Modurile in care Universul ne avertizeaza atunci cand suntem pe o cale gresita

Modurile in care Universul ne avertizeaza atunci cand suntem pe o cale gresita

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 November 2019 in Spiritualitate

“Rugăciunea nu înseamnă a cere. E o nevoie a sufletului. O recunoaștere zilnică a slăbiciunilor noastre. În rugăciune, e de preferat să ai o inimă fără cuvinte decât cuvinte fără inimă.” – Mahatma Gandhi

Cum iti dai seama daca esti sau nu pe calea cea buna? Universul iti va trimite mesaje simple, asa ca daca esti suficient de atent, le poti decoda imediat.

Nu uita, mesajele transmise de Univers nu iti vor face niciodata rau, ele sunt prezente in viata ta pentru a-ti atrage atentia, deci nu le interpreta gresit!

1. INTERVINE O ÎNTÂRZIERE NEAȘTEPTATĂ – De exemplu, este posibil sa ramai blocat in trafic, sa pierzi avionul si sa iti strice toate planurile. Asta inseamna ca tu nu trebuia sa ajungi in acel loc!

2. AI UN SENTIMENT CIUDAT, LOCALIZAT ÎN ZONA ABDOMINALĂ – Este posibil ca aceasta senzatie sa fie legata de gandurile pe care le ai in acel moment. Daca este o senzatie negativa, inseamna ca nu trebuie sa continui cu acele planuri.

3. PIERZI MEREU LUCRURI – Acest soc te va trezi la realitate si te va face sa ai mai multa grija!

4. TE CERȚI ÎN PERMANENȚĂ CU CINEVA – Poate fi vorba despre certuri minore sau unele grave. Ai mare grija la cine se refera aceste certuri!

5. NU DORMI AȘA CUM AR TREBUI – Îti petreci noptile gandindu-te la tot felul de lucruri si probleme, bazate pe un singur subiect. Încearca sa nu iti faci prea multe scenarii, Universul iti va da un semn in cele din urma.

6. TE ÎMBOLNĂVEȘTI CONSTANT – Poate ca boala te tine in loc din a face anumite lucruri, inseamna ca nu trebuie sa le mai faci.

7. EȘTI MAI ÎMPIEDICAT DECÂT DE OBICEI – Te lovesti, te impiedici sau iti cad lucrurile din mana.

8. AI UN SENTIMENT DE ANXIETATE CONSTANTĂ – Ai in permanenta sentimentul ca ceva rau se va intampla.

9. AI O GÂNDIRE NEGATIVĂ ÎN PERMANENȚĂ – În loc sa vezi lucrurile sub aceasta forma, iti recomand sa cauti motivul pentru care ai aceasta perspectiva. Poate ca la baza nu este nimic grav si iti faci griji degeaba. Semnele nu vor intarzia sa apara ,asa ca nu te concentra prea mult pe negativism, ci incearca sa vezi pozitivismul in tot.

10. FACI MEREU ACCIDENTE – Acestea chiar sunt semne majore, ce iti impun o schimbare drastica. Accidentele pot fi si psihice sau emotionale.

De exemplu, spui cuiva cuvinte pe care le regreti mai tarziu, tot accidente se numesc. Asta inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija cui te adresezi si cu cine relationezi. Daca ai fost implicat intr-un accident rutier si acesta te tine la pat cateva zile, poate fi un semn ca nu trebuie sa ajungi in anumite locuri, in acea perioada.

11. EȘTI SUPUS ÎN PERMANENȚĂ PROBELOR, DE TOT FELUL – Indiferent cat de mult efort ai depune, lucrurile nu iti ies asa cum ai vrea. Te tot lovesti de bariere, care nu te lasa sa inaintezi. Nu crezi ca ar trebui sa iti pui un semn de intrebare, cu privire la exercitarea acelor actiuni? Poate ca nu trebuie sa mai continui pe drumul respectiv.

CE ESTE DE FĂCUT?

În momentul in care te confrunti cu astfel de semne, adreseaza-ti urmatoarea intrebare: chiar trebuie sa fac asta?

Nu cumva Universul se opune?

Daca iei decizia de a-ti schimba punctul de vedere si viata intra in normal, inseamna nu trebuie sa te mai gandesti la acel subiect.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!