

In continuare citeste 5 reguli si fa exact opusul lor pentru “A nu- ti distruge viata”

1.ALEGE PERSOANA NEPOTRIVITA PENTRU O RELATIE

Cu persoana nepotrivita alaturi niciodata nu vei afla cine esti pana la capat, el/ea nu te va inspira sa afli ce iti reuseste, ce iti place cu adevarat. Vei pierde increderea in sine, pentru ca nu vei simti sprijin din partea persoanei de alaturi.

Inarmeaza- te cu rabdare si fa ceea ce- ti aduce bucurie, iar Dragostea vine cand nici nu te-ai dat cu ruj si nici cea mai frumoasa pereche de pantofi nu ti-ai pus…asa, PE NEPUSA MASA.

2.TRAIESTE IN UMBRA TRECUTULUI

Trecutul a fost si modificat nu mai poate fi. A trai in trecut inseamna un PROCES DE AUTODISTRUGERE SIGURA. Cat nu ai fi de precaut, de calculat si prognozat, cate lectii de trecut nu ai avea, este acel CEVA DE SUS sau chiar soarta care vor decide viitorul, ba chiar si prezentul tau. In bine sau in rau. Iti place sa fii o jertfa a trecutului? Tine-o tot asa!

Daca nu, lupta cu tine insuti si bucura- te de orice moment, pentru ca timpul nu asteapta…

3.CREEAZA- TI UN COMPLEX DE INFERIORITATE

Priveste- te in oglinda si gandeste ca toate femeile lumii sunt frumoase, dar numai TU NU. Asculta- ti colegii de facultate si minuneaza- te de succesul lor si concluzioneaza: NUMAI TU NU AI NOROC IN VIATA. Azi te vei simti inferior, maine ratat , poimaine- distrus. Ce ai castigat? Te autodistrugi doar pentru ca nu- ti ajung doua lucruri: sa te iubesti mai presus de orice, si doi: o palma buna sa te trezesti la realitate si sa te compari doar cu tine insuti, sa te minunezi de tine insuti, sa ai incredere in tine.

Este demonstrat de psihologi ca persoana care se iubeste emana aceasta siguranta si celor din jur care ii privesc cu alti ochi. Deci? Foc!

4.Inchide inima pe lacat si scrie un bilet: NU- I NIMENI ACASA

Nu spune nimanui despre sentimentele tale, nu vorbi nimanui despre TINE. Nu fi emotional si naiv. Ei si ce daca nu-i vei spune ca il/o iubesti si vei pierde ocazia de a fi impreuna? Vei suferi…Si ce din asta? Principalul fii de piatra.

O persoana care vrea sa se simta fericita va deschide inima si va primi in schimb, daca va avea parte de deceptii, va trage lectii si foloase din experienta proprie. Si va continua sa aiba incredere si sa iubeasca. Nu poti primi sentimente daca nu dai, intelegi tu oare? Spune, arata, demonstreaza sentimentele si nu regreta oricum s-ar intoarce ROATA NOROCULUI.

5.RABDA! SI IARASI RABDA!

Rabda orice situatie la serviciu, rabda orice si oriunde. O persoana rabdatoare este puternica si deci stapana de sine.

O persoana stapana pe sine stie cand si unde sa fie puternica si mai stie sa ia decizii. Si mai stie ca in viata trebuie sa ai sentimentul de satisfactie personala sau cel putin SA TE SIMTI CONFORTABIL. Si la lucru, si acasa, si cu prietenii si si si si…toata viata straduie- te sa fii in armonie cu tine, numai asa vei putea da armonie si celorlalti alaturi…NUMAI ATENT: NU DEVENI EGOIST!!!

Cea mai mare glorie nu o dobandesti atunci cand nu esti doborat niciodata, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut. – Confucius

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!